![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Εμένα ένας φίλος μου μου είπε πως πεινάει...
click to show |
Με την ορεξη θα μεινει...ερχονται ενισχυσεις!!
click to show :hehe: |
Α,του φέρνεις και επιδόρπιο;
|
Απάντηση: Προβληματα - Αποριες - Λυσεις
Παράθεση:
Η κάρτα πωλείται κανονικά σε όλα τα σάιτς. Πρόσεχε γιατί με αυτά που γράφεις θα φύγεις εσύ καμιά μέρα και δε το πάρεις χαμπάρι ;D |
Παράθεση:
|
Tα κατεβασμενα παιχνιδια που πολουνται;;
|
Παράθεση:
click to show Ειναι κ καλογυμνασμενη! |
Παράθεση:
Τράβα στο εκτός θέματος να γράψεις τις εξυπνάδες σου και άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. kalo!!! Και για να επιστρέψω στο θέμα που με απασχολεί, έχω βρει διαφορετικές κάρτες που φαίνεται πως κάνουν σχεδόν τα ίδια πράγματα. R4DS M3 Simple N5DS CycloDS και πάει λέγοντας... |
Γκρρρρρρρρρρρρρ...
click to show |
Παράθεση:
... :hehe: |
Παράθεση:
|
ελεος πια με τις παλιογατες σας....:angry:
|
Απάντηση: Κρούσμα ντόπινγκ και στην κολύμβηση!
Παράθεση:
click to show |
Θέλω να πω καλή δύναμη στον Χρόνη και τον Μάνο....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους.;p |
Tι εγινε γατονι;Τo κλεισατε το μαγαζακι η οχι ακομα;;p
|
Παράθεση:
Μέσα στα αιτήματα του πλάισιου της κατάληψης που πέρασε ήταν το εξής... Λίγη αγωνία ακόμα... Συμπαράσταση στα αιτήματα των οδηγών των βυτιοφόρων ΟΛΕ! ΟΛΕ! ΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!! Ποιός απαξιώνει το ελληνικό πανεπιστήμιο είπατε; Η κυβέρνηση; Τα ιδιωτικά όταν και αν γίνουν; Αναμένουμε με προσμονή και αγωνία αίτημα κατάληψης "Για να δούμε Euro με την ησυχία μας" εντός του Ιουνίου! Για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο... Για μια καλύτερη Ελλάδα... ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :rofl::clap::worship: |
Τελικα το κλεισατε;;
|
Τς,τς,τς... Δεν σε τιμεί η ερώτηση σου...
Είναι δυνατόν να συμπεριφερθούμε τόσο απάνθρωπα και να μην συμπαρασταθούμε στους οδηγούς των βυτιοφόρων??? Είναι ποτέ δυνατόν; 2ήμερη κατάληψη και βλέπουμε! έρχεται Γιουροβίζιον,Γιούρο, έρχονται ζέστες και θέλουμε να κάνουμε μπάνια, η Ρούλα Βροχοπούλου έχει προβλήματα και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να της συμπαρασταθούμε... |
Παράθεση:
Ισχυει f'(x)g(x) <> f(x)g'(x) και χ ανηκει στο R N.δ.ο μεταξυ 2 ριζων της f(x)=0 υπαρχει 1 τουλαχιστον ριζα της g(x)=0 click to show |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δεν ειναι ραδιοαρβυλα.Ισχυει.Το αποφασισε η ενωση καταναλωτων απ οτι μου ειπε η μανα μου |
Το διαβασα και γω πριν 2 μερες.
"Σε μποϋκοτάζ κατά της ακρίβειας καλούνται οι καταναλωτές την Πέμπτη 15 Μαΐου όπου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κυρήξει απεργίες και στάσεις εργασίας." |
Παράθεση:
Ειπε η μανα ενος φιλου μ που ειναι στο ΠΠ οτι ακουστηκε!! Προσκυνω οποιον το ειπε,αν το ειπε κανεις! |
Παράθεση:
Μπράβο σας!!!:clap: |
Καλη επιτυχία σε Μάνο και Χρόνη!!!;)
click to show |
Βρε τι παθατε ολοι? Εχουν ακομα λιγες μερες ζωης τα παιδια?
Εγω να ευχηθω τελικα, δε μου ειπατε? ;D |
Παράθεση:
Ευχαριστω τα υπολοιπα παιδακια |
Παράθεση:
|
Η αντιστοιχη με το γαιδαρο που τοσο λατρευεις!
|
Παράθεση:
Ντάξει,από τη μία είναι τόσο τραγικό που είναι για γέλια αλλά από την άλλη μιλάμε πλέον για το υπέρτατο ρδελομπου. Η λύση είναι μία. Μαζεύεουμε σε ένα καράβι τις παρατάξεις και το βουλιάζουμε. |
Aφου ολοι αυτοι δεν πατανε στην περιοχη του Πανεπιστημιου γτ κανουν καταληψεις;;
|
Παράθεση:
Για να μην ξεχνιέται το έθιμο... |
Βασικά κάνουν επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά...
|
Που ήταν κάποτε επαναστάτης..
|
Oι κομματικες παραταξεις πρεπει να πανε να πνιγουν ολοταχως.
Υπαρχει ενας εκνευριστικος φανατισμος απο τις παραταξεις με αποτελεσμα να τα κανουν ολα οικο ανοχης στο ονομα του συμφεροντος και μαλιστα επικαλουμενοι την δημοκρατια Γι αυτο θα εχουμε καθε οκτωβρη καταληψεις στα σχολεια και καθε ιουνιο στα πανεπιστημια. Πιο πολυ ομως φταινε αυτοι που δινουν περιθωριο στα κομματοσκυλα να κανουν τη δουλεια τους Αν γνωριζω σωστα στην αρχαια ελλαδα που οντως υπηρχε δημοκρατια ο καθενας ψηφιζε με κριτηριο το συμφερον του και τα προσοντα του υποψηφιου αιρετου αρχοντα Σημερα ειτε πασοκοι, ειτε νεοδημοκρατες, ειτε κουμουνιστες κ.ο.κ δεν θα αλλαξουν αποψη Βρε και τη μανα να τους σκοτωσει ο Καραμανλης, οι νεοδημοκρατες θα πανε να τον ψηφισουν και το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κομματα |
Παράθεση:
ή απλως εχουν περασει τα χρονια και μου φαινονται ολα ιδια; |
Παράθεση:
Kαλα λυσ τη και μετα πες μου αν ειναι κλασσικη;p |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin