|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την Fortan την πρώτη γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου, δημιούργησαν οι ερευνητές της IBM το 1956 | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι από τα παρακάτω σας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων; | |||
| Χριστουγεννιάτικο Δέντρο (aka παραδοσιακός) |
|
5 | 23,81% |
| Στολίδια (είμαι κάτω από 12 ετών) |
|
1 | 4,76% |
| Λαμπάκια (φωτίζουν ωραία!) |
|
3 | 14,29% |
| Γιρλάντες (aka παιχνιδιάρης) |
|
0 | 0% |
| Πολύχρωμα κεριά (aka ρομαντικός) |
|
0 | 0% |
| Αποξηραμένα λουλούδια (πηγαίνω και σε δρ.ψυχολόγο-αναλυτή) |
|
1 | 4,76% |
| Γιορτινό τραπέζι (στις γιορτές τρώμε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) |
|
9 | 42,86% |
| Μία coca cola και η φιγούρα από δίπλα (aka τρέντουλας) |
|
0 | 0% |
| Μία βόλτα στα μαγαζιά (aka θύμα της εμπορευματοποίησης) |
|
1 | 4,76% |
| Ένας χιονάνθρωπος (ζώ μόνιμα στη Νορβηγία και κάθομαι δίπλα από το τζάκι και τον βλέπω) |
|
1 | 4,76% |
| Ψήφισαν: 21. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γενικά η βδομάδα από Παραμονή Χριστουγέννων μέχρι ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς μπορώ να πω πως μου αρέσει. Βλέπεις μεν και άτομα που θες να κουτούλησεις και δεν μπορείς αλλά γενικά μου αρέσει που είναι γεμάτη γιορτές,φαΐ,χαλαρή ατμόσφαιρα κλπ.
Μου την δίνει στα νεύρα να βγαίνω στα μαγαζιά γιατί γίνεται πανικός και αγοράζουν όλοι ό,τι μλκια τους κατέβει και επίσης μου τη δίνουν απίστευτα όσοι χαίρονται χωρίς προφανή λόγο και στη λένε κιόλας αν εσύ έχεις τα προβλήματά σου και δεν συμμερίζεσαι τον εορταστικό τους παροξυσμό. Σε σχέση με το Πάσχα πάντως είναι σαφώς πιό ευχάριστη περίοδο και την προτιμώ. Το βράδυ της αλλαγής του χρόνου απλά τα σπάει αρκεί να έχεις την κατάλληλη παρέα από τις 12:15 και μετά και να μην μπλέξεις με συγγενολόι. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός απο τον ύπνο..... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

cker,burn
Υβριδικός τρόπος