Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-2007, 14:42   #1128 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

"δεν ξέρω και τι ακριβώς είσαι"

Δεν είσαι η μόνη

"Ουδεπώποτε μίλησα για δικό μου πόστ"

Μάλλον μας κοροϊδεύεις, ρώτησες που είναι το ποστ σου και γιατί μεταφέρθηκε

" μα καλά όλοι άκυροι είναι ? "

Ναι, κατά καιρούς

"η ακυρότητα μιας απάντησης , και με τι κριτήρια αντικειμενικότητας την μεταφέρει, την αλλοιώνει, την τοποθετεί κάπου αλλού"

Ίσως μπορέσει να σου απαντήσει ο Άγιος Φανούριος σε αυτό

"ποιός μπορεί να κρίνει την δική μου κοσμοθεωρία
"

Μάλλον το αφεντικό του Άγιου Φανούριου

"ώστε ενα γεωλογικό φαινόμενο ωραιότατα να το σκιαγραφεί ,σαν θαυματουργό και θείο"

Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου πρωτίστως και μετά των υπολοίπων

"ποιός μπορεί αντικειμενικά να θεωρήσει μια απρόσμενη για τις δικές του αντιλήψεις ως άκυρη απάντηση"

Όλος ο κόσμος και πολύ εύκολα μάλιστα

"όταν ο ρόλος που ασκεί υφίσταται - αλλα και δεν υφίσταται, αφου αυτός τυχαίνει να ενεργοποιείται μόνο σε πλαίσια εικονικής εξουσίας"

Εικονικός αλλά υπαρκτός αφού "ενεργοποιείται"

"στα πλαίσια της πολύχρονης ιντερνετικής μου περιήγησης ,πρώτη φορά συναντώ ανάλογο φαινόμενο, που συν τοις άλλοις εμπεριέχει και αποχρώσσες ενδείξεις -λυπάμαι που το λέω- φασιστικής νοοτροπίας"

1. Υποκρισία: Δεν λυπάσαι που το λες αφού τελικά το πράττεις και μάλιστα συχνά και έντονα

2. Ύβρις: Αν ήταν τέτοια η νοοτροπία δεν θα μπορούσες καν να το αναφέρεις

3. Αλαζονεία: Δεν είσαι το μόνο άτομο που σερφάρει χρόνια.

4. Ψεύδη: Αν θέλεις μια
μπορώ να σου στείλω λίστα ιστοσελίδων με τη νοοτροπία που αναφέρεις και που καμιά σχέση δεν έχει με το world.gr.
Θεωρητικά η πολύχρονη παρουσία σου στο διαδίκτυο θα σε είχε οδηγήσει στη δημιουργία της αντίστοιχης δικής σου.

5. Εγωισμός: Μέτρα τα "μου" στο ποστ που έκανες.

6. Αδιαλαξία: Το να μην δέχεσαι ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις δεν συνιστά απαραίτητα λόγους θυμού και ύβρεων.

7. Αδιαφορία: Όταν κάποιος κάθεται να γράψει ένα άρθρο, αφιερώνει κάποιον από το χρόνο του. Αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις, πάψε όμως να το ευτελίζεις. Αν η ποιότητα δε είναι χαμηλή για τα πρότυπά σου μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.

Βέβαια εγώ έχω κατάλοιπα φασιστικής νοοτροπίας και τα βλέπω διαφορετικά αλλά σαν εικονικός μπελάς που είμαι για το θεάρεστο και δημιουργικό πνεύμα σου δεν μπορώ να γνωρίζω πότε η επιστήμη σηκώνει τα πόδια.