Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@
Εννοείται πως είναι θέμα επιβίωσης,δεν το συζητώ...Όπως και τα μοντέλα για να ''ζήσουν'' πρέπει να χουν συγκεκριμένες αναλογίες και κάνουν ανάλογες θυσίες,έτσι κι αυτές...Για αυτές που το παρακάνουν λέω...Αλλά όπως είπες,κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του οπότε δεν μπορώ να τις κρίνω...Αλλά γενικά σε όλα πρέπει να κυριαρχεί η μεσότητα(ναι,με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου βραδιάτικα...  )
|
Χαχα!!! Κι εμένα Βασιλική με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου, αλλά πρωί πρωί!!!
Όταν ένας άνθρωπος κυνηγάει το όνειρό του, γίνεται πολύ ευάλωτος στις υποσχέσεις και πάντοτε υπάρχει κάποιος που θα τους υποσχεθεί ότι θα αποκτήσουν αυτό ακριβώς που θέλουν.
Για φαντάσου λοιπόν να κάνεις δίαιτα 4 μήνες (χωρίς να έχεις έστω 1 ελεύθερο γεύμα την εβδομάδα), να ξοδεύεις του κόσμου τα λεφτά (συμπληρώματα, φιλέτα κοτόπουλου, γαλοπούλας και μοσχάρι... σολομό...), να κάνεις 2 προπονήσεις τη μέρα (1 ώρα το πρωί διάδρομο, προπόνηση με βάρη το απόγευμα, και αμέσως μετά 45 λεπτά αερόβια στο διάδρομο πάλι), να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, αλλά να τρέχεις και στη δουλειά σου ταυτόχρονα, να πίνεις νερό για να καταπιείς το άνοστο φαγητό σου, να ανησυχείς για το πως φαίνεται τελικά το σώμα σου, αν έχεις βελτιωθεί κ.λπ. Καταλαβαίνεις τι ταλαιπωρία υπάρχει... είναι όμως επιλογή σου.
Κι έρχεται η μέρα του αγώνα... Είσαι πάνω στη σκηνή και τελικά υπάρχει κάποιος καλύτερος απο σένα. Απο τη δίαιτα και τις τελευταίες μέρες που μειώνεις τη λήψη νερού, δεν έχεις δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, πόσο μάλλον να τραβήξεις τις υποχρεωτικές πόζες για να δείξεις το σώμα σου και τη δουλειά σου. Ο άλλος αθλητής σου πέρνει τα πατήματα που λέμε, και σε κάνει σκόνη. Αυτός πρώτος στη βαθμολογία κι εσύ 5ος...
Μετά μαθαίνεις ότι έκανε όχι 16 βδομάδες δίαιτα όπως εσύ, αλλά μόνο 10! Ξόδεψε τα ίδια λεφτά μεσά αν και λιγότερες βδομάδες προετοιμασίας, μόνο που έβαλε πολύ περισσότερο φάρμακο!!!
Τότε έρχεται κάποιος και σου λέει: φίλε... αυξητική ορμόνη... 1 ένεση την εβδομάδα... και κάποιο ανδρογόνο μαζί... και λίγη τεστοστερόνη... και Τ3 (που καταστρέφει το θυροειδή!) και σε 8 εβδομάδες θα είσαι αγνώριστος!!!
Κατάλαβες πως πάει; Λίγοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις απαιτούμενες θυσίες για το σώμα τους! Όλοι τα θέλουν εύκολα και γρήγορα. προτιμούν να βάλουν ένα τοξικό φάρμακο μέσα τους και να είναι τούμπανοι και κομμάτια, χωρίς να ξέρουν ότι μπορεί στα 38 τους να μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία.
Εγώ, τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί ποτέ δε πρέπει να λες ποτέ, δεν είμαι πρόθυμος να θυσιάσω την υγεία μου για να γλυτώσω κάποιους μήνες προσπάθειας.
Και για να τελειώσω πάλι φιλοσοφικά (τι σκατά φιλολογος σπουδάζω;!

) AD ASTRA PER ASPERA....