![]() |
Εξεταστικές...
Τελειώνοντας μία ακόμα ολονυχτία διαβάσματος επειδή τα βλέφαρα μου προβάλουν σοβαρές αντιστάσεις στο να διαβάσω κι άλλο, μου ήρθε μια αυθόρμητη επιθυμία να ανοίξω ένα θέμα που μπορούμε να λέμε τις (αρνητικές) απόψεις μας για τις εξεταστικές μας και τις συνήθειές μας κατά την διάρκειά τους.
Όποιος πει θετική άποψη τον μισώ αβυσσαλέα και για πάντα. Δεν υπάρχουν ελαφραντικά.:armed: |
Απάντηση: Εξεταστικές...
Οι εξεταστικες περιοδοι ειναι κατι πουμου λειπει. Ηταν αρκετα δυσκολες περιοδοι στη ζωη μου αλλα οταν περναει εχεις ενα υπεροχο συναισθημα. Επισης απ την οπτικη μου γωνια, η εξεταστικη περιοδος ειναι ολο το ''ζουμι'' στην εκπαιδευση που δεχομαστε απ το πανεπιστημιο, οχι γιατι διαβαζουμε και μαθαινουμε, αλλα γιατι καλουμαστε να διαχειριστουμε μια κριση που οφειλεται στο οτι δεν παρτακολουθουσαμε και πρεπει παση θυσια να περασουμε το μαθημα.Καλουμαστ λοιπον να οργανωσουμε το χρονο μας κα γενικα να βρουμε τροπους να περσουμε το μαθημα. Αυτο πηρα εγω απ τις εξεταστικες κι οχι γνωσεις αφου θυμαμαι πολυ λιγα πραγματα.
Επισης, κατα τις; εξεταστικες περιοδους επαιξα το πιο πολυ μανατζερ με την προταση ''ελα 2 ωριτσες μανατζερακι και μετα θα κατσω να διαβασω'' να κυριαρχει στην καθημερινοτητα. Απλα οι 2 ωριτσες γινοντουσαν 20 πολλες φορες. Επισης, η ωρα που γραφαμε ηταν μια υπεροχη στιγμη, αν δεν ηξερα τι να γραψω και δεν υπηρχε ελπιδα αντιγραφης,σκονακιου,μνμτο ς κλπ, να χαζευω κοπελες, να περιεργαζομαι το στρινγκ της μπροστινης που γραφει σκυφτη σα τρελη κυνηγωντας το 10 και εχει ξεχασει (?) οτι το ηδη χαμηλοκαβαλο παντελονι της εχει κατεβει τοσο χαμηλα σαν να χεζει στην τουαλετα. Επισης το συναισθημα του να βγαινεις απ την ταξη και να χεις γραψει καλα σε δυσκολο μαθημα συγκρινεται με τον οργασμο,και την ανακουφιση της τουαλετας μετα απο πρωινη μπουγατσα και μιλκο. Χρτηστακη ασε τη μιρλα,κατσε ξεστραυωσου, γιατι περασες ωραια φοιτητικα χρονια, και μεσα στο πλαισιο τους ειναι και οι εξεταστικες. |
Τι να πώ για την εξεταστική ..
Πέρσι δεν κατάλαβα την "μαγεία" της αφού δώσαμε διπλή τον Ιούνιο λόγω καταλήψεων ,και φύγαμε για διακοπές τέλος Ιουλίου:armed: Φέτος που όλα βαδίζουν κανονικά (ακομα και η ανοργανωσιά) δεν έχω αξιωθεί να διαβάσω .Ποτέ δεν ήμουν του διαβάσματος και δεν νομίζω οτι ήρθε η ώρα να γίνω.;D Κάθε φορά που πάω να διαβάσω ή με παίρνει ο ύπνος ή μου φαίνονται κινέζικα ή απλώς ταξιδεύω στις άσχετες σκέψεις μου . Κλασικά τελευταία στιγμή θα διαβάσω τπτ και με λίγη τύχη που δεν έχω θα περάσω τα 9 μαθήματα .λέμε τώρα . |
Ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τις σμικρυνσεις...:(
|
ΠΡΟΣΟΧΗ...Οι παρεξηγξσιάρηδες να μην το διαβάσουν...kalo!!!
Τι εξεταστικές γαμώτο???Που λένε λένε λένε στα αμφιθέατρα ιστορίες απο τα χωριά τους και μετά σου λένε ''έχετε και τους 4 τόμους ψυχολογίας + τον τόμο της κλινικής επίσης'' και τρέχουμε και δεν φτάνουμε διότι σαφέστατα έχουμε κάνει τα μισά απο αυτά!!!(66) Η εξεταστική μπάζει απο παντού αλλα΄αυτό συμφέρει γιατί όπως έχω γράψει και στο έδρανο μές στο αμφιθέατρο ''Κάντε σκονάκια,σώζουν ζωές'' Κατα τα άλλα,εντυπώσεις θα σας πώ μετά που θα τελειώσει...Αν τα χω πάει καλά,οκ...αλλά εάν δεν τα χω πάει καλά θα βγεί ο λυκάνθρωπος που κρύβω μέσα μου... Μην με παρεξηγήσετε ε,πρώτη εξεταστική είναι...;D Κλείνοντας,ελπίζω να αισθανθώ και γώ αυτήν την ''μαγεία'' της εξεταστικής,που δεν το βλέπω αλλά οκ.. |
Παράθεση:
Μετά είναι το θέμα. Γιατί Α εξάμηνο ακόμα θυμάμαι που τα πέρασα όλα με την πρωτη εξεταστική και 4 εργαστηρια μαζι. Μετά μας πήρε ο κατήφορος. Πάντως αν δεν εισαι στα τελειωματα και έχεις το αγχος να τελειωσεις (βλ. Γατονι, εμενα και κάναν άλλο) η εξεταστική είναι η καλύτερη περίοδος. Εγώ προσωπικά εξεταστική να κάτσω να λιώσω στο διάβασμα δεν θυμάμαι. Πάντα έξω για βολτα, καφεδες, κανα ξενυχτάκι και τα λοιπά.... Τώρα σε αυτό το εξαμηνο έχω "χαλάσει":hehe: |
Ψήφισα το 2,επειδή είναι το πιο κοντά στην πραγματικότητα.Άλλωστε στη δική μου σχολή δεν παίζει ρόλο αν ξέρει το μάθημα ή αν είσαι καλός,αλλά αν απαντάς αυτό που έχει ο καθηγητής στο κεφάλι του,οπότε δεν τρελαίονομαι κιολασ,απλά προσπαθώ να μη μένω πισω
|
Παράθεση:
Όταν περνάει, το "υπέροχο" συναίσθημα είναι ίδιο με το να σε πλακώνουν στις μάπες κανα τέταρτο και όταν σταματήσουν να λες "τι ώραια,σταμάτησαν!". Παράθεση:
Παράθεση:
Γενικά έχω περάσει εξεταστικές που διάβασα πολύ (χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως πήγα και καλά σε αυτές),εξεταστικές που έλεγα να διαβάσω αλλά βαριόμουν και πήγαινε 1-3 (1 ώρα διάβασμα και 3 κωλοβάρεμα), εξεταστικές που είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω (όπως διακοπές) και στα διαλείμματα έδινα και κανα μάθημα. Ξεχωριστή ήταν η εξεταστική του Euro που είχε κάτσει έτσι το πρόγραμμα που το πρωΐ έδινα μάθημα και το βράδυ έπαιζε η εθνική... Άαααααλη φάση.... Παραδόξως πέρασα και μαθήματα τότε. Οι πιό σιχαμένες μακράν ήταν οι δύο διπλές εξεταστικές που κράτησαν 1,5 μήνα. Μπροστά τους η κόλαση είναι τόπος αναψυχής. (66) |
Παράθεση:
|
Να δείς εγώ στα αρχαία πως θα σπείρω...:rofl::rofl::rofl:
Αλλά θα προσπαθήσω πολύ γιατί έχω δώσει υπόσχεση!!!;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin