05-02-2008, 21:27
|
#3338 (permalink)
|
|
Φυστίκι Αράπικο
Περιοχή: Στον κόσμο μου...
|
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaDa
με τιμεί που βαριέμαι την ζωή μου 
|
ΟΧΙ!!!Ανταλλάζουμε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Katalanos
με τιμει που σημερα με το που υπεγραψα παρουσιολογιο εφυγα δινοντας λευκη κολλα και αναφωνησα ουφ επιτελους τελειωσα.οι μισοι με κοιτουσαν σαν να ειδαν φαντασμα γιατι πιστεψαν οτι ειχα γραψει ενω οι υπολοιποι λυθηκαν στα γελια
|
Δεν σε τιμεί αλλά αν αισθάνθηκες καλύτερα,ναι
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
Μας τιμεί που σήμερα είναι πανκέικ ντέι ;;
Τιμεί τους Άγγλους που μέσα στις κρέπες βάζουν χυμό λεμόνι και από πάνω ζάχαρη ;;
Μας τιμεί που εμείς θα 'πρωτοτυπήσουμε' με γέμιση σοκολάτα, μπανάνα και μπισκότο ;;
Τιμεί τους Άγγλους που όταν βλέπουν κάτι καινούριο παίρνουν εκείνο το ηλίθιο απορημένο ύφος του τύπου που όλα τα κάνει όπως πρέπει και ξαφνικά κάποιος ήρθε και τον τάραξε ;;
Δόξα και τιμή στο Pancake Day 
|
Ναι!!!
Όχι...
Ω ναι!!!
Όχι...είναι χαζοί και κρυόκωλοι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar
Με τιμεί που εδώ και ένα χρόνο βαριέμαι να πάρω το πτυχίο μου απο την γραματεία της σχολής μου και βολεύομαι με το αντίγραφο που μου δώσαν στην αρχή;
Με τιμεί που διαβάζοντας posts για έξεταστικές και λευκές κόλλες βρίζω τον εαυτό μου που δεν πάω να το πάρω;
|
Όχι καλέ!!Πήγαινε πάρτο
Ναι!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaDa
χμμμ... δηλαδή... παντού όταν ρωτάς κάτι στις γραμματείες σου λένε την ατάκα... "ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ... ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!"
τις τιμεί
(για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος... και χαθούμε...χιχιχι)
|
Όχι...ευτυχώς εμάς είναι ελαφρώς πιο νορμάλ...Μας λένε να πάμε στον πίνακα ανακοινώσεων
|
|