WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Insomni@ 06-02-2008 01:58

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 44421)
Τα προσπάθησε όλα, δε γίνεται τίποτα ;D

Σίγουρα...?:P Ε τότε δε πα να κάνει ότι θέλει...:rofl::rofl::rofl:

depoina 06-02-2008 02:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 44422)
10 ΣΕΡΙ ώρες διάβασμα

Χάλασες και εσύ... :armed:

Astrolabos 06-02-2008 02:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 44422)
Εγώ θέλω να πηδήξω από τη γέφυρα στο Ρίο να είμαι και ο πρώτος που θα το κάνει να μείνω και στην ιστορία... Αλλά πέφτει λιγο μακρυά τώρα και βαριέμαι να πάω.

10 ΣΕΡΙ ώρες διάβασμα,η σχιζοφρένια μου χτυπάει την πόρτα... Ας έχει φέρει και κανα σουβλάκι τουλάχιστον γιατί πεινάω...

http://i170.photobucket.com/albums/u...sks-for-id.jpg

Insomni@ 06-02-2008 02:09

Ρε αμάν με τα γατιά!!!Τι σ' έχει πιάσει επιτέλους?:P

depoina 06-02-2008 02:10

Έλα ντε...Τον τελευταίο καιρό την έχει δει πολύ ψιψινολάτρης....

Insomni@ 06-02-2008 02:11

Θα θέλει να πάει Αγγλία μάλλον μ' αυτούς που χουν γατιά...χοχοχο;D

depoina 06-02-2008 02:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 44429)
Θα θέλει να πάει Αγγλία μάλλον μ' αυτούς που χουν γατιά...χοχοχο;D

Και η Καλαμάτα καλή είναι ;D

Insomni@ 06-02-2008 02:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 44430)
Και η Καλαμάτα καλή είναι ;D

Το καλοκαίρι είναι πολύ ωραία:clap:,αν εξαιρέσεις την υγρασία(=θάνατος για τις μπούκλες:()

Astrolabos 06-02-2008 02:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 44431)

Το καλοκαίρι είναι πολύ ωραία:clap:,αν εξαιρέσεις την υγρασία(=θάνατος για τις μπούκλες:()

http://i170.photobucket.com/albums/u...osewhocare.jpg

Insomni@ 06-02-2008 02:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 44432)

Δεν σου μιλάω εσένα...:P;D:hehe:Αντί να γράφεις εικονοποστάρεις....:armed:

Astrolabos 06-02-2008 02:18

Να χαρώ εγώ φιλόλογο:P

Insomni@ 06-02-2008 02:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 44434)
Να χαρώ εγώ φιλόλογο:P

Είμαι α' εξάμηνο ακόμα...kalo!!!

Υ.Γ.Θα χαρείς ρε...Άντε...:P

Mazda 6 06-02-2008 10:10

Μόλις ξύπνησα και βλέπω τα ποστ σας...

Κόντεψα να πνιγώ με τη πρωτεΐνη και το ρύζι απο τα γέλια!!!

anthropas 06-02-2008 19:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44469)
Με τιμει που το πρωι κανω τοσο μηχανικα τις κινησεις που κατα τις 12 στο στρατοπεδο τρωω φλασιες και προσπαθω να συνειδητοποιησω αν εχω παρκαρει Περαμα ή Πειραια?

Μη δω αλλη φορα να λειπει το chivas απο το σαλονι:doop::whipped:

gatoni 06-02-2008 19:38

Και τι θα κάνει ρε στη σκοπιά χωρίς ξύδια;

Astrolabos 06-02-2008 20:41

Γιατί, σαλάτες φτιάχνει στη σκοπιά και θέλει ξύδι; :hehe:

Insomni@ 07-02-2008 12:44

[Άσχετο με τα αποπάνω πόστς]

Μα γιατί οι άνθρωποι έχουμε αυτήν την (έμφυτη?) τάση να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να φέρνουμε πάντα την καταστροφή? ;D

donpaganistis 07-02-2008 16:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 44532)
Άσχετο με τα αποπάνω πόστς]

Μα γιατί οι άνθρωποι έχουμε αυτήν την (έμφυτη?) τάση να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να φέρνουμε πάντα την καταστροφή? ;D

Έλα ντε!!!

Υ.Γ : Όλα τα παρακάτω ποστ είναι της Insomnia με αφορμή την εξεταστική της...

Γαμώ την παιδαγωγική και τους χιλιάδες που ασχολήθηκαν μαζί της!!!
Δεν μπορούσαν να 'ταν 10???

Αν δεν μας δώσουν βιβλία ψυχολογίας,θα πάω και τους βαρέσω όλους έναν προς έναν....Στο καλό πια!!!
Ρε στα παλούκια μαθήματα μας αφήνετε στην άγνοια???

Ουφ...Και δεν έχω αρχίσει και καλά το διάβασμα....

Ρε δε πα να με λές και όπως αλλιώς θές,δεν με νοιάζει...οχού...
Μακάρι να ξανάδινα Πανελλήνιες...πολύ καλύτερα...

Ναι ρε απ' την πρώτη... Δεν την παλεύω άλλο...κάθε μέρα σπάει το κεφάλι μου απο τον πόνο και έχω και εσας να μου την λέτε και απο πάνω...''die'' και ''λιώστε''

Να μας έδιναν νωρίτερα τα βιβλία και όχι τελευταία στιγμή και γώ ευχαρίστως κάθομαι και διαβάζω!!!

Μακάρι να ναι μείνουν πίσω μόνο τα αρχαία...δεν θέλω να διαβάζω το καλοκαίρι γαμώτο...θα πα να πέσω απο κανα γκρεμό μου φαίνεται...

Και ΝΑΙ κυρίες κα κύριοι...Απο τις 370 σελίδες(τόμος 1ος και 2ος)της Ψυχολογίας τελείωσαν επιτυχώς οι 40...
Πάλι καλά που συνολικά ο 3ος και ο 4ος τόμος έχουν ήδη διαβαστεί,γιατί η κλινική ψυχολογία με περιμένει στην γωνία...

anthropas 07-02-2008 16:22

:clap:

TALOS 07-02-2008 16:40

χαχαχαχααχχαχα

Insomni@ 07-02-2008 21:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο donpaganistis (Μήνυμα 44550)
Έλα ντε!!!

Υ.Γ : Όλα τα παρακάτω ποστ είναι της Insomnia με αφορμή την εξεταστική της...

Γαμώ την παιδαγωγική και τους χιλιάδες που ασχολήθηκαν μαζί της!!!
Δεν μπορούσαν να 'ταν 10???

Αν δεν μας δώσουν βιβλία ψυχολογίας,θα πάω και τους βαρέσω όλους έναν προς έναν....Στο καλό πια!!!
Ρε στα παλούκια μαθήματα μας αφήνετε στην άγνοια???

Ουφ...Και δεν έχω αρχίσει και καλά το διάβασμα....

Ρε δε πα να με λές και όπως αλλιώς θές,δεν με νοιάζει...οχού...
Μακάρι να ξανάδινα Πανελλήνιες...πολύ καλύτερα...

Ναι ρε απ' την πρώτη... Δεν την παλεύω άλλο...κάθε μέρα σπάει το κεφάλι μου απο τον πόνο και έχω και εσας να μου την λέτε και απο πάνω...''die'' και ''λιώστε''

Να μας έδιναν νωρίτερα τα βιβλία και όχι τελευταία στιγμή και γώ ευχαρίστως κάθομαι και διαβάζω!!!

Μακάρι να ναι μείνουν πίσω μόνο τα αρχαία...δεν θέλω να διαβάζω το καλοκαίρι γαμώτο...θα πα να πέσω απο κανα γκρεμό μου φαίνεται...

Και ΝΑΙ κυρίες κα κύριοι...Απο τις 370 σελίδες(τόμος 1ος και 2ος)της Ψυχολογίας τελείωσαν επιτυχώς οι 40...
Πάλι καλά που συνολικά ο 3ος και ο 4ος τόμος έχουν ήδη διαβαστεί,γιατί η κλινική ψυχολογία με περιμένει στην γωνία...

:hehe::rofl::worship::clap: Τι έλεγα ρε γαμώτο...:amhn:

Αλλά,βασικά όταν έλεγα για μεγαλοποιήση πραγμάτων δεν αναφερόμουν στην εξεταστική αλλά οκ;D:P

TALOS 07-02-2008 21:53

''Καφε των αισθησεων'' στον Πειραια για παντα. Απ τα καλυτερα.-

pink 07-02-2008 22:50

Εκανα το λαθος να διαβασω για πρωτη φορα φετος Θρησκευτικα..... Ο,τι καταλαβατε εσεις,καταλαβα κι εγω!! ;p

TALOS 07-02-2008 23:01

βεβαια, οταν καθομαστε να διαβασουμε και εχουμε ανοιχτη τηλεοραση, ραδιοφωνο,στελνουμε μνμτα και ειμαστε και σε καναδυο φορουμ, δε καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε. δεν υπαρχει δε μπορω υπαρχει δε θελω. να κατσεις συγκεντωρμενη να διαβασεις, με το μυαλο εκει που διαβαζεις και θα τα κτλαβεις ολα.

pink 07-02-2008 23:03

ΔΕ ΘΕΛΩ!!

gatoni 07-02-2008 23:15

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44584)
βεβαια, οταν καθομαστε να διαβασουμε και εχουμε ανοιχτη τηλεοραση, ραδιοφωνο,στελνουμε μνμτα και ειμαστε και σε καναδυο φορουμ, δε καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε. δεν υπαρχει δε μπορω υπαρχει δε θελω. να κατσεις συγκεντωρμενη να διαβασεις, με το μυαλο εκει που διαβαζεις και θα τα κτλαβεις ολα.

Μα την Παναγία θα σε κοπανήσω μια μέρα... (66)

Θείε Ταλε κόψε τις παπαροφιλοσοφίες σου γιατί τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση θα κινήσω επανάσταση εναντίον σου! :armed:

TALOS 07-02-2008 23:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 44588)
Μα την Παναγία θα σε κοπανήσω μια μέρα... (66)

Θείε Ταλε κόψε τις παπαροφιλοσοφίες σου γιατί τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση θα κινήσω επανάσταση εναντίον σου! :armed:

ποναει η αληθεια ε?

gatoni 07-02-2008 23:22

Ρε κωλόβισμα τράβα να φυλάξεις την παραμεθόριο Καμίνια-Πέραμα παρέα με κανα Τζόνι και άσε μας στον πόνο μας που έχουμε ξεχάσει τι χρώμα έχει η μπύρα...

TALOS 07-02-2008 23:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 44593)
Ρε κωλόβισμα τράβα να φυλάξεις την παραμεθόριο Καμίνια-Πέραμα παρέα με κανα Τζόνι και άσε μας στον πόνο μας που έχουμε ξεχάσει τι χρώμα έχει η μπύρα...

chivas πινω.
η μπυρα ειναι κιτρινωπη

gatoni 07-02-2008 23:28

@$#^#&^$&^$*@#%^^*^)%@%@ :fit:

Είσαι προκλητικός ρε @@... Και δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα να σε βάλω στη θέση σου... Μας βρήκες μπόσικους και αλωνίζεις...

Astrolabos 07-02-2008 23:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44595)
chivas πινω.
η μπυρα ειναι κιτρινωπη

http://lh3.google.com/Adqfoto/R0B2iK...JPG?imgmax=512

http://www.escapeartist.com/OREQ8/Guiness_Beer.gif

gatoni 07-02-2008 23:35

Τι να ξέρει ρε το πιτσιρίκι...

Ο ΑΜΠΥΡΟΣ!

TALOS 07-02-2008 23:38

αυτες τις μαλακιες να τις πινετε εσεις ρε κουλτουριαραιοι.
η χαινεκενουλα ειναι κιτρινη

Mazda 6 07-02-2008 23:39

Guiness, η αγαπημένη μου!!!

Α ρε πουτ@να δίαιτα, δε θα γίνω κομμάτια;! Θα γίνω και μετά θα περάσω ένα καλοκαίρι 2 ελεύθερα τη βδομάδα!:)

Astrolabos 07-02-2008 23:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44608)
αυτες τις μαλακιες να τις πινετε εσεις ρε κουλτουριαραιοι.
η χαινεκενουλα ειναι κιτρινη

και η ομάδα κόκκινη έ;:hehe:

Insomni@ 08-02-2008 00:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44615)
δε του τα βαζε. για τοσο εγραφε. να διαβαζε παραπανω και να μη τ αφηνε για τελευταια στιγμη.

Έστω...Το θέμα είναι ότι το πέρασε;D

anthropas 08-02-2008 00:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 44615)
δε του τα βαζε. για τοσο εγραφε. να διαβαζε παραπανω και να μη τ αφηνε για τελευταια στιγμη.

+1;D

gatoni 08-02-2008 00:39

Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα ρε παιδιά. Ακούστε ιστορία που έχει τύχει σε μένα προσωπικά.
Δίνω στο 1ο έτος μάθημα (διαφορικές εξισώσεις) που ήδη έχω κοπεί μία φορά με 2 (ήμουν σίγουρος πως έχω γράψει παραπάνω,όχι απαραίτητα για να περάσω αλλά παραπάνω από 2). Κάθομαι λοιπόν και λιώνω στο διάβασμα. Πάω και γράφω,βάζει παλούκια αλλά βγαίνοντας είμαι ο μόνος από την παρέα μου που είμαι σίγουρος πως το περνάω. Βγαίνουν τα αποτελέσματα,παώ να τα δω στις ανακοινώσεις και τι βλέπω; Άσσο!!! Δεν μπορεί λέω,κάτι είδα λάθος... Ξανακοιτάω πιό προσεκτικά, άσσος ημίχρονο-άσσος τελικό! Εν μέσω εγκεφαλικού και ταυτόχρονου σοκ πάω να δω γραπτό... Τον βρίσκω λοιπόν τον καθηγητή. 8 θέματα ισοδύναμα,έχω γράψει 5-6 θέματα. Πρώτο θέμα: "Έχεις βγάλει ένα ανάποδο πρόσημο άρα βρίσκεις λάθος αποτέλεσμα άρα όλο λάθος, 0 μονάδες από εδώ"!!!
Δεύτερο θέμα:"Έχεις κάνει λάθος στις πράξεις μετά τη διαδικασία άρα λάθος αποτέλεσμα άρα 0 μονάδες"! Εν τω μεταξύ η διαδικασία ήταν καμια σελίδα...
3ο και 4ο θέμα: "Το έχεις φτάσει σωστά μέχρι τα ολοκληρώματα αλλά δεν τα έχεις υπολογίσει οπότε σου βάζω ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ το 1/4 του κάθε θέματος" Περιττό να πω πως ήταν ολοκληρώματα που το βιβλίο ανέφερε πως λύνονται μόνο από υπολογιστή.
"Ωραία,στο 5ο θέμα που είναι σωστό δεν παίρνω τις μονάδες;" αναρατιέμαι ο δύστυχος...
"Ωχ ναι,ξέχασα να στο προσθέσω" απαντάει. Και λέει το επικό "Αλλά τι να πάρεις 1 τι να πάρεις 2"!!!
Φεύγω επιτόπου για να μην τον αρχίσω στα μπινελίκια και έχω άλλα μετά...

Και σε άλλα μαθήματα έχουν ξεχάσει να μου διορθώσουν θέματα.
Οπότε δεν είναι πάντα πως παίρνεις ό,τι έγραψες.

anthropas 08-02-2008 00:40

ε σου χαρισε μοναδες και παραπονιεσαι κιολας?

pink 08-02-2008 14:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 44620)
Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα ρε παιδιά. Ακούστε ιστορία που έχει τύχει σε μένα προσωπικά.
Δίνω στο 1ο έτος μάθημα (διαφορικές εξισώσεις) που ήδη έχω κοπεί μία φορά με 2 (ήμουν σίγουρος πως έχω γράψει παραπάνω,όχι απαραίτητα για να περάσω αλλά παραπάνω από 2). Κάθομαι λοιπόν και λιώνω στο διάβασμα. Πάω και γράφω,βάζει παλούκια αλλά βγαίνοντας είμαι ο μόνος από την παρέα μου που είμαι σίγουρος πως το περνάω. Βγαίνουν τα αποτελέσματα,παώ να τα δω στις ανακοινώσεις και τι βλέπω; Άσσο!!! Δεν μπορεί λέω,κάτι είδα λάθος... Ξανακοιτάω πιό προσεκτικά, άσσος ημίχρονο-άσσος τελικό! Εν μέσω εγκεφαλικού και ταυτόχρονου σοκ πάω να δω γραπτό... Τον βρίσκω λοιπόν τον καθηγητή. 8 θέματα ισοδύναμα,έχω γράψει 5-6 θέματα. Πρώτο θέμα: "Έχεις βγάλει ένα ανάποδο πρόσημο άρα βρίσκεις λάθος αποτέλεσμα άρα όλο λάθος, 0 μονάδες από εδώ"!!!
Δεύτερο θέμα:"Έχεις κάνει λάθος στις πράξεις μετά τη διαδικασία άρα λάθος αποτέλεσμα άρα 0 μονάδες"! Εν τω μεταξύ η διαδικασία ήταν καμια σελίδα...
3ο και 4ο θέμα: "Το έχεις φτάσει σωστά μέχρι τα ολοκληρώματα αλλά δεν τα έχεις υπολογίσει οπότε σου βάζω ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ το 1/4 του κάθε θέματος" Περιττό να πω πως ήταν ολοκληρώματα που το βιβλίο ανέφερε πως λύνονται μόνο από υπολογιστή.
"Ωραία,στο 5ο θέμα που είναι σωστό δεν παίρνω τις μονάδες;" αναρατιέμαι ο δύστυχος...
"Ωχ ναι,ξέχασα να στο προσθέσω" απαντάει. Και λέει το επικό "Αλλά τι να πάρεις 1 τι να πάρεις 2"!!!
Φεύγω επιτόπου για να μην τον αρχίσω στα μπινελίκια και έχω άλλα μετά...

Και σε άλλα μαθήματα έχουν ξεχάσει να μου διορθώσουν θέματα.
Οπότε δεν είναι πάντα πως παίρνεις ό,τι έγραψες.

Θα τον ειχα σκοτωσει επι τοπου. Μονο τον τροπο θα σκεφτομουν εκεινη την ωρα... (66)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:04.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0