|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| στις περισσότερες διαφημίσεις που έχουν εμφανιστεί ρολόγια χειρός, η ώρα δείχνει 10:10 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1123 (permalink) |
|
Desert rose
|
Το δικό μου μήνυμα ,που ομιλούσε περι θαύματος.... παρακαλώ που είναι?
![]() Απαιτώ πάραυτα εξηγήσεις.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1125 (permalink) |
|
Desert rose
|
Μα τι έγινε πάλι ?
Λες και βρισκόμαστε στην Βουλή, και τηρούμε με την κουδούνα , το τυπικό της ημερήσιας διάταξης.... Σα να λέμε η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη.....στη θέση της Α.Ψ.Μ "κ.κ. Βουλευτές σας ανακαλώ στην τάξη" Βρε που πάμεεε...... Χαλαράαααα......στο νετ είμαστε ,με κατ' επίφαση αξιώματα ,που στη ρίαλ ζωή δεν μετράνε. Κοντολογής διαδικτυακές κουβέντες κάνουμε.... Ελεος πια με τους σπάσικλες.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1127 (permalink) |
|
Desert rose
|
Kαλά δεν το συζητώ -πιτού μου- επιβάλλεται όμως να απαντήσω στην παρατήρησή σου πολυαγαπημένε μου επιμελητή-διαχειριστή ...δεν ξέρω και τι ακριβώς είσαι.
Ουδεπώποτε μίλησα για δικό μου πόστ,αλλιώς θα ήμουνα αφόρητα ουτιδανή ,κατα πως λένε και οι φιλόσοφοι.... Πολύ περισσότερο για να ζητήσω εξαιρέσεις...που σίγουρα δεν τις δικαιούμαι όταν παίζω επί ίσοις όροις με τα υπόλοιπα μέλη ,σε κάποια ιντερνετική σελίδα. Μιλω και ιδρώνω αφόρητα όμως ,για ένα θρέντ που αισίως έχει φθάσει στα 110 φύλλα ,ώστε να δημιουργείται το τεράστιο ερωτηματικό " μα καλά όλοι άκυροι είναι ? "... Και τέλος πάντων , ποιος κρίνει την εγκυρότητα "η ακυρότητα μιας απάντησης , και με τι κριτήρια αντικειμενικότητας την μεταφέρει, την αλλοιώνει, την τοποθετεί κάπου αλλού. Και , εφόσον λέμε για αντικειμενικότητα, απο την στιγμή που είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων , με κοινές παράμετρες μόνο μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, ποιός μπορεί να κρίνει την δική μου κοσμοθεωρία ,η οποία μπορεί κάλλιστα να έχει μια ελληνοχριστιανική βάση( λέμε τώρα ) ,ώστε ενα γεωλογικό φαινόμενο ωραιότατα να το σκιαγραφεί ,σαν θαυματουργό και θείο. Εξάλλου ποιός μπορεί αντικειμενικά να θεωρήσει μια απρόσμενη για τις δικές του αντιλήψεις ως άκυρη απάντηση , όταν ο ρόλος που ασκεί υφίσταται - αλλα και δεν υφίσταται , αφου αυτός τυχαίνει να ενεργοποιείται μόνο σε πλαίσια εικονικής εξουσίας. Και μα την αλήθεια, στα πλαίσια της πολύχρονης ιντερνετικής μου περιήγησης ,πρώτη φορά συναντώ ανάλογο φαινόμενο, που συν τοις άλλοις εμπεριέχει και αποχρώσσες ενδείξεις -λυπάμαι που το λέω- φασιστικής νοοτροπίας. Αντίθετα έχω συναντήσει θρέντ "η απαντήσεις , που εμπεριέχουν υβριστικά ,υποτιμητικά, ενοχλητικά κείμενα ,να διαγράφονται για την ομαλή λειτουργία μιας σελίδας. Εννοείται ότι μια τέτοια αντίληψη την αντιλαμβάνομαι , την επικροτώ με ζέση, την θεωρώ απαραίτητη σε μια σελίδα . Για το θέμα μας ωστόσο δεν έχω λόγια....Εδω η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια , εννίοτε και τα πόδια.... |
|
|
|
|
|
|
#1128 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
"δεν ξέρω και τι ακριβώς είσαι"
Δεν είσαι η μόνη "Ουδεπώποτε μίλησα για δικό μου πόστ" Μάλλον μας κοροϊδεύεις, ρώτησες που είναι το ποστ σου και γιατί μεταφέρθηκε " μα καλά όλοι άκυροι είναι ? " Ναι, κατά καιρούς "η ακυρότητα μιας απάντησης , και με τι κριτήρια αντικειμενικότητας την μεταφέρει, την αλλοιώνει, την τοποθετεί κάπου αλλού" Ίσως μπορέσει να σου απαντήσει ο Άγιος Φανούριος σε αυτό "ποιός μπορεί να κρίνει την δική μου κοσμοθεωρία" Μάλλον το αφεντικό του Άγιου Φανούριου "ώστε ενα γεωλογικό φαινόμενο ωραιότατα να το σκιαγραφεί ,σαν θαυματουργό και θείο" Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου πρωτίστως και μετά των υπολοίπων "ποιός μπορεί αντικειμενικά να θεωρήσει μια απρόσμενη για τις δικές του αντιλήψεις ως άκυρη απάντηση" Όλος ο κόσμος και πολύ εύκολα μάλιστα "όταν ο ρόλος που ασκεί υφίσταται - αλλα και δεν υφίσταται, αφου αυτός τυχαίνει να ενεργοποιείται μόνο σε πλαίσια εικονικής εξουσίας" Εικονικός αλλά υπαρκτός αφού "ενεργοποιείται" "στα πλαίσια της πολύχρονης ιντερνετικής μου περιήγησης ,πρώτη φορά συναντώ ανάλογο φαινόμενο, που συν τοις άλλοις εμπεριέχει και αποχρώσσες ενδείξεις -λυπάμαι που το λέω- φασιστικής νοοτροπίας" 1. Υποκρισία: Δεν λυπάσαι που το λες αφού τελικά το πράττεις και μάλιστα συχνά και έντονα 2. Ύβρις: Αν ήταν τέτοια η νοοτροπία δεν θα μπορούσες καν να το αναφέρεις 3. Αλαζονεία: Δεν είσαι το μόνο άτομο που σερφάρει χρόνια. 4. Ψεύδη: Αν θέλεις μια μπορώ να σου στείλω λίστα ιστοσελίδων με τη νοοτροπία που αναφέρεις και που καμιά σχέση δεν έχει με το world.gr. Θεωρητικά η πολύχρονη παρουσία σου στο διαδίκτυο θα σε είχε οδηγήσει στη δημιουργία της αντίστοιχης δικής σου. 5. Εγωισμός: Μέτρα τα "μου" στο ποστ που έκανες. 6. Αδιαλαξία: Το να μην δέχεσαι ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις δεν συνιστά απαραίτητα λόγους θυμού και ύβρεων. 7. Αδιαφορία: Όταν κάποιος κάθεται να γράψει ένα άρθρο, αφιερώνει κάποιον από το χρόνο του. Αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις, πάψε όμως να το ευτελίζεις. Αν η ποιότητα δε είναι χαμηλή για τα πρότυπά σου μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Βέβαια εγώ έχω κατάλοιπα φασιστικής νοοτροπίας και τα βλέπω διαφορετικά αλλά σαν εικονικός μπελάς που είμαι για το θεάρεστο και δημιουργικό πνεύμα σου δεν μπορώ να γνωρίζω πότε η επιστήμη σηκώνει τα πόδια. |
|
|
|
|
|
|
#1130 (permalink) |
|
Desert rose
|
ENA -ENA :
1)Ο μυστικισμός και το άγνωστο δεν με συναρπάζουν.Ας είναι ο καθείς ότι φαντάζεται, και ότι επιθυμεί .... 2) Με αφορμή το δικό μου πόστ , προχώρησα σε γενικές παρατηρήσεις .Ειλικρινά θα μου ήτανε αδύνατο να παρατηρήσω οτιδήποτε, σε μεταφερόμενα κείμενα του gatoni πχ.... 3)Αυτή την <καιρική> ακυρότητα προσπάθησα να εντοπίσω, ποιός την καθορίζει, και με τι κριτήρια. 4)Ο Αγιος Φανούριος εαν είχε ψείγματα χιούμορ , του τυπικού ας πούμε, σίγουρα δεν θα ήταν υπερόπτης και υπερφίαλος, αλλα λόγω αγιοτικού χαμηλού προφίλ , δεν καταφεύγει σε απαντήσεις κανενός τύπου. 5)Λάθος , η απάντησή σας μηδενίζεται ,θα τα ξαναπούμε στην επόμενη εξεταστική .Υπήρχε περίπτωση να την εκλάμβανα σωστή , εαν λέγατε ότι η κοσμοθεωρία είναι ατομική υπόθεση ,κατα συνέπεια την υφίσταται ο φέρων, και ο παρατηρητής απλά ...την παρατηρεί. 6) Το "ολος ο κόσμος" είναι εντελώς υποκειμενική απάντηση. Τι περιλαμβάνει , που αρχιζει, που σταματά....έκαστος ως βούλεται. 7) Η νοημοσύνη είναι πολύ ρευστή έννοια....που υπόκειται σε διαβαθμίσεις ανάλογα με την εταιρεία που την αναλύει βάσει συγκεκριμένων τέστ.Κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις υπέθεσε , που το "99 έβγαζαν πλειοψηφούσα τη ΝΔ, αλλα κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. 8) Η αλλαζονεία της εξουσίας....και στο ίντερνετ. 9) α- Διατηρώ το δικαίωμα του φασισμού στις απαντήσεις μου.... Ποιος θα μου το απαγορεύσει και γιατί, εφόσον οι τοποθετήσεις μου κρίνονται με το ίδιο πρίσμα? β-Δυστυχώς όσα με ενοχλούν, πάντα τα λέω....Ασχετα αν κακοποιείται και " αναλύεται " για λόγους εντυπωσιασμού η κεντρική τους ιδέα. γ- σαφέστατα πολλοί αλλοι ακόμα , αλλα σήμερα μιλώ για μένα.... δ-Υπενθύμιση απλή , για το πως δραστηριοποιούνται άλλες σελίδες , εξίσου καλές με το world , που ασφαλώς διατηρεί την δική του πρακτική , που έγραψα σε ποιο σημείο δεν με βρίσκει σύμφωνη. Το άλλο αποτελεί προσωπικό μου δεδομένο.....μπορεί και να έχω , που ξέρει κανείς? ε-ο ατομικός εγωϊσμός είναι ωφέλιμο συναίσθημα, βοηθά το άτομο να ξεχωρίσει απο την αγέλη ... στ-Διάλογο τον λένε..που οταν οι απόψεις διϊστανται , αποτελεί το μόνο σημείο επαφής των " αντιμαχομένων" Και δεν ξέρω που "ανιχνεύθηκαν" ο θυμός και οι ύβρεις....διότι έτσι θα μπορούσαμε, μέχρι και για προκατάληψη να μιλήσουμε.... η- μα τα πάντα στο world ποιοτικά είναι, γι αυτό το επιλέξαμε , γι αυτό και σπεύδουμε σε κάθε νέα δημοσίευση , να απαντήσουμε .Το ζήτημα είναι αν πρέπει να αλλάξει κανένας σελίδα .... Πολύ φοβάμαι πως ναι, όταν οι νοοτροπίες κάποιες φορές είναι απροκάλυπτα ,τόσο, μα τόσο εχθρικές. ![]() ΥΓ Εδω δεν θα απαντήσω....ας μιλήσει η ίδια η επιστήμη. Δεν γίνεται σε μια μέρα να υφίσταμαι τέτοια διαστρέβλωση η γυνή.... και απ" επάνω να δίνω εξηγήσεις και για την κυρία Στόμα έχει ας απαντήσει αφ" εαυτού της.... |
|
http://www.youtube.com/watch?v=zuJzEQMvU1A Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paullina : 26-06-2007 στις 16:06. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18 (0 μέλη και 18 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:27.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο