|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1292 (permalink) |
|
Desert rose
|
Λυπάμαι δεν μπορώ να πάρω τίποτα πίσω ,απ" όσα έγραψα.
Ασφαλώς αποδέχτηκα κάποιους όρους , αλλα το να διαθέτω μερικό τμήμα του λογαριασμού μου στην σελίδα σας , προυποθέται και εκ μέρους σας κάποιες υποχρεώσεις απέναντί μου, Ηθικές περισσότερο θα έλεγα , δεδομένου ότι έχω αναγράψει φαρδιά πλατιά την πραγματική μου ηλικία. Οποτε σε μια εύλογη ερώτηση ενός μέλους , εστω και με έντονα στοιχεία τονισμένη, είναι απαραίτητος ενας τυπικός σεβασμός απο ενα μέλος 27 ετών, ανεξάρτητα απο το τυπικο αξίωμα που κατέχει εδω μέσα. Δεν επεκτείνω στα περαιτέρω, ειδοποιείστε με μέσω πμ για ότι προκύψει απο εδω και πέρα. Παρεμπιπτόντως δέχομαι την συγνώμη του μέλους. |
|
|
|
|
|
|
#1293 (permalink) | |||||
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Λυπάσαι ε ;; Δεν είναι τίποτα...Θα σου περάσει..Ιδίως σε τέτοια ηλικία, ξεχνάς εύκολα..
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Όσο για τα περί εξουσίας και φασισμού που πιπιλάς συνέχεια, άμα ίσχυαν θα είχες πάρει πόδι εδώ και πολύ καιρό από εδώ μέσα... Το 'πιασες ;; | |||||
|
|
|
|
|
|
#1294 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1296 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Τώρα, όσον αφορά το γεγονός ότι ζητάς de facto σεβασμό λόγω ηλικίας, με συγχωρείς αλλά δε θα συμφωνήσω. Ο σεβασμός δεν δίνεται, κερδίζεται μεσώ πράξεων. Όσο για το αξίωμα, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα στην πραγματική ζωή, αλλά όσο είσαι στο World.gr πρέπει να το σέβεσαι μιας και ο ρόλος του ρυθμιστή της συζήτησης είναι καίριος και δεν δίνεται από τους διαχειριστές αφειδώς και χωρίς λόγο. Άρα αν προσβάλλεις κάποιον ρυθμιστή, προσβάλλεις και εμάς και αν διαφωνείς με κάποιον ρυθμιστή στην ουσία διαφωνείς και με εμάς, οπότε κατ' επέκταση διαφωνείς και με τους κανόνες στους οποίους συμφώνησες κατά την εγγραφή σου εδώ. Όσον αφορά για την παράκλησή σου, θα στείλουμε το ταχυδρομικό περιστέρι, μην ανυσηχείς ![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#1298 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Ρε Avril Lavine μεγαλωσες πια ελεος με τα τρικολορε μαλλια και τις παρδαλες φουστιτσες.Ηε he yeah yeah i want to be your girlfriend ακου εκει να εχει κανει επιτυχια αυτο το αισχος.
|
|
|
|
|
|
|
#1299 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Ωπα: Ηρθε η ωρα να μιλησει ο Καισαρας: Το ''με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου'' ειναι μια λογικη που δε γινεται αποδεκτη απο μενα προσωπικα. Δε στα παιρνει κανεις με το ζορι τα λεφτα απ την τσεπη, και δεν προυποθετει απολυτως τιποτα. Αν εγω ποσταρω απ το σπιτι του Αστρολαβου δηλαδη κι εσυ μεσω ασυρματης συνδεσης απ το Α Κενταυρου σημαινει οτι εσυ μπορεις να κατεβαζεις παναγιες κι εγω να ψαλω τον ακαθιστο υμν? Το ιδιο ισχυει και για το ηλικιακο. Ο σεβασμος κερδιζεται. Ο αντμιν και η Δεσποινα απ οσο εχει υποπεσει στην αντιληψη μου, εχουν το ιδιο ακριβως υφος ειτε απευθυνονται σε 40ρηδες ειτε στο Μουσακα+10 που νομιζω ειναι ο μικροτερος εδω μεσα. Δε με νοιαζει αν το κανουν λογω θεσης, η ουσια ειναι ομως οτι τους τιμει περισσοτερο αυτο απ το να απαιτουν σεβασμο λογω ηλικιας. Ολα τα παραπανω στα λεει ενα ατομο που εκτιμαει παρουσιες με τον τροπο σκεψης σου και δε σου κρυβω οτι σε θαψιμο εχει υποστηριξει πως μελη οπως εσυ δινουν υγεια και διαφορετικο υφος στο σαιτ με τον τροπο σκεψης τους, και οτι δε θα πρεπε να αποκαρδιωνονται και να ξενερωνουν με το φορουμ μας. Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι πρεπει να τυχεις ιδιαιτερης μεταχειρησης για οποιοδηποτε λογο. ΜΦΧ Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΙΣ ΤΑΛΟΣ Ι. Κ. | |
|
|
|
|
|
|
#1300 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
κοιτα εγω θα συμβουλεψω ολους σε αυτο το τοπικ να ηρεμησουν...relax...λοιπον,οπως ειπαν και οι προηγουμενοι και εγω με την σσειρα μου εδω θα σταθω ειναι ανοητο απο μερους σου κ για την ηλικια σ να ζητας σεβασμο επειδη εισαι μονο και μονο 41 χρονων.συγγνωμη αλλα ουτε και τν καραμανλη δν σεβομαι ετσι απο μονο του...εσυ πρεπει να κερδισεις τον σεβασμο μας.για ολα τα αλλα συμφωνω με τς απο πανω.
ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ!! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ! |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14 (0 μέλη και 14 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο