Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2007, 18:51   #1299 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paullina Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυπάμαι δεν μπορώ να πάρω τίποτα πίσω ,απ" όσα έγραψα.
Ασφαλώς αποδέχτηκα κάποιους όρους , αλλα το να διαθέτω μερικό τμήμα του λογαριασμού μου στην σελίδα σας , προυποθέται και εκ μέρους σας κάποιες υποχρεώσεις απέναντί μου,
Ηθικές περισσότερο θα έλεγα , δεδομένου ότι έχω αναγράψει φαρδιά πλατιά την πραγματική μου ηλικία.
Οποτε σε μια εύλογη ερώτηση ενός μέλους , εστω και με έντονα στοιχεία τονισμένη, είναι απαραίτητος ενας τυπικός σεβασμός απο ενα μέλος 27 ετών, ανεξάρτητα απο το τυπικο αξίωμα που κατέχει εδω μέσα.
Δεν επεκτείνω στα περαιτέρω, ειδοποιείστε με μέσω πμ για ότι προκύψει απο εδω και πέρα.
Παρεμπιπτόντως δέχομαι την συγνώμη του μέλους.

Ωπα: Ηρθε η ωρα να μιλησει ο Καισαρας:

Το ''με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου'' ειναι μια λογικη που δε γινεται αποδεκτη απο μενα προσωπικα. Δε στα παιρνει κανεις με το ζορι τα λεφτα απ την τσεπη, και δεν προυποθετει απολυτως τιποτα. Αν εγω ποσταρω απ το σπιτι του Αστρολαβου δηλαδη κι εσυ μεσω ασυρματης συνδεσης απ το Α Κενταυρου σημαινει οτι εσυ μπορεις να κατεβαζεις παναγιες κι εγω να ψαλω τον ακαθιστο υμν?

Το ιδιο ισχυει και για το ηλικιακο. Ο σεβασμος κερδιζεται. Ο αντμιν και η Δεσποινα απ οσο εχει υποπεσει στην αντιληψη μου, εχουν το ιδιο ακριβως υφος ειτε απευθυνονται σε 40ρηδες ειτε στο Μουσακα+10 που νομιζω ειναι ο μικροτερος εδω μεσα. Δε με νοιαζει αν το κανουν λογω θεσης, η ουσια ειναι ομως οτι τους τιμει περισσοτερο αυτο απ το να απαιτουν σεβασμο λογω ηλικιας.

Ολα τα παραπανω στα λεει ενα ατομο που εκτιμαει παρουσιες με τον τροπο σκεψης σου και δε σου κρυβω οτι σε θαψιμο εχει υποστηριξει πως μελη οπως εσυ δινουν υγεια και διαφορετικο υφος στο σαιτ με τον τροπο σκεψης τους, και οτι δε θα πρεπε να αποκαρδιωνονται και να ξενερωνουν με το φορουμ μας. Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι πρεπει να τυχεις ιδιαιτερης μεταχειρησης για οποιοδηποτε λογο.

ΜΦΧ
Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΙΣ
ΤΑΛΟΣ Ι. Κ.

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση