|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε στα γούρια; | |||
| Φυσικά και έχω καμια 500αρια διαφορετικά |
|
7 | 25,93% |
| Όχι και πολύ αλλά έχω 1-2 έτσι για το καλό |
|
11 | 40,74% |
| Ουστ από 'δω γραφικοί... |
|
9 | 33,33% |
| Ψήφισαν: 27. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Όποτε δω και αγγίξω πασχαλιά, μου συμβαίνει κάτι καλό κατόπιν...
Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα γούρι και μπορώ να πω με τεράστια σιγουριά πλέον πως τα τρία τελευταία χρόνια που κερδίζω το φλουρί στην βασιλόπιτα, ΟΛΑ μου πάνε σκατά... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εμπειρίες από γούρια...
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από Λίβερπουλ βλέπαμε όλα τα ματς σπίτι μου με ένα παιδί. Ίδιες καρέκλες, εγώ δεξιά αυτός αριστερά, ίδια παραγγελία από το σουβλατζίδικο κλπ. Στο τελευταίο ματς το χαλάσαμε με τα γνωστά καταστροφικά αποτέλεσματα... Φέτος το καλοκαίρι στην εξεταστική την παραμονή κάθε μαθήματος πριν την πέσω έπινα 1 μπυρόνι ακούγοντας τα ίδια 5 τραγούδια στο mp3 player. Αποτέλεσμα: 6/6 μαθήματα άκοπα. Φέτος έχει τύχει σε όλα τα ματς του cl να φοράω την ίδια μπλούζα. Την οποία φοράω μόνο στα ματς και την οποία φυσικά και δεν έχω πλύνει και δεν πρόκειται να πλύνω μέχρι να τελειώσει το cl! Εννοείται ως τώρα ίδιο καφενείο για τα ματς,ίδιο τραπέζι,ίδιες καρέκλες κλπ... Παλιότερα είχα και ενα τυχερό στυλό bic με το οποίο δεν είχα κοπεί σε μάθημα. Τέλειωσε όμως η μ@λακία... Αυτά μου έρχονται πρόχειρα,γενικά έχω κάπου 781364781 γούρια για κάθε περίπτωση. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Φυσικά και έχω καμιά 500αριά διαφορετικά.
Γενικά τα γούρια μου αλλάζουν. Αν είμαι σε φάση που όλα πάνε καλά, οι συνήθειες είναι ίδιες, ρούχα, τραγούδια κτλ, μέχρι να στραβώσουν και να πάνε όλα στο κλίβανο κοκ.... Πιστεύω καταλάβατε. ![]() Μπορεί να είναι και λίγα τα 500. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Το νου σου μη σου αρπάξει σαν άλλος κομάντο η μαμά τη μπλούζα και τη πλύνει! Νέοψ να βαράς σκοπιές!!!
Κι αμα έχετε πρόβλημα με το τραπέζι, χτύπα ΡΜ να στείλω μπιλντέρια που είναι Αθήνα για "αναλώσιμο τάγμα", να προστατέψουμε το τραπεζάκι!!! Κι εγώ πραγματικά, τη Κυριακή δεν είχα αμάξι και ήρθαν και με πήραν τα παιδιά απο το σύνδεσμο. Δεν έκανα την ίδια διαδρομη και δεν πήρα το καφέ μου. Όπως δε πήρα και τσιγάρα. Α! και το μπουφάν το γούρικο το είχε ο αδερφός μου! Και χάσαμε 0-1 απο τον Μοχό.... όχι ότι παίξαμε μπάλα βέβαια... GATONI ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Την τύχη μας την κάνουμε μόνοι μας. Αυτό μονο τέλος.
Τα γούρια δημιουργούν εξάρτηση στο ανεξήγητο και το υπερφυσικό, η εξάρτηση στο ανεξήγητο και το υπερφυσικό δημιουργεί προλήψεις, οι προλήψεις προσπαθούν να αντιμετωπιστούν με τη θρησκεία και με τη θρησκεία έρχεται η δέσμευση του πνεύματος. Διαλέξτε την ελευθερία. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00.

Υβριδικός τρόπος