Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-2008, 21:08   #4 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα με το αντιποδοσφαιρο που κατεβηκατε να παιξετε πως να κανει ο αντιπαλος ευκαιριες... Και με αυτες που θα κανει αν ειναι ατυχος και εχει ο γκολκιπερ-μελος παπουτσια με μαγνητη (που αν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα στον σχολιασμο παρουσιαστηκε ως δειγμα εμπειριας του.... ποιας εμπειριας ρε.... στην κ#λοφαρδια) ειναι λογικο να μεινει το ματς στο 0.
Αν ανοιγοσασταν λιγο θα εβλεπες που θα σταματαγε το κοντερ ετσι οπως κατεβηκε ο Παναθηναϊκος! Και εμεις δεν παιξαμε καλα αλλα δεν παιξαμε επειδη πολυ απλα αν ο Ντιογκο ειναι εκει που πρεπει να ειναι ο Στολτιδης που να βρεθουν χωροι να κυκλοφορησει η μπαλα.... Αρα η μονη λυση οταν παιζεις με μια (μικρη... γιατι οι μικρες κατεβαινουν με σκοπο να παιξουν ετσι) ομαδα ειναι οι γιομες εκτος και εχεις εναν δημιουργικο και τεχνιτη μεσο που θα μπορει να κυκλοφορησει την μπαλα σε οσο χωρο βρισκει... Να γιατι καναμε 2 ευκαιριες....
Τωρα για την διαιτησια που παντα μας φταιει ενα εχω να πω: Ας μην δινει αφορμες! Στο (οχι και τοσο μακρινο) παρελθον μας εχει δωσει πολλες... Στο χθεσινο παιχνιδι (για παιχνιδι με τον Ολυμπιακο) καλη ηταν........
Αυτό φταίει... Όχι ότι υποτίθεται πως καιγόσασταν για την νίκη και κατέβηκατε με 9 αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές... Ειλικρινά, με 3 αμυντικά χαφ περίμενες να κυκλοφορήσει η μπάλα;
Κι επειδή δεν αντέχω να τα ακούω άλλο αυτά, εσείς πως κατεβήκατε στη Βρέμη; Βγήκατε μπροστά; Δεν νομίζω. Απλά επειδή η Βέρντερ όντως βγήκε μπροστά βρήκατε χώρους και της βάλατε 3. Προχτές δεν βγήκε κανένας μπροστά. Είχατε μια ανούσια εδαφική υπεροχή. So what? Ρίσκα δεν πήρατε. Τα μπακ ανέβαιναν σπάνια και ΚΑΝΕΝΑ από τα 3 αμυντικά χαφ δεν πατούσε περιοχή. Και ο Λεμονής πέρυσι το ίδιο σύστημα έπαιζε με τη διαφορά πως ο Στολτίδης σε πάρα πολλές περιπτώσεις ανέβαινε σαν 2ο φορ. Σχεδόν σε όλα τα ματς αυτό.

Στην ευκαιρία που λες με την απόκρουση του Νικοπολίδη σου επαναλαμβάνω πως ο Μάντζιος είναι οφσάιντ. Αν έμπαινε θα είχαμε άλλα τώρα.
Επίσης,αν άνοιγε το ματς δεν θα άνοιγε μόνο από τη δική μας μεριά. Και με την άμυνα που έχετε φέτος δεν ξέρω κατά πόσο θα έγραφε μόνο το δικό σας κοντέρ (πόσα να γράψει κιόλας με 1,5 επιθετικογενή παίχτη; ). Τεχνιτες μέσους έχει ο Τεν Κάτε. Ίβανσιτς λέγεται ο ένας και Κλέιτον ο άλλος. Επίσης έχει τον Ρουκάβινα που μπορεί να περάσει πάσες. Τώρα γιατί δεν τους χρησιμοποίησε είναι προφανές. Για τον ίδιο λόγο που κλείστηκε ο Βαλβέρδε πίσω. Γιατί και των δύο η καρέκλα τρίζει και μια ήττα σε ντέρμπυ σήμαινε άμεση (Βαλβέρδε) ή επικείμενη (Τεν Κάτε) απόλυση.
Για την ομάδα μου κάνε μου τη χάρη και δες τι έγραψα στο ποστ μετά το ματς και αν μου άρεσε.

Για τη διαιτησία χαίρομαι που εξακολουθείτε και έχετε αυτή τη νοοτροπία. Γιατί όσο την έχετε σόρρυ αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρετε. Πέρυσι σε 3 ματς και φέτος σε 1 δεν νομίζω πως πήραμε κάποιο σφύριγμα. Εντάξει αν αρχίσουμε τώρα τα γραφικά,"ο τάδε έπρεπε να πάρει κίτρινη στο 29" θα αρχίσουν και οι δικοί μας "ναι αλλά ο άλλος έπρεπε να πάρει φούξια στο 34'" και δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Όπως λυπάμαι που εξακολουθούν να την έχουν πολλοί δικοί μας στο μπάσκετ. Και οι 2 έχουν δίκιο σε κάποιο βαθμό αλλά φτάνουν στο άλλο άκρο και τα φορτώνουν όλα μόνο εκεί. Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ Παναθηναϊκό πουθενά να κάνει κριτική στον Τεν Κάτε που δεν ρίσκαρε το παραμικρό προχτές ενώ καιγόταν για τη νίκη.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 11-11-2008 στις 21:19.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση