|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε στα γούρια; | |||
| Φυσικά και έχω καμια 500αρια διαφορετικά |
|
7 | 25,93% |
| Όχι και πολύ αλλά έχω 1-2 έτσι για το καλό |
|
11 | 40,74% |
| Ουστ από 'δω γραφικοί... |
|
9 | 33,33% |
| Ψήφισαν: 27. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Ουστ ρε γραφικότατοι με τα γούρια...
Το μόνο γούρι που είχα ποτέ μου ήταν ομαδικό με κάτι καμένα φιλαράκια από το φροντηστήριο στις πανελλήνιες β' λυκείου. Το τελευταίο μάθημα που κάναμε την προηγούμενη μέρα πριν δώσουμε, φροντίζαμε να έχουμε αναπάντητες στο τέλος του μαθήματος και όταν τις βλέπαμε τραγουδάγαμε το αναπάντητες κλήσεις παντού. Είχε γίνει τυχαία την πρώτη φορά και μας πήγε καλά και το συνεχίσαμε... |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Χαίρομαι που το 42,86% έχουν σώας τας φρένας
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Στον ΑΟΧ έχω γούρι την ίδια εμφάνιση, ίδιο μπουφάν, ίδιο παντελόνι και παπούτσια, καφές φρεντο γλυκός σαντιγύ και καραμέλα, απο την ίδια καφετέρια πάντα, πριν πάω γήπεδο, ακολουθώ την ίδια διαδρομή με το αμάξι και κάθομαι σε συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο με τα ίδια άτομα πάντα μπροστά μου!!!
Και επειδή η Κυριακή είναι η μόνη μέρα που θα καπνίσω, κι αυτό αν πάω γήπεδο, πάντα Winston μπλε εικοσάρι μαλακό. Στο Πανεπιστήμιο γούρι έχω πάντα τον ίδιο τύπο στυλό. Στα ραντεβού μου έχω το ίδιο καλό πουκάμισο που το προτιμάω για να "πάμε καλά" ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καλά,πείτε ό,τι θέλετε...
ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ!!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΗΚΩΤΟ!!! |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Το νου σου μη σου αρπάξει σαν άλλος κομάντο η μαμά τη μπλούζα και τη πλύνει! Νέοψ να βαράς σκοπιές!!!
Κι αμα έχετε πρόβλημα με το τραπέζι, χτύπα ΡΜ να στείλω μπιλντέρια που είναι Αθήνα για "αναλώσιμο τάγμα", να προστατέψουμε το τραπεζάκι!!! Κι εγώ πραγματικά, τη Κυριακή δεν είχα αμάξι και ήρθαν και με πήραν τα παιδιά απο το σύνδεσμο. Δεν έκανα την ίδια διαδρομη και δεν πήρα το καφέ μου. Όπως δε πήρα και τσιγάρα. Α! και το μπουφάν το γούρικο το είχε ο αδερφός μου! Και χάσαμε 0-1 απο τον Μοχό.... όχι ότι παίξαμε μπάλα βέβαια... GATONI ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο