![]() |
Απάντηση: Champions League - UEFA
τωρα ειναι οκ
|
κοκοκοκοκο το βλαμμενο που πηγε???
|
Παράθεση:
|
μη ξεχασεις να τα σβησεις μετα ολα αυτα ε...εδω σχολιαζουμε αγωνες
|
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
Οπότε το κοκοκοκο σου είναι άκυρο. Λίγο σεβασμός δε βλάπτει;) |
Άστον να κάνει τις μαγκιές του εδώ μέσα που είμαστε χαλαρά.. Γιατί εκεί έξω, τώρα θα είχε πέσει τρελή καρπαζιά...
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ελα τελειωνετε ομως τωρα |
Το "τελειώνετε όμως τώρα" στα κωλόψαρα εκεί στο Ναυτικό ;D;D;D
|
click to show |
Έγινε σεισμός 6,5 ρίχτερ νότια της Μεθώνης...-v:o
|
εχει γ@μηθει τωρα τελευταια
|
Αν μη τι άλλο...
|
Παράθεση:
Να μη μας κανουν και Η μοντ τη ζωη δυσκολη ομως Το ''κοκοκο'' αναφεροταν σε ποστ που τελικα διορθωθηκε,το οποιο μονο σεβασμο και κατανοηση δεν απαιτουσε |
Παράθεση:
Ας είχες το μυαλό να την ξεκινήσεις εκεί την άσχετη συζήτησή σου για το πότε παίζεις και αν είναι σαλόνι ή καναπές. Και φυσικά, για μια ακόμα φορά το θράσος σου δεν έχει όρια. Έγραψες το ίδιο ποστ άλλες δυο φορές, και τις δυο φορές το έσβησα. Σου κάνω παρατήρηση, ξαναγράφεις το ίδιο ποστ και προσθέτεις το προκλητικό spoiler. Και επειδή είσαι μάγκας, κάνεις έντιτ το τελευταίο ποστ σου (πράγμα που το κάνεις συχνά πυκνά όταν δε σε παίρνει) και ξεκινάς το διάλογο μαζί μου για να μου ζητήσεις και τα ρέστα. Σβήνω το ποστ που σε κατονομάζω βλαμμένο, γιατί όντως δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιον και αντί να το βουλώσεις μου αρχίζεις τα κοκοκο.. Απάντησέ μου, δεν είσαι για πολλές κλοτσιές ;; Άμα δε σου αρέσει, να μην ξαναμπεις και να μην ξαναγράψεις. Ή μήπως θες να σου δώσουμε και σένα μοντ να δεις πόσο όμορφα είναι να ανέχεσαι τον κάθε κομπλεξικό ;; Το σεβασμό δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις. Και μέχρι να το κερδίσεις έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Τα παράπονά σου στον Αστρολάβο. |
:rofl:
|
Παράθεση:
Καλό ε; Για πες μας κι εμάς πως έγιναν τα πράγματα να γελάσουμε. ;D |
εχει προβληματα ο κοσμος...
|
Πάρα πολλά...
|
τοτε γιατι ασχολειστε με ποστ?
|
Παράθεση:
Εγραψα κατι ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και μου απαντησε ο μουσακας και του ξανααπαντησα εγω ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.Γι αυτο και προφανως δεν ειπα τιποτα για τα υπολοιπα ποστ που σβηστηκαν αλλα μονο για το αρχικο Οταν λεμε σαλονια εννοουμε τα ποδοσφαιρικα σαλονια κι οχι αυτα με τους καναπεδες.Υπαρχουν και οι μεταφορες Εγραψα το ποστ αλλες δυο φορες γιατι δεν εβρισκα το λογο να σβηστει και εγραψα το spoil για να μπει καποιος στον κοπο να μου εξηγησει τι γινεται.Μετα με πολυ ευγενικο τροπο μου εξηγησες τι συμβαινει και μου προσθεσες οτι θα μπορουσα να ειχα γραψει το ποστ μου στο καφενειο.Και ρωταω εγω τωρα ''γιατι να μη μεταφερθει στο καφενειο αλλα να σβηστει 2 φορες?'' Επισης μου προσθεσες πως στο συγκεκριμενο τοπικ σχολιαζουμε αγωνες και αυτο εκανα κι εγω προκειμενου να μην ειμαι εκτος θεματος,παρολο που στο συγκεκριμενο thread δεν σχολιαζουμε μονο αγωνες Μετα αρχισες τα δικα σου και ηταν πειρασμος να σου απαντησω και φυσικα το εκανα Τα υπολοιπα ειναι τα γνωστα τα δικα σου...εγω ουτε καταφερθηκα εναντιον καποιου ουτε εγραψα επιθετικο ποστ για κανεναν.Εσυ προτιμας να κερδιζεις τον σεβασμο αλλιως.. |
Τοκ του δε χάντ νάου
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Οι σεισμοί δίνουν και παίρνουν λέμε!
Το θέμα έληξε. Συνεχίζεις μόνος σου ή σταματάς. Είναι απλό. |
Μολις εγινε κι αλλος
|
Φυσικά και δεν κατάλαβα Χριστό σε κανέναν σεισμό.
Θα έλεγα πως θα με βόλευε να γίνει την ώρα που γράφαμε αλλά αυτό που έγινε σήμερα και η λέξη "αντιγραφή" είναι πραγματικά ελάχιστη για να το περιγράψει δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο ακόμα και αν εμφανιζόταν δράκος στο αμφιθέατρο και πέταγε φωτιές! ;D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δε σε πιανω....-v |
Μετα απο 3 χρονια στο Γυμνασιο κ 6 στο δημοτικο ακουσα το θεικο εκδρομη αλλα θα μεινουμε στο σχολειο σημερα!!
Εκδρομη λοιπον αλλα λογω κρυου δν θα παμε στο γυμναστηριο που παμε συνηθως αλλα θα μεινουμε στο σχολειο επειδη οι καθηγητες ειναι αρρωστοι!!:worship::worship:Τι σκατα;;Επιδημια στο Καστριτσι επεσε;;:rofl: Τελικα,αφου ξεσηκωθηκαμε κ ζητησαμε να κατεβουμε στο γυμναστηριο δικαιωθηκαμε.Με το που κατεβηκαμε ολοι οι αρρωστοι καθηγηταραδες φυγανε κ πηγαν να φανε κ να πιουνε σε ενα μαγαζι πιο πανω!! Γι αυτο τους αγαπαμε εμεις!!:clap::clap: |
Παράθεση:
:hehe: :clap::worship::clap: Δεν παίζεστε ρε!!! |
|
Παράθεση:
αυτος ο καινουργιος τροπος να βλεπουμε τα βιντεακια ( αν και ειναι γαματος ) μηπως καθυστερει να τα ανοιξει τα βιντεακια ή παιζει να φταιει η συνδεση μου μονο; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
επειδη ειμαι και απο χωριο:P και δν καταλαβα, τελικα συμβαινει και σε σενα ε; |
ναι αλλα οχι με βιντεο και τετοια
|
παιδια βοηθεια ξερει κανεις απο στατιστικη?
γραφω τωρα και χρειαζομαι βοηθεια:) δεν κανω πλακα SOS αδιαβαστος -7- |
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|