|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μόνο ένας στα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπων θα ζήσει πάνω από 116 χρονών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Κύριος ;; Μη σαμποτάρεις το θέμα γιατί θα σταλείς εκτός θέματος !!!
![]() Ζήτα τίποτα από τον Άη Βασίλη ρε...Μπορεί φέτος να μη σε γράψει ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Άγιε Βασίλη, γραφική φιγούρα της κόκα κόλα, μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να μη γιορτάζουν τα χριστούγεννα;
Σήμερα γέμισε η πλάση στολίδια, λαμπιόνια, χαρούμενα τραγουδάκια και όλα τα ωραία. Άκουσα για πρώτη φορά φέτος και το Last Christmas. Ναι ξέρω, πολύ πρωτότυπο. Πιο γραφικό και από το ηλιοβασίλεμα. Μετά γύρισα σπίτι έβαλα λίγο Nevermore και ήρθα στα ίσια μου. ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΕΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ! |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Λοιπόν μπαρμπα Βασίλη,φέτος ξέρω ότι πάλι θα πάρω τα
μου,αλλά δεν χάνω τίποτα να σου ζητήσω μιάς που όλοι οι Έλληνες από τα 4 τους μέχρι να πεθάνουν ζητάνε.Καταρχήν, θέλω να εξαφανίσεις τα emo από το Συνταγμα γιατί μου τι δίνει να τα βλέπω και θέλω να τα χτυπήσω με κάτι μέχρι να ψοφίσουν. Μην τους δώσεις τη χαρά να τα σκοτώσεις. Απλά εξαφάνισέ τα. Στείλτα στη πατρίδα σου το Βέλγιο. Επίσης θέλω να περάσω όλα τα μαθήματα που χρωστάω, αλλά να κόψεις και κάτι τύπους από τη σχολή που τους σιχαίνομαι. Ακόμα,δώσε τα νουμεράκια του Τζόκερ και κάνε τα λαχεία που παίρνουν οι δικοί μου την Πρωτοχρονιά να πιάσουν τίποτα χιλιάρικα (σε € μιλάμε πάντα). Τέλος να προσέχεις την κοπέλα μου, και αυτό που ζητάω προαιρετικά είναι μετά τα μεθύσια(κυρίως αυτό της Πρωτοχρονιάς) να μην έχω αυτόν τον τρισάθλιο πονοκέφαλο. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
help
!Άγιε... κάνε τους 4 συνάδελφους - κάφρους που τρώνε σουβλάκια στο γραφείο μου να τους πιάσει κόψιμο... και να μην προλαβαίνουν... επίσης... μεταμόρφωσε το τοστ μου σε μπριζόλα! και την καμένη μπριζόλα στο σπίτι μου κάντην φιλέτο... όταν γυρίσω να είναι έτοιμα...ε... α! φτιάξε και μια καρμπονάρα για να μην την φάω σκέτη... και μέχρι να σχολάσω... παρακαλώ η Τρίτη να γίνει Παρασκευή ![]() !!! |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:21.

μου,αλλά δεν χάνω τίποτα να σου ζητήσω μιάς που όλοι οι Έλληνες από τα 4 τους μέχρι να πεθάνουν ζητάνε.

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο