Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-2007, 00:14   #605 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αθλητικός τύπος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αδερφε αν πιστευεις οτι θιγομαι προσωπικα σαν Ακης απ την καθε μαλακια που γραφεται εδω μεσα, και ειδικοτερα αν πιστευεις πως θιγομαι σαν προσωπικοτητα αν δουλεψεις τον πρωταθλητη και το Φως τοτε δε μπορω παρα να σε λυπηθω. Εχω πολυ πιο σοβαρα πραματα στη ζωη μου για να θιχτω και να στεναχωρηθω. Απο κει και περα αμα δω κατι εδω μεσα και με τσιγκλισει θα το πω, και θα φερω αντιλογο ΜΕ Γ@ΜΗΜΕΝΑ@ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Τωρα θα μου πεις, αν απανταω σε προκλητικα σχολια με πιανει κοροιδο ο αλλος που τα γραφει, αλλα εδω μεσα ειμαστε μελη για να λεμε τα πραματα ετσι οπως τα βλεπουμε. Αν ηταν ο,τι μας ενοχλει να το γραφαμε που λες Δεσποινα δε βλεπω λογο να μπαινω να γραφω μονο μαλακιουλες στο ''με τιμει που''. Τλπ, δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα πραματα. Ο καθενας κρινεται, και επειδη scripta magnet, οταν γυρναει ο τροχος μη χανεστε για κανα διμηνο και ξυπνατε αμα γινει καμια στραβη για το γαυρο
Μην παρεξηγείσαι. Και συ κάνεις πλάκα και πολλές φορές βγάζεις και εμπάθεια με αυτά που λες..... Γενικά ολοι σε αυτό το φόρουμ έχουμε την τάση να την λέμε ο ένας στον άλλο. Αν αυτό συμβαίνει μέσα στα όρια τότε νο προμπλεμ......

ΥΓ: Scripta manent είναι. Μην το γράφετε κάποιοι άλλοι και συ magnet γιατί όντως τα γραπτά μένουν......

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Ένας ένας, όλοι θα γ@μήσετε....
Φυσικό χάρισμα η γείωση.