WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

anthropas 14-02-2008 02:02

Απάντηση: Champions League - UEFA

τωρα ειναι οκ

anthropas 14-02-2008 02:07

κοκοκοκοκο το βλαμμενο που πηγε???

depoina 14-02-2008 02:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45142)
κοκοκοκοκο το βλαμμενο που πηγε???

Δε χρειάζεται καν να το αναφέρω...Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα...

anthropas 14-02-2008 02:10

μη ξεχασεις να τα σβησεις μετα ολα αυτα ε...εδω σχολιαζουμε αγωνες

Mazda 6 14-02-2008 02:42

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45144)
μη ξεχασεις να τα σβησεις μετα ολα αυτα ε...εδω σχολιαζουμε αγωνες

Πολύ σωστά όπως το είπες. Εδώ σχολιάζουμε αγώνες. Δε παίζουμε ούτε τις κουμπάρες, ούτε τάβλι. Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας, με χιούμορ, με πάθος, με τσαχπινιά... Πρέπει όμως πίσω απο αυτά να έχουμε επιχειρήματα και άποψη. Κι όταν υπερβούμε τον σχολιασμό μας, να υπακούμε στους κανόνες του φόρουμ που μας φιλοξενεί, κι όχι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΟΡΙΚΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ MOD. Γιατί εκείνοι κάνουν κάποια δουλειά που εσύ δε μπορείς να κάνεις, για να λειτουργεί ομαλά το world.gr.
Οπότε το κοκοκοκο σου είναι άκυρο. Λίγο σεβασμός δε βλάπτει;)

depoina 14-02-2008 02:45

Άστον να κάνει τις μαγκιές του εδώ μέσα που είμαστε χαλαρά.. Γιατί εκεί έξω, τώρα θα είχε πέσει τρελή καρπαζιά...

TALOS 14-02-2008 02:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 45148)
Πολύ σωστά όπως το είπες. Εδώ σχολιάζουμε αγώνες. Δε παίζουμε ούτε τις κουμπάρες, ούτε τάβλι. Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας, με χιούμορ, με πάθος, με τσαχπινιά... Πρέπει όμως πίσω απο αυτά να έχουμε επιχειρήματα και άποψη. Κι όταν υπερβούμε τον σχολιασμό μας, να υπακούμε στους κανόνες του φόρουμ που μας φιλοξενεί, κι όχι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΟΡΙΚΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ MOD. Γιατί εκείνοι κάνουν κάποια δουλειά που εσύ δε μπορείς να κάνεις, για να λειτουργεί ομαλά το world.gr.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 45149)
Άστον να κάνει τις μαγκιές του εδώ μέσα που είμαστε χαλαρά.. Γιατί εκεί έξω, τώρα θα είχε πέσει τρελή καρπαζιά...

ακριβως.
ελα τελειωνετε ομως τωρα

Mazda 6 14-02-2008 02:58

Το "τελειώνετε όμως τώρα" στα κωλόψαρα εκεί στο Ναυτικό ;D;D;D

Insomni@ 14-02-2008 12:41

click to show

Insomni@ 14-02-2008 13:31

Έγινε σεισμός 6,5 ρίχτερ νότια της Μεθώνης...-v:o

TALOS 14-02-2008 13:33

εχει γ@μηθει τωρα τελευταια

Insomni@ 14-02-2008 13:34

Αν μη τι άλλο...

anthropas 14-02-2008 14:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 45148)
Πολύ σωστά όπως το είπες. Εδώ σχολιάζουμε
αγώνες.
Δε παίζουμε ούτε τις κουμπάρες, ούτε τάβλι. Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας, με χιούμορ, με πάθος, με τσαχπινιά... Πρέπει όμως πίσω απο αυτά να έχουμε επιχειρήματα και άποψη. Κι όταν υπερβούμε τον σχολιασμό μας, να υπακούμε στους κανόνες του φόρουμ που μας φιλοξενεί, κι όχι να ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΟΡΙΚΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ MOD. Γιατί εκείνοι κάνουν κάποια δουλειά
που εσύ δε μπορείς να κάνεις, για να λειτουργεί ομαλά το world.gr.

Σωστα,σχολιαζουμε αγωνες.Ομως αμα ειναι τα ποστ που δεν αναφερονται αποκλειστικα σε αγωνες να σβηνονται τοτε πρεπει να σβηστουν τα μισα ποστ.Εξαλλου το ποστ που εγραψα δεν ηταν με την καμια εκτος θεματος.Επισης θα μπορουσε να ειχε μεταφερθει στο καφενειο

Να μη μας κανουν και Η μοντ τη ζωη δυσκολη ομως

Το ''κοκοκο'' αναφεροταν σε ποστ που τελικα διορθωθηκε,το οποιο μονο σεβασμο και κατανοηση δεν απαιτουσε

depoina 14-02-2008 14:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45182)
Σωστα,σχολιαζουμε αγωνες.Ομως αμα ειναι τα ποστ που δεν αναφερονται αποκλειστικα σε αγωνες να σβηνονται τοτε πρεπει να σβηστουν τα μισα ποστ.Εξαλλου το ποστ που εγραψα δεν ηταν με την καμια εκτος θεματος.Επισης θα μπορουσε να ειχε μεταφερθει στο καφενειο

Να μη μας κανουν και Η μοντ τη ζωη δυσκολη ομως

Το ''κοκοκο'' αναφεροταν σε ποστ που τελικα διορθωθηκε,το οποιο μονο σεβασμο και κατανοηση δεν απαιτουσε

Έγραψες κάτι, απάντησε ο Μουσακάς, ξαναέγραψες, ξανααπάντησε εκείνος. Είστε εκτός θέματος. Σβήνεστε. Γιατί να σε μεταφέρω στο καφενείο;;
Ας είχες το μυαλό να την ξεκινήσεις εκεί την άσχετη συζήτησή σου για το πότε παίζεις και αν είναι σαλόνι ή καναπές.

Και φυσικά, για μια ακόμα φορά το θράσος σου δεν έχει όρια. Έγραψες το ίδιο ποστ άλλες δυο φορές, και τις δυο φορές το έσβησα. Σου κάνω παρατήρηση, ξαναγράφεις το ίδιο ποστ και προσθέτεις το προκλητικό spoiler.

Και επειδή είσαι μάγκας, κάνεις έντιτ το τελευταίο ποστ σου (πράγμα που το κάνεις συχνά πυκνά όταν δε σε παίρνει) και ξεκινάς το διάλογο μαζί μου για να μου ζητήσεις και τα ρέστα.

Σβήνω το ποστ που σε κατονομάζω βλαμμένο, γιατί όντως δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιον και αντί να το βουλώσεις μου αρχίζεις τα κοκοκο..

Απάντησέ μου, δεν είσαι για πολλές κλοτσιές ;;
Άμα δε σου αρέσει, να μην ξαναμπεις και να μην ξαναγράψεις. Ή μήπως θες να σου δώσουμε και σένα μοντ να δεις πόσο όμορφα είναι να ανέχεσαι τον κάθε κομπλεξικό ;;

Το σεβασμό δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις. Και μέχρι να το κερδίσεις έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.

Τα παράπονά σου στον Αστρολάβο.

anthropas 14-02-2008 14:58

:rofl:

Mazda 6 14-02-2008 15:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45186)
:rofl:

Καλό ε; Για πες μας κι εμάς πως έγιναν τα πράγματα να γελάσουμε. ;D

TALOS 14-02-2008 15:06

εχει προβληματα ο κοσμος...

depoina 14-02-2008 15:07

Πάρα πολλά...

TALOS 14-02-2008 15:07

τοτε γιατι ασχολειστε με ποστ?

anthropas 14-02-2008 15:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 45184)
Έγραψες κάτι, απάντησε ο Μουσακάς, ξαναέγραψες, ξανααπάντησε εκείνος. Είστε εκτός θέματος. Σβήνεστε. Γιατί να σε μεταφέρω στο καφενείο;;
Ας είχες το μυαλό να την ξεκινήσεις εκεί την άσχετη συζήτησή σου για το πότε παίζεις και αν είναι σαλόνι ή καναπές.

Και φυσικά, για μια ακόμα φορά το θράσος σου δεν έχει όρια. Έγραψες το ίδιο ποστ άλλες δυο φορές, και τις δυο φορές το έσβησα. Σου κάνω παρατήρηση, ξαναγράφεις το ίδιο ποστ και προσθέτεις το προκλητικό spoiler.

Και επειδή είσαι μάγκας, κάνεις έντιτ το τελευταίο ποστ σου (πράγμα που το κάνεις συχνά πυκνά όταν δε σε παίρνει) και ξεκινάς το διάλογο μαζί μου για να μου ζητήσεις και τα ρέστα.

Σβήνω το ποστ που σε κατονομάζω βλαμμένο, γιατί όντως δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιον και αντί να το βουλώσεις μου αρχίζεις τα κοκοκο..

Εγραψα κατι ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και μου απαντησε ο μουσακας και του ξανααπαντησα εγω ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.Γι αυτο και προφανως δεν ειπα τιποτα για τα υπολοιπα ποστ που σβηστηκαν αλλα μονο για το αρχικο

Οταν λεμε σαλονια εννοουμε τα ποδοσφαιρικα σαλονια κι οχι αυτα με τους καναπεδες.Υπαρχουν και οι μεταφορες

Εγραψα το ποστ αλλες δυο φορες γιατι δεν εβρισκα το λογο να σβηστει και εγραψα το spoil για να μπει καποιος στον κοπο να μου εξηγησει τι γινεται.Μετα με πολυ ευγενικο τροπο μου εξηγησες τι συμβαινει και μου προσθεσες οτι θα μπορουσα να ειχα γραψει το ποστ μου στο καφενειο.Και ρωταω εγω τωρα ''γιατι να μη μεταφερθει στο καφενειο αλλα να σβηστει 2 φορες?''

Επισης μου προσθεσες πως στο συγκεκριμενο τοπικ σχολιαζουμε αγωνες και αυτο εκανα κι εγω προκειμενου να μην ειμαι εκτος θεματος,παρολο που στο συγκεκριμενο thread δεν σχολιαζουμε μονο αγωνες

Μετα αρχισες τα δικα σου και ηταν πειρασμος να σου απαντησω και φυσικα το εκανα

Τα υπολοιπα ειναι τα γνωστα τα δικα σου...εγω ουτε καταφερθηκα εναντιον καποιου ουτε εγραψα επιθετικο ποστ για κανεναν.Εσυ προτιμας να κερδιζεις τον σεβασμο αλλιως..

depoina 14-02-2008 15:09

Τοκ του δε χάντ νάου

anthropas 14-02-2008 15:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 45188)
Καλό ε; Για πες μας κι εμάς πως έγιναν τα πράγματα να γελάσουμε. ;D

κατσε ντε ανυπομονε...το γελιο ηταν μια πρωτη εκτιμηση της καταστασης

anthropas 14-02-2008 15:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 45194)
Τοκ του δε χάντ νάου

Νομιζω οτι με αφοπλισες τωρα δηλαδη δε θα κοιμηθω καθολου το μεσημερι

depoina 14-02-2008 15:11

Οι σεισμοί δίνουν και παίρνουν λέμε!

Το θέμα έληξε. Συνεχίζεις μόνος σου ή σταματάς. Είναι απλό.

anthropas 14-02-2008 15:12

Μολις εγινε κι αλλος

gatoni 14-02-2008 15:20

Φυσικά και δεν κατάλαβα Χριστό σε κανέναν σεισμό.
Θα έλεγα πως θα με βόλευε να γίνει την ώρα που γράφαμε αλλά αυτό που έγινε σήμερα και η λέξη "αντιγραφή" είναι πραγματικά ελάχιστη για να το περιγράψει δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο ακόμα και αν εμφανιζόταν δράκος στο αμφιθέατρο και πέταγε φωτιές! ;D

Mazda 6 14-02-2008 15:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 45195)
κατσε ντε ανυπομονε...το γελιο ηταν μια πρωτη εκτιμηση της καταστασης

Μωρέ το κατάλαβα αρκεί να συνεχίσεις να γελάς και να είσαι χαλαρός και να μην αναγκαστείς να στείλεις PM με συγνώμες.;D

anthropas 14-02-2008 15:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 45203)
Μωρέ το κατάλαβα αρκεί να συνεχίσεις να γελάς και να είσαι χαλαρός και να μην αναγκαστείς να στείλεις PM με συγνώμες.;D

Δε σε πιανω....-v

mousaka+10 14-02-2008 16:58

Μετα απο 3 χρονια στο Γυμνασιο κ 6 στο δημοτικο ακουσα το θεικο εκδρομη αλλα θα μεινουμε στο σχολειο σημερα!!
Εκδρομη λοιπον αλλα λογω κρυου δν θα παμε στο γυμναστηριο που παμε συνηθως αλλα θα μεινουμε στο σχολειο επειδη οι καθηγητες ειναι αρρωστοι!!:worship::worship:Τι σκατα;;Επιδημια στο Καστριτσι επεσε;;:rofl:
Τελικα,αφου ξεσηκωθηκαμε κ ζητησαμε να κατεβουμε στο γυμναστηριο δικαιωθηκαμε.Με το που κατεβηκαμε ολοι οι αρρωστοι καθηγηταραδες φυγανε κ πηγαν να φανε κ να πιουνε σε ενα μαγαζι πιο πανω!!

Γι αυτο τους αγαπαμε εμεις!!:clap::clap:

Insomni@ 14-02-2008 17:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 45228)
Μετα απο 3 χρονια στο Γυμνασιο κ 6 στο δημοτικο ακουσα το θεικο εκδρομη αλλα θα μεινουμε στο σχολειο σημερα!!
Εκδρομη λοιπον αλλα λογω κρυου δν θα παμε στο γυμναστηριο που παμε συνηθως αλλα θα μεινουμε στο σχολειο επειδη οι καθηγητες ειναι αρρωστοι!!Τι σκατα;;Επιδημια στο Καστριτσι επεσε;;
Τελικα,αφου ξεσηκωθηκαμε κ ζητησαμε να κατεβουμε στο γυμναστηριο δικαιωθηκαμε.Με το που κατεβηκαμε ολοι οι αρρωστοι καθηγηταραδες φυγανε κ πηγαν να φανε κ να πιουνε σε ενα μαγαζι πιο πανω!!

Γι αυτο τους αγαπαμε εμεις!!

:hehe:

:clap::worship::clap: Δεν παίζεστε ρε!!!

gatoni 14-02-2008 20:37

.....

500kV Electric Discharge at Power Station
You need to upgrade your Flash Player

wtf???

aitherovamon 14-02-2008 21:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 45243)
.....

500kV Electric Discharge at Power Station
You need to upgrade your Flash Player

wtf???

αυτος ο καινουργιος τροπος να βλεπουμε τα βιντεακια ( αν και ειναι γαματος ) μηπως καθυστερει να τα ανοιξει τα βιντεακια ή παιζει να φταιει η συνδεση μου μονο;

TALOS 14-02-2008 21:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 45251)
αυτος ο καινουργιος τροπος να βλεπουμε τα βιντεακια ( αν και ειναι γαματος ) μηπως καθυστερει να τα ανοιξει τα βιντεακια ή παιζει να φταιει η συνδεση μου μονο;

ποτε δε φταιει μονο ο ενας

aitherovamon 14-02-2008 21:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 45256)
ποτε δε φταιει μονο ο ενας

ακουγετε αρκετα φιλοσοφικο αυτο(;D) αλλα,
επειδη ειμαι και απο χωριο:P και δν καταλαβα, τελικα συμβαινει και σε σενα ε;

TALOS 14-02-2008 21:46

ναι αλλα οχι με βιντεο και τετοια

Katalanos 15-02-2008 12:14

παιδια βοηθεια ξερει κανεις απο στατιστικη?
γραφω τωρα και χρειαζομαι βοηθεια:)
δεν κανω πλακα SOS

αδιαβαστος -7-

aitherovamon 15-02-2008 14:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 45293)
παιδια βοηθεια ξερει κανεις απο στατιστικη?
γραφω τωρα και χρειαζομαι βοηθεια:)
δεν κανω πλακα SOS

αδιαβαστος -7-

τι ακριβως στατιστικη; σαν αυτα που καναμε στη γ λυκειου?

R@tNET 15-02-2008 14:49

http://www.blogs.english4today.com/i/studying.gif

Insomni@ 15-02-2008 16:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 45318)
Παει με πολλα α κ οχι με πολλα ε...:rofl:

Εγώ το θέλω με πολλά ''ε'' τι σε κόφτει τώρα εσένα???:P:rofl:

mousaka+10 15-02-2008 16:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 45319)
Εγώ το θέλω με πολλά ''ε'' τι σε κόφτει τώρα εσένα???:P:rofl:

Με πολλα ε δν ειναι ευηχο...;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0