Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar
Ο καθένας έχει τα πιστέυω του, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να κρίνω αν ο Χ ή ο Ψ έχει δικαίωμα στην ζώη.
Σίγουρα πολλά παιδία μεγαλώνουν με κακουχίες, με αρρώστιες και στην ανέχεια. Προφανώς όμως οι γονείς των παιδιών των εικόνων που παράθεσες δεν νομίζω να έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν ποσο περισσότερο να κάνουν άμβλωση.
Επίσης πολλοί γονείς ανεξάρτητα με την κατάληξη των παιδιών του αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες για να τους παρέχουν τα βασικά αγαθά.
Οπότε δεν μπορώ να διανοηθώ να "νομιμοποιήσω" κάποιον ο οποίος θα πληρώσει αδρά για να κάνει έκτρωση.
Υ.Γ.Με την ίδια λογκή θα μπορούσα να παραθέσω εικόνες απο αμβλώσεις.
|
Δέχομαι πως ο καθένας έχει τα πιστεύω του. Απλά ήθελα να υπενθυμίσω πως μπορείς να είσαι καβάλα και στις δυο όψεις ενός νομίσματος τουλάχιστον όσο αυτό στριφογυρίζει στον αέρα. Όταν όμως σκάσει στο έδαφος ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι στη απο πάνω η στην απο κάτω.
Επίσης, νομίζω πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια κοπέλα που μένει κατά λάθος έγκυος και σ'αυτήν που έχει κάνει την άμβλωση κύρια μέθοδο αντισύλληψης. Ποτέ πάντως, δεν αντιπροσωπεύει την εύκολη λύση. Αντίθετα νομίζω ότι είναι από τις πιο οδυνηρές καταστάσεις που μπορεί να έρθει αντιμέτωπη μια γυναίκα. Είναι δική της επιλογή και δεν πρέπει να λογοδοτήσει σε κανέναν.