|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#161 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Δε λεω οτι Βαρδινογιαννης δεν εχει κανει βρωμιες!Αλλωστε βρες μου πλουσιο που να μην εχει κανει!Αλλοι βυθιζουν τα καραβια τους,αλλοι πουλουν πληροφοριες σε ξενες μυστικες υπηρεσιες,αλλοι πουλανε οπλα!Αλλα ποιος θα ειναι προεδρος;Εγω που δεν εχω μια;Αν αγοραζει παιχτες(π.χ.Σαλπιγγιδη,Βικτ ορ,Κονσεισαο,Μπισκαν) ασχετα τωρα με το αν βγαινουν τι θες και τα ψαχνεις Τοτε που ειχε δωσει 300.000 ευρω για φιλανθρωπικο σκοπο ηταν που ειχε γινει η ολη ιστορια με τον Παπαδοπουλο!Το θυμαμαι κιολας για ενα σχολιο που ειχε κανει ο Βαϊμακης!Εγω αυτο καταλαβα! ΥΓ:Δυστυχως πρεπει να φυγω γιατι σε λιγο εχω μαθημα!Εχει ενδιαφερον η συζυτηση και αν θες το συνεχιζουμε αυριο | |
|
|
|
|
|
|
#162 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Να πάρει την ΠΑΕ ο Παύλος Άσχετο όμως αυτό που λες. Εγώ ρωτάω πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να μοιράζεις τα φράγκα για το ίματζ σου και να μην επενδύεις τπτ στην επιχείρηση σου. Πέρα από φλάβιο, μπίστσαν, βίκτορ που έδωσες και απέτυχες... δεξί μπακ ποιον έχεις? αριστερό μπακ? δεξί χαφ το νίνη που σου βγήκε από σπόντα μόνο? αμυντικό χαφ το μπόβιο? σέντερ μπακ το μπαρμπα-γιάννη? Έλα ρε συ που είναι επενδύσεις αυτές... | |
|
|
|
|
|
|
#163 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#164 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Ολυμπιακος και Παο ειναι φορ δε φεστιβαλς.Δεν αντεχω αλλο να βλεπω την ομαδα μου.Τους εχω σιχαθει,τους βαρεθηκα.Γραμμενο το χω το πρωταθλημα εφοσον το παιρνουμε υπο την απουσια των αλλων δυο.Το οτι δεν καναμε μεταγραφες τρια χρονια τωρα εχει οδηγησει σε σημειο η ομαδα να χρειαζεται 10 μεταγραφες βασικων χαλαροτατα
Ουστ ρε βολεμενοι ολοι.Οχι στους ενσαλιβες και στους γκουελες και στους αβρααμ παπαδοπουλους.Ναι στους τοροσιδηδες και στους Ντουντου. Ριμπο αγορι μου αφου εισαι μεγαλος παιχταρας και ολοι το παραδεχονται,ποιος ο λογος να παιζεις μπαλα στα 42?Το ιδιο ισχυει για Τζολε και Νικοπολιδη.Ας φυγουν τωρα σαν φιλοι προτου τους διωξει ο κοσμος.Τους δυο τελευταιους του λαχιστον Αααααχ τα ειπα και ξαλαφρωσα ![]() |
|
|
|
|
|
#165 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
το θεμα ειναι να παρουμε φετος 3-4 παιχταραδες και του χρονου αλλους τοσους,αλλιως θα γινουμε σαν τον βαζελο που διελυσε την ομαδα και μετα απο 4 χρονια ακομη δεν εχει φτιαξει.δε λεω να μινουμε οπως ειμαστε αλλα αν τους στειλει ολους θα χρειαστουμε αλλα 3 χρονια να συνελθουμε. για μενα πρεπει απο τους πανω απο 30 να μεινει μονο τζολε-ριμπο-νικοπολιδης για ενα χρονο αλλα να μην ειναι αναντικαταστατοι ωστε να μην ερθει αποτομα οι αλλαγη και χασουμε τη γη απο τα ποδια μας | |
|
|
|
|
|
#169 (permalink) | |
|
Vourligan
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Βασικά του Μέσι είναι πιο ωραίο....
Παράθεση:
Επιτέλους, η αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί… | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:04.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο