Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-2007, 22:14   #603 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Αθλητικός τύπος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mesi13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Eχουμε πεσει σε πολυ ευθικτους εδω μεσα αλλα δυστηχως γι αυτους η πλακιτσα θα συνεχιστει ολο το καλοκαιρακι γιατι πολυ απλα μας δινουν τροφη για γελιο οι εφημεριδες τους.

Αδερφε αν πιστευεις οτι θιγομαι προσωπικα σαν Ακης απ την καθε μαλακια που γραφεται εδω μεσα, και ειδικοτερα αν πιστευεις πως θιγομαι σαν προσωπικοτητα αν δουλεψεις τον πρωταθλητη και το Φως τοτε δε μπορω παρα να σε λυπηθω. Εχω πολυ πιο σοβαρα πραματα στη ζωη μου για να θιχτω και να στεναχωρηθω. Απο κει και περα αμα δω κατι εδω μεσα και με τσιγκλισει θα το πω, και θα φερω αντιλογο ΜΕ Γ@ΜΗΜΕΝΑ@ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Τωρα θα μου πεις, αν απανταω σε προκλητικα σχολια με πιανει κοροιδο ο αλλος που τα γραφει, αλλα εδω μεσα ειμαστε μελη για να λεμε τα πραματα ετσι οπως τα βλεπουμε. Αν ηταν ο,τι μας ενοχλει να το γραφαμε που λες Δεσποινα δε βλεπω λογο να μπαινω να γραφω μονο μαλακιουλες στο ''με τιμει που''. Τλπ, δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα πραματα. Ο καθενας κρινεται, και επειδη scripta magnet, οταν γυρναει ο τροχος μη χανεστε για κανα διμηνο και ξυπνατε αμα γινει καμια στραβη για το γαυρο

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση