Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-2008, 18:20   #3005 (permalink)
Insomni@
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@
Προεπιλογή Απάντηση: Μια καλημέρα/καληνύχτα είν'αυτή, πες την κι'ας πέσει κάτω.

Καταρχήν καλημέρα...11/2 αρχίζει η εξεταστική....Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά μου...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα!

4η μέρα δίαιατας και είμαι ήδη 1 κιλό κάτω.
Μπράβο!!!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaDa Εμφάνιση μηνυμάτων
ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι... ε οχι...

αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!
αυτό είναι αδικία!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6,5 ΚΙΛΑ!

ΑΝΤΡΕΣ... καλος μεταβολισμός...
Τι άντρες...?Εγώ απο την περασμένη Πέμπτη ως αυτήν την Τρίτη και έχω χάσει 1 κιλό...και χωρίς να γυμνάζομαι καθόλου...
Ρε αν έχετε θέληση όλα γίνονται..αμα δυσανασχετείτε και βαριέστε να κάνετε δίαιτα,σιγά μην χάσετε!!! Και όταν λέμε δίαιτα δεν εννοούμε μαρούλι (άπλυτο) και νερό,σωστή διατροφή η οποία περιλαμβάνει όλες τις ουσίες που πρέπει να λαμβάνει καθημερινά ο οργανισμός μας...Αααα,και φρούτα κ' λαχανικά(ωμά) κυρίως να τρώς!!!Βοηθάνε πολύ!!!