Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos
Παραφέρεσαι. Ο σκοπός της κατάληψης ήταν αντίδραση στη δράση της κυβέρνησης. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να εξελιχτούμε από το να μαϊμουδίζουμε.
|
Ο σκοπός της κατάληψης ήταν να τα κάνουν όλα μπ**ρδέλο γιατί έρχονται εκλογές. Και στην τελική τι κατάφεραν; Υπήρχε ποτέ περίπτωση να αλλάξουν αποφάσεις της κυβέρνησης που ουσιαστικά έρχονται συστημένες από την Ε.Ε. κλείνοντας τις σχολές για 3 μήνες; Είναι αστείο και μόνο να το συζητάμε. Άσε που όπως ΠΑΝΤΑ οι φίλοι μας οι αγωνιστές έκαναν πίσω μόλις σφίξαν πραγματικά οι κώλοι και κινδεύσαν να χαθούν εξάμηνα... Γι' αυτό προσωπικά τους θεωρώ ανύπαρκτους,γιατί ξέρουν να πολεμάνε μόνο μέχρι εκεί που τους παίρνει. Ήμουν,είμαι και θα είμαι αντίθετος με τέτοιες μρφές αγώνα (βλέπε κατάληψη) ΑΛΛΑ αν το συνέχιζαν αδιαφορώντας για το αν θα χαθούν εξάμηνα ή εξεταστικές θα μπορούσα να πω πως έχουν μια πολιτική άποψη και ένα σκοπό τον οποίο υποστηρίζουν ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Τώρα απλά τους θεωρώ αστείους. Μου θυμίζουν έφηβους που λένε "εγώ θα φύγω από το σπίτι γιατί είμαι ανεξάρτητος και με καταπιέζουν" κάνουν το κομμάτι τους και όταν τελείωσουν τα λεφτά γυρνάνε και γλείφουν τον μπαμπά να τους δώσει χαρτζιλίκι να πάνε για κανα καφέ.
Τελικά αυτό που πέτυχαν είναι στην ουσία να έχει χαθεί ένα ακαδημαϊκό έτος γιατί τα μαθήματα που έγιναν ήταν ανύπαρκτα και γιατί με βάση το νόμο έπρεπε τουλάχιστον ένα εξάμηνο να έχει χαθεί. Άλλο που κανείς δεν έχει τα

να πάρει την πολιτική ευθύνη και να πεί "χάθηκε το εξάμηνο"...