ENA -ENA :
1)Ο μυστικισμός και το άγνωστο δεν με συναρπάζουν.Ας είναι ο καθείς ότι φαντάζεται, και ότι επιθυμεί ....
2) Με αφορμή το δικό μου πόστ , προχώρησα σε γενικές παρατηρήσεις .Ειλικρινά θα μου ήτανε αδύνατο να παρατηρήσω οτιδήποτε, σε μεταφερόμενα κείμενα του gatoni πχ....
3)Αυτή την <καιρική> ακυρότητα προσπάθησα να εντοπίσω, ποιός την καθορίζει, και με τι κριτήρια.
4)Ο Αγιος Φανούριος εαν είχε ψείγματα χιούμορ , του τυπικού ας πούμε, σίγουρα δεν θα ήταν υπερόπτης και υπερφίαλος, αλλα λόγω αγιοτικού χαμηλού προφίλ , δεν καταφεύγει σε απαντήσεις κανενός τύπου.
5)Λάθος , η απάντησή σας μηδενίζεται ,θα τα ξαναπούμε στην επόμενη εξεταστική .Υπήρχε περίπτωση να την εκλάμβανα σωστή , εαν λέγατε ότι η κοσμοθεωρία είναι ατομική υπόθεση ,κατα συνέπεια την υφίσταται ο φέρων, και ο παρατηρητής απλά ...την παρατηρεί.
6) Το "ολος ο κόσμος" είναι εντελώς υποκειμενική απάντηση. Τι περιλαμβάνει , που αρχιζει, που σταματά....έκαστος ως βούλεται.
7) Η νοημοσύνη είναι πολύ ρευστή έννοια....που υπόκειται σε διαβαθμίσεις ανάλογα με την εταιρεία που την αναλύει βάσει συγκεκριμένων τέστ.Κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις υπέθεσε , που το "99 έβγαζαν πλειοψηφούσα τη ΝΔ, αλλα κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ.
8) Η αλλαζονεία της εξουσίας....και στο ίντερνετ.
9) α- Διατηρώ το δικαίωμα του φασισμού στις απαντήσεις μου.... Ποιος θα μου το απαγορεύσει και γιατί, εφόσον οι τοποθετήσεις μου κρίνονται με το ίδιο πρίσμα?
β-Δυστυχώς όσα με ενοχλούν, πάντα τα λέω....Ασχετα αν κακοποιείται και " αναλύεται " για λόγους εντυπωσιασμού η κεντρική τους ιδέα.
γ- σαφέστατα πολλοί αλλοι ακόμα , αλλα σήμερα μιλώ για μένα....
δ-Υπενθύμιση απλή , για το πως δραστηριοποιούνται άλλες σελίδες , εξίσου καλές με το world , που ασφαλώς διατηρεί την δική του πρακτική , που έγραψα σε ποιο σημείο δεν με βρίσκει σύμφωνη.
Το άλλο αποτελεί προσωπικό μου δεδομένο.....μπορεί και να έχω , που ξέρει κανείς?
ε-ο ατομικός εγωϊσμός είναι ωφέλιμο συναίσθημα, βοηθά το άτομο να ξεχωρίσει απο την αγέλη ...
στ-Διάλογο τον λένε..που οταν οι απόψεις διϊστανται , αποτελεί το μόνο σημείο επαφής των " αντιμαχομένων"
Και δεν ξέρω που "ανιχνεύθηκαν" ο θυμός και οι ύβρεις....διότι έτσι θα μπορούσαμε, μέχρι και για προκατάληψη να μιλήσουμε....
η- μα τα πάντα στο world ποιοτικά είναι, γι αυτό το επιλέξαμε , γι αυτό και σπεύδουμε σε κάθε νέα δημοσίευση , να απαντήσουμε .Το ζήτημα είναι αν πρέπει να αλλάξει κανένας σελίδα ....
Πολύ φοβάμαι πως ναι, όταν οι νοοτροπίες κάποιες φορές είναι απροκάλυπτα ,τόσο, μα τόσο εχθρικές.
ΥΓ Εδω δεν θα απαντήσω....ας μιλήσει η ίδια η επιστήμη.
Δεν γίνεται σε μια μέρα να υφίσταμαι τέτοια διαστρέβλωση η γυνή.... και απ" επάνω να δίνω εξηγήσεις και για την κυρία
Στόμα έχει ας απαντήσει αφ" εαυτού της....