|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
χμμμ θα το δοκιμάσω και αυτό...να σου πω την αλήθεια μπέρδεψα μια φορά τα μπουκάλια και αντί για χυμό λεμόνι... έπιασα χυμό μήλο! και μετά ήπια και μου άρεσε αλλά είχε διαφορετική γεύση και μετά κατάλαβα ότι δεν έβαλα λεμόνι μέσα... και τελικά το καθιέρωσα... όσο για την φραουλάδα... λέω να δοκιμάσω σήμερα και θα σου πω αύριο... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μπύρες φορ έβερ...
![]() Έχω δοκιμάσει τις άπειρες μπύρες πλέον... Στην Ελλάδα πίνω φανατικά άμστελ άσχετα αν η παρέα με λέει χτίστη γιατί μαγκέψανε και θεωρούν πως το καφέ μπουκάλι τους χαλάει το ίματζ... Εδώ προτιμώ να δοκιμάζω ότι λόκαλ ale παράγεται κάθε χρόνο.. Από τις γνωστές μου αρέσουν πολύ: Grolsch, Foster's, Newcastle Brown Ale, Tennants. Επίσης διαπίστωσα μεγάλη διαφορά στη γεύση σε όσες μπύρες έχω δοκιμάσει Ελλάδα - Αγγλία... |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
NewCastle Brown Ale είναι καλή;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Η Amstel και κυρίως η Amstel κουτάκι, είναι περίεργες ιστορίες. Αν το δεί κάποιος αντικειμενικά το θέμα, είναι ίσως λίγο κάτω από το χειρότερο αλκοολούχο. Αν κάνω μια αναδρομή σε καταστάσεις μεγάλης σαπίλας, μπορώ να ισχυριστώ πως έχω πιεί κουτάκι Amstel, με ένα αίσθημα σχεδόν ευχαρίστησης.
Επίσης οι διάφοροι που πίνουν κρασί Vin de Pays, σαμπάνια Veuve Clicquot και ουίσκι για να μη φουσκώνουν και για να μη πηγαίνουν συνέχεια για κατούρημα μπορούν να αποχωρίσουν διακριτικά, γιατί δεν ξέρουν τι θα πεί απόλαυση. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Μεγάλη πατέντα...Το καλοκαίρι και ειδικά με όση ζέστη έχει αυτή την εποχή η μπύρα πρέπει να είναι τόσο παγωμένη που να μην κάνει αφρό όταν τη βάζεις στο ποτήρι όπως και να τη βάζεις. | |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Δεν είμαι και τρελή φαν. Μόνο ξανθιές 1 φορά στο τόσο άμα πίνει και η παρέα όταν μαζευόμαστε σε κάνα σπίτι. Προτιμώ βαρελίσια από άποψη γεύσης, μετά μπουκάλι, κουτάκια με τπτ. Συνήθως μπεκς γιατί τέτοιες προμηθεύεται η παρέα. Την καλύτερη μπύρα πάντως την έχω πιεί στην Τσεχία μια φορά που με πήγε ο πατέρας μου. Αυτός την μπύρα την έχει για νερό. Με κάθε γεύμα θα πιει 3-4 τουλάχιστον. Μόλις θυμηθώ το όνομα της θα το ποστάρω.
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:54.

θα το δοκιμάσω και αυτό...

την λατρεύω!!!

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο