![]() |
Απάντηση: Εξεταστικές...
Παράθεση:
Στη θέση μου δεν έχει μπει άλλος αλλά είχαμε βάλει φίλο μας από άλλη σχολή στη θέση ενός παιδιού από την παρέα που δεν κατέβαινε στο μάθημα. Είχαμε κάνει σμικρύνσεις όλο το βιβλιο και τις μοιράσαμε δια 3. Φυσικά είχαμε βγάλει και τα περιεχόμενα γιατί κανένας δεν σκόπευε να διαβάσει έστω και μία σελίδα Φιλοσοφίας (έλεος δηλαδή,σε πολυτεχνική σχολή φιλοσοφία...) κι έτσι την προηγούμενη είχαμε πάει για 5x5 με συνέπεια να μην ξέρουμε τι λεεί μέσα το βιβλίο. Φυσικά περάσαμε όλοι και με ψιλοκαλούς βαθμούς! Το κορυφαίο είναι πως ο φίλος μας που εκείνη την ώρα κοιμόταν και είχε μπει ο άλλος στη θέση του πήρε και τον μεγαλύτερο βαθμό! Η αξία του εγχειρήματος και της επιτυχίας του αυξάνεται από τα εξής: 1. Η επιτήρηση ήταν τρομερά αυστηρή σε επίπεδο "μιλάς και σε διώχνω" 2. Ήμασταν 1ο έτος και (υποτίθεται) ψαρωμένοι. |
Είστε θεούληδες εμείς δεν τα κάνουμε αυτά.
Εμάς τυχαίνουν και καλές επιτηρήσεις του τύπου παιδια κοιταω μην ερχεται κανας καθηγητής καντε οτι νομιζετε σεμνα....:rofl: |
Παράθεση:
Γραφει ο άλλος μαζί σου και ή αντιγράφεις ή παίρνεις κατευθείαν το γραπτό και γράφεις το όνομα σου ,και ο άλλος δίνει την λευκή κόλλα σου και φεύγει με το μπουλούκι,αλλιως αν τυχόν ζητήσουν πάσο λεει οτι το ξέχασε και οτι δεν πειραζει γιατι εξάλλου δεν έγραψε τιποτα:P έχει γίνει αυτο αρκετές φορες απ' οτι έχω ακούσει γιατι στα αμφιθέατρα μας γίνεται της τρελής και ειδικά στη στατιστική που χρωστάει πάνω απο το μισό τμήμα:rofl: Αν σε 5 χρόνια δεν έχω πτυχίο ψάχνω εθελοντές να γράψουν για μενα:rofl: |
Παράθεση:
Προς το παρόν το 1 και το 3 τα τιμούμε αρκετά!! Εμείς πάντως καθόμαστε όλες σε μια σειρά και λέμε η μία τα θέματα στην άλλη;D Όταν γράφουμε ειδικά στις 9,πάμε νωρίς νωρίς στο αμφιθέατρο και κάνουμε γουστόζικα σκονάκια στο έδρανο στο οποίο καθόμαστε,καθώς και στα άδεια αριστερά και δεξιά μας..Και ότι δεν χωρέσει τα έχουμε ήδη στα χαρτάκια kalo!!! Το 5 είναι λίγο παρακινδυνευμένο,το 4 γαμάτο αλλά θέλει καλό στήσιμο και το 2 δεν υπάρχει περίπτωση καθώς έχουμε 4,5 επιτηρητές την τύχη μου μέσα!!:blabla: |
Τέλειωνε λέμεεεεεεεε.....
15 και σήμερα... Άντε και έχουμε και έναν τουρισμό να προάγουμε! |
Το 2 το εφαρμοζω ανετα ακομα και αν εχω κατσει 1η σειρα. Το 1 ειναι αναγκαστικο, το 3 βαριεμαι ακομα και να γραψω τα σκονακια, το 4 πολυ δυνατο αλλα δεν εχει βρεθει ακομα μαθημα που να μη μπορει να εφαρμοστει το 2 και να σε σωζει το 4, το 5 δεν το χω κανει ποτε.
5 και σημερα :D |
Είναι λογικό κάποιος στην εξεταστική του α' εξαμήνου να πέθαινε απο άγχος και τώρα καμία σχέση?
|
Το παράλογο θα ήταν το αντίθετο!
|
Α οκ,χαίρομαι τότε,γιατί τέτοια αναισθησία πρώτη φορά έχω στην ζωή μου..;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin