Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier
αν μπορείς θύμισε μου την τελευταία φορά που προσέβαλα κάποιον εδω μέσα και θα ζητησω ταπεινά συγνώμη
το δίκανο δεν το βγάζω ποτέ έξω. όσο και να προσπαθώ να το κρύψω, είμαι ρηχό πιάτο και εξεχει
|
Δε νομίζω πως o silversurfer είχε πρόθεση να σε προσβάλλει...Μια παρατήρηση έκανε ο άνθρωπος.
Πολύ απλά, πιστεύω πως είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και δε νομίζω πως το 'γράφω αυτό που σκέπτομαι και αδιαφορώ αν σου αρέσει ή όχι' ταιριάζει σε ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα για να κάνουν διάλογο και να ανταλλάξουν απόψεις.
Επίσης από τη στιγμή που απαντάς με απίστευτη ειρωνία χωρίς λόγο, είναι αστείο να ζητάς να σε σεβαστεί κάποιος όταν δεν κάνεις το ίδιο...
Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα και συγνώμη για την παρατήρηση που κάνεις με τα ορθογραφικά, την οποία βρίσκω τραγελαφική και ανούσια...Όλοι κατά καιρούς κάνουμε λάθη. Ποιος ο λόγος να το αναφέρεις ;; Σε κάνει εσένα έξυπνο και εκείνον περισσότερο χαζό ας πούμε ;;
Ελπίζω να κάλυψα την ερώτησή σου και σε περίπτωση που ήταν ρητορική, ιγκνορ μάι ποστ...
(Αν είμαι τελείως εκτός, δε φταίει το ότι ίσως είμαι ρηχή, αλλά κάτι μπύρες που έχω πιει σήμερα..

)