Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 16:42   #165 (permalink)
Katalanos
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ολυμπιακος και Παο ειναι φορ δε φεστιβαλς.Δεν αντεχω αλλο να βλεπω την ομαδα μου.Τους εχω σιχαθει,τους βαρεθηκα.Γραμμενο το χω το πρωταθλημα εφοσον το παιρνουμε υπο την απουσια των αλλων δυο.Το οτι δεν καναμε μεταγραφες τρια χρονια τωρα εχει οδηγησει σε σημειο η ομαδα να χρειαζεται 10 μεταγραφες βασικων χαλαροτατα
Ουστ ρε βολεμενοι ολοι.Οχι στους ενσαλιβες και στους γκουελες και στους αβρααμ παπαδοπουλους.Ναι στους τοροσιδηδες και στους Ντουντου.
Ριμπο αγορι μου αφου εισαι μεγαλος παιχταρας και ολοι το παραδεχονται,ποιος ο λογος να παιζεις μπαλα στα 42?Το ιδιο ισχυει για Τζολε και Νικοπολιδη.Ας φυγουν τωρα σαν φιλοι προτου τους διωξει ο κοσμος.Τους δυο τελευταιους του λαχιστον

Αααααχ τα ειπα και ξαλαφρωσα
ετσι θα γινει η ανανεωση·
το θεμα ειναι να παρουμε φετος 3-4 παιχταραδες και του χρονου αλλους τοσους,αλλιως θα γινουμε σαν τον βαζελο που διελυσε την ομαδα και μετα απο 4 χρονια ακομη δεν εχει φτιαξει.δε λεω να μινουμε οπως ειμαστε αλλα αν τους στειλει ολους θα χρειαστουμε αλλα 3 χρονια να συνελθουμε.
για μενα πρεπει απο τους πανω απο 30 να μεινει μονο τζολε-ριμπο-νικοπολιδης για ενα χρονο αλλα να μην ειναι αναντικαταστατοι ωστε να μην ερθει αποτομα οι αλλαγη και χασουμε τη γη απο τα ποδια μας

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση