Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2007, 00:12   #1296 (permalink)
Astrolabos
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paullina Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυπάμαι δεν μπορώ να πάρω τίποτα πίσω ,απ" όσα έγραψα.
Ασφαλώς αποδέχτηκα κάποιους όρους , αλλα το να διαθέτω μερικό τμήμα του λογαριασμού μου στην σελίδα σας , προυποθέται και εκ μέρους σας κάποιες υποχρεώσεις απέναντί μου,
Ηθικές περισσότερο θα έλεγα , δεδομένου ότι έχω αναγράψει φαρδιά πλατιά την πραγματική μου ηλικία.
Οποτε σε μια εύλογη ερώτηση ενός μέλους , εστω και με έντονα στοιχεία τονισμένη, είναι απαραίτητος ενας τυπικός σεβασμός απο ενα μέλος 27 ετών, ανεξάρτητα απο το τυπικο αξίωμα που κατέχει εδω μέσα.
Δεν επεκτείνω στα περαιτέρω, ειδοποιείστε με μέσω πμ για ότι προκύψει απο εδω και πέρα.
Παρεμπιπτόντως δέχομαι την συγνώμη του μέλους.
Την ηλικία σου όποτε θες τη σβήνεις δεν είναι εκεί το θέμα. Και αν δεν ήξερες μπορούσες να ζήταγες άνετα να αφαιρεθεί.
Τώρα, όσον αφορά το γεγονός ότι ζητάς de facto σεβασμό λόγω ηλικίας, με συγχωρείς αλλά δε θα συμφωνήσω. Ο σεβασμός δεν δίνεται, κερδίζεται μεσώ πράξεων.
Όσο για το αξίωμα, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα στην πραγματική ζωή, αλλά όσο είσαι στο World.gr πρέπει να το σέβεσαι μιας και ο ρόλος του ρυθμιστή της συζήτησης είναι καίριος και δεν δίνεται από τους διαχειριστές αφειδώς και χωρίς λόγο. Άρα αν προσβάλλεις κάποιον ρυθμιστή, προσβάλλεις και εμάς και αν διαφωνείς με κάποιον ρυθμιστή στην ουσία διαφωνείς και με εμάς, οπότε κατ' επέκταση διαφωνείς και με τους κανόνες στους οποίους συμφώνησες κατά την εγγραφή σου εδώ.
Όσον αφορά για την παράκλησή σου, θα στείλουμε το ταχυδρομικό περιστέρι, μην ανυσηχείς
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση