|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| αν και ο πληθυσμός της Κίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#41 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Santa's little helper h γυμνάστρια;![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |||||
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Τα 2.000.000€ θα στα φέρω. Πειράζει που θα είναι χαρτονομίσματα από τη Μονόπολυ? Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Και του έχω πει του άλλου να κόψει τα χοχοχο. Συνέχεια μας μπερδεύουν... Παράθεση:
Για την κλήρωση sorry αλλά ήταν νωρίς και κοιμόμουν. Ξέρω έναν καλό οδηγό που δεν έχει και τι να κάνει εδώ και κανα χρόνο που βγήκε στη σύνταξη. ![]() Σου κάνει? ![]() Παράθεση:
Άντε,σας αφήνω. Πάω να κάνω παρέα στην Αγιοβασίλενα... ![]() Χοχοχο!!! | |||||
|
|
|
|
|
#43 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Αφου ξερεις τι θελω ρε καρ**λη μην αργεις...
![]() Αν οχι την πρωτοχρονια, τουλαχιστον με το που αρχιζουν τα σχολεια. Μπορω να περιμενω 15 μερουλες Αγιε. Σημειωση: Απευθυνομαι στον πραγματικο Αγιο, οχι στον γραφικο συνφορουμιτη που την ειδε μπορω-να-πραγματοποιησω-την-ευχη-σου-βαζοντας-.jpg. |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:07.

Santa's little helper h γυμνάστρια;

σου μας δίνεις πάλι φέτος.Επειδή λοιπόν έχω cosmote και μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες,πες μου τι σκατά είσαι ικανός να μου φέρεις να δω κι εγώ τι μπορώ να ζητήσω και το παζαρεύουμαι

35 ετών... σώμα καταλαβαίνεις....

........αλλά τα θέματα της εξεταστικής ακόμη τα περιμένω.....πφ.....
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο