Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-2007, 11:30   #23 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Πνίγηκε μαθητής λυκείου σε σχολική εκδρομή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιστευω πως αν κοπουν οι εκδρομες και γενικα καθε ειδους στρουθοκαμηλίστικες αντιδρασεις δειχνουν ακριβως οτι ειμαστε μπουρδελο. Μπορουν να γινουν πολλα πραματα για να μην οδηγηθουμε στο κακο αντί να σταματησουμε δια νομου εκδρομες κλπ. Δηλαδη τοσο για τον πουτσο ειμαστε? Χουντα θελουμε? Δε νομιζω. Αλλα οταν η γυναικα δουλευει τις ιδιες ωρες με τον αντρα , μπορει και περισσοτερες , και τα παιδια μεγαλωνουν σε μια ρευστη κ ανεξελεγκτη κατασταση μη παραπονιεστε μετα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και μη με πειτε πουριτανο και οπισθοδρομικο. Μεσα να δουλευει η γυναικα ειδικα αν υπαρχει αναγκη οικονομικη, αλλα και κοινωνικη απο τη μερια της. Αλλα ΜΟΝΟ αν αποδεικνυει οτι μπορει να κρατησει και το σπιτι της. Αλλιως ας μη παντρευτει και ας μη κανει παιδια.
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.
Χούντα? Από που προκύπτει αυτό? Δηλαδή δεν πέρασε από το μυαλό σου ποτέ, ότι κανένας γονιός δεν θέλει να δει το παιδί του πνιγμένο? Δηλαδή θέλουν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά εκδρομή και να γυρνάνε σε φέρετρο? Και θα είναι χούντα αν κοπούν αυτές οι κατά τα άλλα "παιδαγωγικές" εκδρομές? Μάλλον εγώ δεν νομίζω.
Για να γίνει αυτό που λες πρέπει και ο μισθός του άντρα ή της γυναίκας που δουλεύει να φτάνει, για να κάθεται αντίστοιχα ο άλλος στο σπίτι. Άρα αλλού είναι το πρόβλημα.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Τ ι είσαι εσύ ρε..σε λίγο θα μας δείρεις κιόλας..
Οι εκδρομές να μην κοπούν...Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του...και μαλακισμένο δε γίνεσαι στις εκδρομές...μαλακισμένο είσαι και πριν από αυτές...
Δεν διαφωνώ ότι μαλακισμένο γίνεται κάποιο παιδί από το σπίτι του. Αλλά όταν πεθάνει δεν θα πούνε ότι ενα μαλακισμένο πέθανε επειδή οι γονείς του ήταν ζώα. Θα πουν το κακόμοιρο το παιδί που δεν ήξερε τι έκανε πνίγηκε (όλοι μαζί τώρα κλαίμε όμως) και οι κακοί καθηγητές δεν πρόσεχαν κλπ κλπ. Και δεν έχω διάθεση να δείρω. Απλά σε μερικά χρόνια θα κάνω και εγώ ένα παιδί. Κάτι που ίσως δεν έχει σκεφτεί κανείς εδώ μέσα έως τώρα, λόγω της νεαρής ηλικίας των χρηστών.