|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ελέφαντας δεν φοβάται τα ποντίκια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#601 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#603 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Αδερφε αν πιστευεις οτι θιγομαι προσωπικα σαν Ακης απ την καθε μαλακια που γραφεται εδω μεσα, και ειδικοτερα αν πιστευεις πως θιγομαι σαν προσωπικοτητα αν δουλεψεις τον πρωταθλητη και το Φως τοτε δε μπορω παρα να σε λυπηθω. Εχω πολυ πιο σοβαρα πραματα στη ζωη μου για να θιχτω και να στεναχωρηθω. Απο κει και περα αμα δω κατι εδω μεσα και με τσιγκλισει θα το πω, και θα φερω αντιλογο ΜΕ Γ@ΜΗΜΕΝΑ@ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Τωρα θα μου πεις, αν απανταω σε προκλητικα σχολια με πιανει κοροιδο ο αλλος που τα γραφει, αλλα εδω μεσα ειμαστε μελη για να λεμε τα πραματα ετσι οπως τα βλεπουμε. Αν ηταν ο,τι μας ενοχλει να το γραφαμε που λες Δεσποινα δε βλεπω λογο να μπαινω να γραφω μονο μαλακιουλες στο ''με τιμει που''. Τλπ, δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα πραματα. Ο καθενας κρινεται, και επειδη scripta magnet, οταν γυρναει ο τροχος μη χανεστε για κανα διμηνο και ξυπνατε αμα γινει καμια στραβη για το γαυρο | |
|
|
|
|
|
|
#604 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ένας ένας, όλοι θα γ@μήσετε....
|
|
|
|
|
|
|
#605 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Scripta manent είναι. Μην το γράφετε κάποιοι άλλοι και συ magnet γιατί όντως τα γραπτά μένουν...... Φυσικό χάρισμα η γείωση. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#606 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#607 (permalink) | ||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Οχι μην κανεις πλακιτσα στην εφημεριδα ΜΟΥ σε παρακαλω! ![]() Παράθεση:
Τελος παντων εγω δεν τους ειπα τιποτα ισα ισα τους ειπα ας τα βαζουν και καθε μερα... Ανεβάζεις πρωτοσέλιδα, κάνεις σχόλια, πειράγματα, βγαζεις εμπαθεια κτλ...... | ||
|
|
|
|
|
#608 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Καλά από σήμερα κιόλας θα σχολιάζουμε μόνο την Espresso που δε βγάζει εμπάθειες αλλά μόνο κάτι ξανθιές με βυζ@ρες και με όλα τα -αρες που γουστάρουμε...
Ελπίζω έτσι να 'χαλαρώσουμε' λίγο... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#609 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#610 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Αν θεωρείς ότι τα μέλη βγάζουν εμπάθεια με τα πρωτοσέλιδα που σηκώνουν μπορείς είτε να αντιμετοπίσεις με τον ίδιο τρόπο είτε να σταματήσεις να διαβάζεις το θέμα. Εμένα περισσότερο πλάκα μου βγάζουν παρά τα παίρνω στα σοβαρά. Αν τώρα παρεξηγιόμαστε και για τα καραγκιοζιλίκια του τύπου τι να πω? Να το κλείσουμε να πάει στο δι@ολο το μαγαζί αφού παντού αυτό γίνεται.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16 (0 μέλη και 16 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο