Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-2008, 19:03   #2914 (permalink)
Insomni@
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο hanter Εμφάνιση μηνυμάτων
με τιμει που οταν καταλαβα το σεισμο ανοιξα τα ματια μου και οταν καταλαβα οτι δυναμωνει κατεβηκα λιγο πιο κατω στο κρεβατι για να μην μου πεσει ενα επικινδυνο ντουβαρι στο κεφαλι και ξανακοιμηθηκα αμεσως;
τιμει τον πατερα μου που οπως μου ειπαν σηκωθηκε απο το κρεβατι ανοιξε ολα τα φωτα του σπιτιου(και το δικο μου) και ετρεχε σε ολο το σπιτι σαν δαιμονισμενος;
Ναι!!!Γαμάτο
Ναι!!!Εμάς μας ξεσήκωσε να ντυθούμε να πάμε κάτω αλλά που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων

Με τιμεί που έκοψα μόνος μου τη βασιλόπιτα που είχα για το σπίτι στην Πάτρα γιατί λείπουν όλοι και ήθελα να φάω;
Με τιμεί που προβληματιζόμουν για ποιόν να κόψω κομμάτι αφού δεν ήταν κανένας άλλος εδώ;
Με τιμεί που τελικά τα έκοψα με την εξής σειρά:
Του pc, του σπιτιού,της μπύρας, δικό μου ( το 1/4 της πίτας), του Ντάρκο, του Ιέρο,του Τσιπ,του Ντέιλ και ό,τι έμεινε το άφησα και αν πέσει εκεί θα γίνει τζακ ποτ και του χρόνου θα βάλω 2 φλουριά;
Με τιμεί που βαριέμαι να ψάχνω που έπεσε και θα το ανακαλύψω τρώγοντας τις επόμενες μέρες;
Ναι,δικαιολογείσαι
Ναι,λογικό
Ωωωω,καλό!!!
Ναι,που θα πάει θα το βρείς

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τιμεί που κοιμόμουν, πετάχτηκα μέχρι το ταβάνι και φώναξα σεισμός ;;
Με τιμεί που έτρεξα στο δωμάτιο των γονιών μου να δω αν και εκείνοι κατάλαβαν το σεισμό και δεν ονειρευόμουν ;;
Τιμεί τη μάνα μου που είπε στον πατέρα μου να βγούμε έξω από το σπίτι άμα συνεχιστεί ;;
Τιμεί τον πατέρα μου που της είπε 'Δε βαριέσαι ρε Αλεξάντρα, που να τρέχουμε τώρα, το πολύ πολύ να μας πλακώσει το σπίτι' ;;
Μας τιμεί που 8 το πρωί βρισκόμαστε στην Εθνική για Πελοπόννησο με σκοπό να φάμε το αγαπημένο γουρουνόπουλο στο Φίχτυ ;;
Τιμεί τον πατέρα μου που σε όλη τη διαδρομή μίλαγε για πολυβολεία, και χιλιοειπωμένες ιστορίες για αγρίους που λέει πάντα όταν πηγαίνουμε Πελοπόννησο ;;
Ναι
Ναι και γω αυτό εκανα αλλά για να δώ αν κοιμουνται...
Ναι,μην πέσει..
Όχι!Κοίτα να δείς διαφορά απο Αλεξάνδρα σε Αλεξάνδρα,ε..
Ε???Σας τιμεί,ναι!!
Όοοοοοχι....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios Εμφάνιση μηνυμάτων

Τιμεί τον αδερφό μου που ήταν στη Πάτρα και δε κατάλαβε τίποτα ενώ εγώ στην Αθήνα τον κατάλαβα τον σεισμό από την αρχή μέχρι το τέλος;
Και δεν είχα κλείσει καλά καλά μια ώρα ύπνου
Όχι!

Με τιμεί που όταν κατάλαβα το μικρό σεισμό είπα ''οκ,θα τελειώσει και θα κοιμηθώ...''?
Με τιμεί που όταν άρχισε το γερό κούνημα πετάχτηκα πάνω σαν το ελλατήριο?
Τιμεί τη βιβλιοθήκη μου που κανε κούνια πρωινιάτικα...?
Με τιμεί που σκεφτόμουν τι θα κάνω αν πέσει το σπίτι?
Με τιμεί που πήγα και ντύθηκα,έφτιαξα την τσάντα μου και περίμενα...?
Τιμεί μια φίλη μου(εδώ) και τον αδερφό μου(Καλαμάτα) που δεν κατάλαβαν τίποτα?
Τιμεί μια άλλη φίλη μου που είπε να πάει κάτω απο κανα τραπέζι αλλά νύσταζε και γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε?