|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι νυχτερίδες πάντα στρίβουν αριστερά μόλις βγαίνουν από μια σπηλιά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Σίγουρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει τη ζωή σε κανέναν, και το άρθρο αναφέρεται στην Ελλάδα δηλαδή σε μια «δυτική» κοινωνία με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Επειδή όμως αναφέρθηκαν πιο σφαιρικές απόψεις, δυστυχώς πολλά παιδιά δεν θα ήθελαν καν να έρθουν στον κόσμο της αθλιότητας που κάποιοι τους επέβαλλαν να έρθουν. Και σίγουρα ορισμένοι γονείς αν μπορούσαν θα επέλεγαν να κάνουν τον «φόνο» πριν και όχι μετά. Γι αυτό ας ξανασκεφθούμε λίγο τα λόγια της Δέσποινας για τις συνθήκες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ανικανότητα να μεγαλώσεις ένα παιδί.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Ο καθένας έχει τα πιστέυω του, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να κρίνω αν ο Χ ή ο Ψ έχει δικαίωμα στην ζώη.
Σίγουρα πολλά παιδία μεγαλώνουν με κακουχίες, με αρρώστιες και στην ανέχεια. Προφανώς όμως οι γονείς των παιδιών των εικόνων που παράθεσες δεν νομίζω να έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν ποσο περισσότερο να κάνουν άμβλωση. Επίσης πολλοί γονείς ανεξάρτητα με την κατάληξη των παιδιών του αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες για να τους παρέχουν τα βασικά αγαθά. Οπότε δεν μπορώ να διανοηθώ να "νομιμοποιήσω" κάποιον ο οποίος θα πληρώσει αδρά για να κάνει έκτρωση. Υ.Γ.Με την ίδια λογκή θα μπορούσα να παραθέσω εικόνες απο αμβλώσεις. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
World Wide Poster
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε σήμερα.
Στο πειραματικό Λύκειο που έκανα μάθημα σήμερα, έγινε κάποια ενημέρωση για το aids και τη χρήση του προφυλακτικού. Μοιράστηκαν και προφυλακτικά στα παιδιά. Δε χρειάζετε να πω τι μπουγέλο έπεσε απο τα προφυλακτικά που έβαλαν μέσα νερό και τα πέταγαν... Το χειρότερο όμως ήταν ένα κοριτσάκι σε μια παρέα που καθόταν μέσα στη τάξη που λέει επι λέξη: "Τι να παω να πάρω ρε μ@λάκα... με τον (λέει το όνομα του φίλου της προφανώς) δεν το ευχαριστιόμαστε αμα φοράει "σκουφάκι"... Και μιλάμι για κορίτσι Β Λυκείου, 17 χρονών... |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Δεν παίρνουν στα σοβαρά τις ενημερώσεις αλλά εάν πάθουν κάτι μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν... Αν είναι δυνατόν!!! β' λυκείου??? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Σίγουρα ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι είναι να βρεθείς στο σταυροδρόμι να επιλέξεις ανάμεσα στις απόψεις σου και στην "βολή" σου. Φυσικά και αν βρεθώ μπροστά σε αυτή την επιλογή και επιλέξω την εύκολη λύση της άμβλωσης της κοπέλας μου μονο και μονο επειδή είμαι βολεμένος με την τρέχουσα κατάσταση θα είμαι υπόλογος στον εαυτό μου για τις πράξεις μου. Απλώς όσο περνάει ο καιρός συνηδητοποιούμε οτι γύρω μας οι άνθρωποι επιλέγουν τους εύκολους δρόμους, χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους στους αλλους και στον εαυτό τους. | |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
Πολλές φορές στη ζωή, το σταυροδρόμι οδηγεί ΜΟΝΟ σε μονόδρομους χωρίς καν να το έχεις επιλέξει. Η δική σου η δύναμη, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως αδυναμία από κάποιον άλλο. (Δε νομίζω πως όταν μιλάμε για συνειδητοποιημένους ανθρώπους, η άμβλωση αποτελεί την εύκολη λύση. 'Ισα ίσα, μια τέτοια απόφαση μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό και γενναίο από εκείνους που αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή δεν είναι 'σωστό' να το ρίξουν). Συμφωνώ ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος αναζητά την εύκολη λύση (και το αναφέρω με παράδειγμα σε προηγούμενο ποστ) αλλά και πάλι, στο συγκεκριμένο θέμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και μέσα του γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το σωστό και το λανθασμένο. | |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
...
![]() |
Παράθεση:
Επίσης, νομίζω πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια κοπέλα που μένει κατά λάθος έγκυος και σ'αυτήν που έχει κάνει την άμβλωση κύρια μέθοδο αντισύλληψης. Ποτέ πάντως, δεν αντιπροσωπεύει την εύκολη λύση. Αντίθετα νομίζω ότι είναι από τις πιο οδυνηρές καταστάσεις που μπορεί να έρθει αντιμέτωπη μια γυναίκα. Είναι δική της επιλογή και δεν πρέπει να λογοδοτήσει σε κανέναν. | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:40.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο