|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα πουλιά Kiwi είναι τυφλά, κυνηγούν με την όσφρηση. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1002 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
τωρα η κατασταση ειναι μαμησε τα...
σημερα απο τα τρια εργαστηρια ,τελικα πηγα μονο στο ενα το παλουκι,,πληρως εξοπλισμενος ομως... και πιστευω οτι χαλαρα το περασα και καθουμενος διπλα απο το καθηγητη λογω φασαριας... |
|
|
|
|
#1006 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι στάνταρ.
Ύπνος μέχρι τις 2-3. Πρωϊνό. Μπανάκι 4-6. Μεσημεριανό. Αραλίκι σπίτι. Κατά τις 11-12 Ρίο εκτός αν προκύψει κανα παρτάκι. Επιστροφή ό,τι ώρα τύχει και βραδινό. Αν υπάρχει ελέυθερος χρόνος ύπνος. Αλλά τώρα με τις γαμοκαταλήψεις που έγιναν τα μισά καίγοναται λόγω διαβάσματος γαμώ την τύχη μου!!! |
|
|
|
|
|
|
#1007 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ρε φιλε εσυ ενα σωρο γαματες επιλογες..
παρε το δικο μου να φριξεις... υπνος μεχρι 1 φαγητο και αραλικι στο ιντερνετ μεχρι 3 μεσημεριανος καφες με ταβλακι μεχρι τις 7 φαι και παλι για καφε ,παλι μεσα στις πλατειες και στα μπετα... και το βραδυ,σκεφτομαστε ποτε θα ερθει το σαβατοκυριακο να παμε κανενα βολο για μπανιο... |
|
|
|
|
#1008 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Και ερωτώ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ??? ![]() ![]() ![]() ![]() Τάβλι,ε; Στην Πάτρα δεν έχω αντίπαλο ρε γαμώτο και το έχω κόψει. Αλλά Αθήνα καίγονται κάτι 3ωρα σερί... Απόλαυση... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

και πιστευω οτι χαλαρα το περασα και καθουμενος διπλα απο το καθηγητη λογω φασαριας...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο