|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1876, ο Αμερικανός στρατηγός Κάστερ οδήγησε τους 211 ιππείς του στη μάχη του Λιτλ Μπιγκ Χορν, γνωρίζοντας ότι τους περίμεναν 6.000 Ινδιάνοι Σιού. Ύστερα από 15 λεπτά μάχης, μόνο ένα άλογο έμεινε ζωντανό! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Δε κατηγορω τις γυναικες. Και βεβαια παιζουν ρολο και οι δυο. Εξισου σημαντικοι. Αλλα απ τη στιγμη που απο αρχαιοτατων χρονων ο αντρας δουλευει για τα προς το ζειν, μοιραια ο ρολος του νοικοκυριου ερχεται στη γυναικα. Ε οταν το παραταει για να κανει καριερα να υφισταται και τις επιπτωσεις. Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που η αλλη εχει 4 παιδια, δουλευει , και εχει αξιοθαυμαστη οικογενεια. Αλλα μη μου λετε οτι αν η γυναικα ειναι το στηριγμα του σπιτιου δε θα ειναι για το καλυτερο ολων | |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Χούντα? Από που προκύπτει αυτό? Δηλαδή δεν πέρασε από το μυαλό σου ποτέ, ότι κανένας γονιός δεν θέλει να δει το παιδί του πνιγμένο? Δηλαδή θέλουν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά εκδρομή και να γυρνάνε σε φέρετρο? Και θα είναι χούντα αν κοπούν αυτές οι κατά τα άλλα "παιδαγωγικές" εκδρομές? Μάλλον εγώ δεν νομίζω. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει και ο μισθός του άντρα ή της γυναίκας που δουλεύει να φτάνει, για να κάθεται αντίστοιχα ο άλλος στο σπίτι. Άρα αλλού είναι το πρόβλημα. Δεν διαφωνώ ότι μαλακισμένο γίνεται κάποιο παιδί από το σπίτι του. Αλλά όταν πεθάνει δεν θα πούνε ότι ενα μαλακισμένο πέθανε επειδή οι γονείς του ήταν ζώα. Θα πουν το κακόμοιρο το παιδί που δεν ήξερε τι έκανε πνίγηκε (όλοι μαζί τώρα κλαίμε όμως) και οι κακοί καθηγητές δεν πρόσεχαν κλπ κλπ. Και δεν έχω διάθεση να δείρω. Απλά σε μερικά χρόνια θα κάνω και εγώ ένα παιδί. Κάτι που ίσως δεν έχει σκεφτεί κανείς εδώ μέσα έως τώρα, λόγω της νεαρής ηλικίας των χρηστών. | |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Χουντα εννοω οχι ως ισχυον πολιτευμα αλλα ως φιλοσοφια αντιδρασης. Δλδ ατυχημα στην εκδρομη τελος οι εκδρομες. Επισοδεια στα γηπεδα αναβολη πρωταθληματων. Συμφωνω για τους μισθους και δεν ειμαι εναντιον της εργασιας και των δυο. Ισα ισα που κανει καλο στη γυναικα ετσι οπως εχουμε γινει.
Οι εκδρομες ποτε δεν ηταν παιδαγωγικες παρα μονο στα χαρτια. |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Αυτό που λες δεν είναι χούντα αλλά έλειψη βούλησης και διάθεσης για διάλογο, ανυπαρξία φορέων κλπ. Οι εκδρομές ήταν παιδαγωγικές κάποτε. Αφού δεν είναι πλέον γιατί να υπάρχουν?
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Κάποτε.Πότε?Δεν ξέρω Μπίλι πως το λέγατε εσείς αλλά τώρα υπάρχουν οι επισκέψεις(παιδαγωγικές) και οι εκδρομές(διασδκέδαση).Οι 4-5ήμερες έχουν χαρακτήρα διασκέδασης τώρα.Γιατί να κοπούν δηλαδή?Όποιος θέλει έρχεται,όποιος θέλει όχι.Δεν τους αναγκάζουν να πάνε.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Οκ γραψε λαθος στη λεξη που χρησιμοποιησα. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου δεν αντιλεγω σε κατι
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Τι να σε πω ρε Χρόνη, ήσουν και αγέννητος τότε. Εγώ δεν καταλαβαίνω ρε συ τι πάει να πει εκδρομή για διασκέδαση. Το σχολείο έχει να κάνει με τη μόρφωση. Αν θες διασκέδαση να πας στα μπουζούκια. Τώρα για το τελευταίο μάλλον δίκιο έχεις, δεν είναι υποχρεωτικό. Αλλά δεν μπορείς και να κόψεις από το παιδί τα πάντα. Αν υπάρχει ο θεσμός θα "αναγκαστείς" σαν γονιός να αφήσεις το παιδί να πάει και μετά θα προσεύχεσαι μέχρι να γυρίσει. Αν πάλι του απαγορεύσεις να πάει τότε μάλλον δε έχεις κάνει καλή δουλειά σαν γονιός. Κάτι τέτοια διλήματα όμως καλό θα ήταν να μην υπάρχουν για μένα...
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Τι λέτε; Παιδαγωγικές; Ζήτημα θεσμών;
Όλοι ξέρουν την ψυχολογία ενός 17χρονου (που δεν έχει κάνει βήμα χωρίς την μαμά του και τον μπαμπά του), που πηγαίνει 5ήμερη εκδρομή. Δεν γινόταν την δεκαετία του 70; ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80; Την δεκαετία του 90; Εγώ έχω διαβάσει ότι την δεκαετία του 80 (νομίζω) 15 έφηβοι πήγαν στην Κρήτη με το σχολείο για διακοπές. Ένα βράδυ έκαναν κρυφά βαρκάδα και τώρα βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας. Είχε γίνει ψιλοχαμός τότε, ας μας πουν οι γέροντες ![]() Όλα εξαρτώνται από την ψυχολογία και την σοβαρότητα ενός παιδιού αυτής της ηλικίας. Κάποιοι πηγαίνουν νομίζοντας πως θα κάνουν σεξ και πιστεύουν ακόμα αστείες φήμες με ένας μαθητής έκανε σεξ με την γυμνάστρια. Πηγαίνουν επιθυμόντας να μην κοιμηθούν καθόλου και να πίνουν όλη μέρα. Πιστεύουν ότι θα γίνουν άντρες και καλά. Ήμαρτον δηλαδή. Και το ξαναλέω. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Γεωργιούπολη νομίζω όπου έγειρε η βάρκα και τα κορίτσια μπλέχτηκαν στα δίχτυα και πνίγηκαν....Τρομερό..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο