|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#156 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Αν ειναι γαυρος και βαζει τα χρηματα που βαζει τοτε τι να πω;Τιμη του και καμαρι του!Εγω παντως, αν υποθεσουμε πως εχεις δικιο και ειναι γαυρος, στη θεση του δεν θα εφερνα ουτε Μουνιοθ ουτε θα εβαζα τοσα χρηματα οσα εχει βαλει τις δυο τελευταιες σεζον!Βεβαια θα εδιωχνα Ζαετς αλλα ετσι οπως ηταν το κλιμα τοτε για τον Ζαετς ισως να τον εδιωχνα ετσι και αλλιως!
|
|
|
|
|
|
|
#157 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#158 (permalink) | |||
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
| |||
|
|
|
|
|
|
#159 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Τα πρόσωπα που λέω έχουν ενδιαφερθεί και κατά καιρούς δηλώσει ότι θα ήθελαν να εμπλακούν στην ομάδα από κάποιο πόστο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο τέτοια πράγματα τα γράφει ο γκότζος (το τσιράκι της γαυρογιαννούλας) στην κωλοφυλλάδα του... Όλη η Ελλάδα το είχε τούμπανο τι να αποδειχτεί? Σαν μου λες ότι το μάτζικ δεν είναι κανάλι του Κόκκαλη επειδή δεν έχει αποδειχτεί ή δεν φαίνεται στα χαρτιά. Δεν καταλαβαίνω τι λες. Σίγουρα κατάλαβες αυτό που σε ρώτησα? Τι σχέση έχει ο κάθε Παπαδόπουλος? | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:39.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο