|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου (τέλη του '60), υπήρχαν 78.000 πυρηνικά όπλα ισχύος 12,5 δισεκατομμυρίων τόνων TNT. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχούσε σε δυόμισι τόνους πυρηνικών ανά έναν κάτοικο του πλανήτη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1505 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#1506 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Συνήθως όταν είμαι Έλλαδα και φτιάχνω παζλ, η αδερφή μου με βρίζει αντί να βοηθήσει λίγο...Βρίσκει ένα κομμάτι και εξαφανίζεται γιατί το θεωρεί πολύ βαρετό... Έφτιαξα έναν ωραίο πίνακα τώρα τελευταία και μόλις γυρίσω από διακοπές θα ξεκινήσω τίποτα άλλο.... | |
|
|
|
|
|
|
#1508 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Να την κρεμάσω δε γινότανε, γιατί είχε πει ότι το έκανε ο αδελφός μου και παραλίγο να κρεμάσω εκείνον!
Εμένα με περιμένει ένα στο κουτί, και τρία που είναι για κόλλημα (αυτό πραγματικά το βαριέμαι!) |
|
|
|
|
|
#1509 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
εμένα μου είχαν κάνει δώρο παζλ κάτι συμφοτήτριες μου στη Θεσσαλονίκη...
και τις είχα αναγκάσει να έρχονται σπίτι μου.... και να το φτιάχνουν!!! στο τραπέζι της κουζίνας... ένα 3 μηνο τους πήρε... μετά ήρθε η μάνα μου και εκεί που πηγε να φάει τούμπα... πιάστηκε από το τραπέζι και κατάβασε όλο το παζλ στο πάτωμα διαλυμένο!!! μετά πήρα μεταγραφή για Αθήνα... και τους το άφησα... άραγε που να είναι τώρα??? αυτή ήταν η μικρή μου εμπειρία με τα παζλ.... ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:47.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο