|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Mέσα σε τρία χρόνια, παγετώνες 11.000 ετών στη Σιβηρία έγιναν... λίμνες | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3001 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Αν είσαι στην 20η βδομάδα, έχω να σου πω 2-3 κολπάκια να ξεκωλήσεις και ν'αρχίσεις να χάνεις πάλι, πιο γρήγορα όμως. Εγώ υπολογίζω ότι στη 16η βδομάδα θα είμαι 12 κιλά κάτω. Σίγουρα έχεις "κοιμήσει" το μεταβολισμό σου μετά απο τόσο καιρό. Στειλε μου ΡΜ αν θες . | |
|
|
|
|
|
|
#3003 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Sorry for the gap, αλλά τι είναι το παιχνίδι "σκατά";
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3005 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Καταρχήν καλημέρα...11/2 αρχίζει η εξεταστική....Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά μου...
Μπράβο!!! ![]() Παράθεση:
![]() Ρε αν έχετε θέληση όλα γίνονται..αμα δυσανασχετείτε και βαριέστε να κάνετε δίαιτα,σιγά μην χάσετε!!! Και όταν λέμε δίαιτα δεν εννοούμε μαρούλι (άπλυτο ) και νερό,σωστή διατροφή η οποία περιλαμβάνει όλες τις ουσίες που πρέπει να λαμβάνει καθημερινά ο οργανισμός μας...Αααα,και φρούτα κ' λαχανικά(ωμά) κυρίως να τρώς!!!Βοηθάνε πολύ!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3006 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
Λογω δουλειας ολα στο σπιτι... Επισης 3 φορες την εβδομαδα αναρριχηση σε πιστα κλειστη για κανενα 2 ωρο. αυτα΄..... θελω κι αλλα αλλα δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω ![]() | |
|
|
|
|
|
#3007 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
οχι και απλυτο μαρουλι... | |
|
|
|
|
|
#3008 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Γενικώς εξετάσεις?Μην απογοητέυεσαι τώρα..και γω σε μια φάση δεν έχανα καθόλου και είχα πάρει και μισό κιλό...καμια φορά κολλάει ο οργανισμός... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3009 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ένα κιλό θέλω ακόμα και είμαι στα κατώτατα όρια λιπους αλλά παλεύω να αυξήσω μυική μάζα... και δεν ειναι ευκολο... αν δεν εχεις και τον χρονο... άτιμα ψωμάκια... παντα πισω μου θα είναι... ![]() ουφ... | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09.

ΑΝΤΡΕΣ... καλος μεταβολισμός...
.

Και όταν λέμε δίαιτα δεν εννοούμε μαρούλι (άπλυτο
) και νερό,σωστή διατροφή η οποία περιλαμβάνει όλες τις ουσίες που πρέπει να λαμβάνει καθημερινά ο οργανισμός μας...Αααα,και φρούτα κ' λαχανικά(ωμά) κυρίως να τρώς!!!Βοηθάνε πολύ!!!

Γενικώς εξετάσεις?
ουφ...
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο