|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2211 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Ο ΨΕΥΤΗΣ.Κάτι τέτοιο όπως το περιγράφει δεν έγινε ποτέ βέβαια.Όλοι σ'αυτό το φόρουμ ξέρετε το ποιόν του -πήρα επιτέλους πτυχίο-Βέλγου. .
Ναι ήρθε η κοπέλα.χορεύοντας,συμμαθήτ ρια μου και τονίζω το συμμαθήτρια απλά να χαιρετήσει. |
|
|
|
|
|
#2212 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
πστ κυριος, αμα θελουν να χαιρετισουν λενε καλησπερα και δινουν το χερι. δε κωλοτριβονται. Τυχερεεεεεε
|
|
|
|
|
|
|
#2214 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ελα τωρα μιλα ανοιχτα οι δυο μας ειμαστε. Μαρτυς μου ο Οκκάς!
|
|
|
|
|
|
|
#2216 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Να βγει ο Οκκάς,εεε... ο Μάνος στο τηλέφωνο να ρίξει φως στην υπόθεση,το φόρουμ αγωνιά... Εκ μέρους του κουτσομπολίστικου οργάνου του φόρουμ "Τατιάνα Λαμπίρη Χίου". | |
|
|
|
|
|
|
#2217 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
αν μπορείς θύμισε μου την τελευταία φορά που προσέβαλα κάποιον εδω μέσα και θα ζητησω ταπεινά συγνώμη
το δίκανο δεν το βγάζω ποτέ έξω. όσο και να προσπαθώ να το κρύψω, είμαι ρηχό πιάτο και εξεχει |
|
|
|
|
|
|
#2218 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Πολύ απλά, πιστεύω πως είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και δε νομίζω πως το 'γράφω αυτό που σκέπτομαι και αδιαφορώ αν σου αρέσει ή όχι' ταιριάζει σε ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα για να κάνουν διάλογο και να ανταλλάξουν απόψεις. Επίσης από τη στιγμή που απαντάς με απίστευτη ειρωνία χωρίς λόγο, είναι αστείο να ζητάς να σε σεβαστεί κάποιος όταν δεν κάνεις το ίδιο... Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα και συγνώμη για την παρατήρηση που κάνεις με τα ορθογραφικά, την οποία βρίσκω τραγελαφική και ανούσια...Όλοι κατά καιρούς κάνουμε λάθη. Ποιος ο λόγος να το αναφέρεις ;; Σε κάνει εσένα έξυπνο και εκείνον περισσότερο χαζό ας πούμε ;; Ελπίζω να κάλυψα την ερώτησή σου και σε περίπτωση που ήταν ρητορική, ιγκνορ μάι ποστ... ![]() (Αν είμαι τελείως εκτός, δε φταίει το ότι ίσως είμαι ρηχή, αλλά κάτι μπύρες που έχω πιει σήμερα.. ) | |
|
|
|
|
|
|
#2220 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τι θέλω και το ανοίγω το ρημάδι...
![]() Xavier γύρνα πίσω... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:11.

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο