Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 14:30   #11 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα πρόσωπα που λέω έχουν ενδιαφερθεί και κατά καιρούς δηλώσει ότι θα ήθελαν να εμπλακούν στην ομάδα από κάποιο πόστο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο τέτοια πράγματα τα γράφει ο γκότζος (το τσιράκι της γαυρογιαννούλας) στην κωλοφυλλάδα του...

Όλη η Ελλάδα το είχε τούμπανο τι να αποδειχτεί? Σαν μου λες ότι το μάτζικ δεν είναι κανάλι του Κόκκαλη επειδή δεν έχει αποδειχτεί ή δεν φαίνεται στα χαρτιά.

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Σίγουρα κατάλαβες αυτό που σε ρώτησα? Τι σχέση έχει ο κάθε Παπαδόπουλος?
Κοιτα δεν πιστευω οτι το Derby αποκρυπτει πραγματα!Για τον Βαζεχα θυμαμαι τωρα για τα αλλα προσωπα θα σε γελασω γιατι δεν ειμαι και συστηματικος αναγνωστης της εφημεριδας οποτε δεν ξερω!

Δε λεω οτι Βαρδινογιαννης δεν εχει κανει βρωμιες!Αλλωστε βρες μου πλουσιο που να μην εχει κανει!Αλλοι βυθιζουν τα καραβια τους,αλλοι πουλουν πληροφοριες σε ξενες μυστικες υπηρεσιες,αλλοι πουλανε οπλα!Αλλα ποιος θα ειναι προεδρος;Εγω που δεν εχω μια;Αν αγοραζει παιχτες(π.χ.Σαλπιγγιδη,Βικτ ορ,Κονσεισαο,Μπισκαν) ασχετα τωρα με το αν βγαινουν τι θες και τα ψαχνεις

Τοτε που ειχε δωσει 300.000 ευρω για φιλανθρωπικο σκοπο ηταν που ειχε γινει η ολη ιστορια με τον Παπαδοπουλο!Το θυμαμαι κιολας για ενα σχολιο που ειχε κανει ο Βαϊμακης!Εγω αυτο καταλαβα!

ΥΓ:Δυστυχως πρεπει να φυγω γιατι σε λιγο εχω μαθημα!Εχει ενδιαφερον η συζυτηση και αν θες το συνεχιζουμε αυριο