|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Και η Κανελλη πχ δεν μπορει να σε εμπνευσει οτι μπορει να κανει την αλλαγη; Εμενα τουλαχιστον με πειθει και δυστυχως δεν ειναι στην περιφερεια που ψηφιζω! Υπαρχουν εντιμοι ανθρωποι ακομα και μεσα σε αυτους.... αν ψαξεις καλα μπορει να βρεις.... και αξιζει να ψαξεις γιατι απο τους βουλευτες καποιοι θα κυβερνησουν ΥΓ Ακουσε το... αξιζει οχι μονο σαν τραγουδι αλλα και σαν νοημα | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
μα δεν ειναι αναγκη να κυβερνησουν για να κριθουν. στη βουλη ειναι η Κανελλη τα τελευταια χρονια
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Το ΚΚΕ το μονο που μπορει να κανει (αν δεν κανω λαθος γιατι δεν ασχολουμαι κιολας) ειναι να μην ψηφιζει νομους που παει να περασει η κυβερνηση, να ασκει κριτικη κλπ κλπ! Αυτα δεν τα κανει κατα την γνωμη σου; Το καθε κομμα να το κρινεις με βαση τα δικαιωματα που του εχει δωσει ο λαος στην εξουσια... Με διαφορετικα κριτηρια θα κρινεις την ΝΔ με διαφορετικα το ΔΗΚΚΙ κοκ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Q89wRFjXdhY
Οριστε η Κανελλη |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
τλπ. αν παω να ψηφισω, θα παω γι αυτο που λεει ο καρμα. επειδη τους συμφερει η αποχη πυσιαστικα. αλλα ΠΟΙΟΝ πουσταρα να ψηφισω. δε ρωταω να μου πειτε. απλα δε με γεμιζει 100% κανεις. ολοι κατω απ το 50 ειναι
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Εμένα δεν μ' ενοχλεί να μην πάει κάποιος να ψηφίσει. Μαγκιά του και γούστο του. Αν δεν πάει να ψηφίσει γιατί δεν έχει ποιον να ψηφίσει, γιατί έχει σιχαθεί για την πολιτική, γιατί δεν ασχολείται με την πολιτική, μαζί του. Κανένα πρόβλημα.
Δεν θέλω απλά να μην πάει κάποιος να ψηφίσει "για να τους καταδικάσει". Γιατί δεν καταδικάζεις έτσι, αυτά είναι παραπληροφόρηση και επιδίωξη των πολιτικών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν κάποιος έχει συνείδηση γιατί δεν ψηφίζει, δλδ γνωρίζει το παραπάνω, καλά κάνει. Δικαίωμά του. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι οτι συνηθως με την αποχη νομιζει καποιος οτι κανει καλο ενω στην πραγματικοτητα (την δικια μου τουλαχιστον) κανει το αντιθετο απο αυτο που λεει το τραγουδι που ποσταρα (για αυτο κιολας το ποσταρα)! Δειχνει οτι δεν νοιαζεται και δινει το δικαιωμα στον καθε πουστη να παιζει παιχνιδια στην πλατη του!! Τι θα γινοταν αν ολοι αυτοι που λεει το if everyone cared ελεγαν δεν με νοιαζει; Σκεφτειτε το....
Και οπως λεει στο τελος του βιντεο: "Never doubt that a small group of committed people can CHANGE THE WORLD. Indeed, it is the only thing that ever has." |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Οτι σκούζεις χωρίς λόγο.
Ξεκινάς τη δημοσίευσή σου λέγοντας "Αν και θα πάω εκτός θέματος" και μετά όταν βρίσκεται εκεί, ζητάς και τα ρέστα. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Κάτσε ρε θείο όμως δεν ήμουν εκτός θέματος. Το έγραψα επειδή ξέρω πως υπάρχει προκατάληψη απέναντι στο προσωπό μου και πάντα με στέλνετε εκτός θέματος....
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:50.

Υβριδικός τρόπος