WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Κόσμος
Μεγάλες Αλήθειες
Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-2008, 16:19   #11 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@
Προεπιλογή Απάντηση: Βοήθεια!.. Παρασκευάζεται «βιάγκρα» και για γυναίκες!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Insomnia (δε ξέρω και το μικρό σου!!!), όταν βάλεις φάρμακο πάνω σου, δεν υπάρχει όριο. Μετά θες όλο και πιο πολύ! Πιο μεγάλος, πιο δυνατός, με λιγότερο λίπος, να κάνεις τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής σου με αξωπραγματικά κιλά και ένταση!!!

Αν σου πω μερικά φάρμακα που μπαινουν θα πάθεις πλάκα, μέχρι ψυχιατρικά, ακόμη και κτηνιατρικά! Δε κάνω πλάκα!!!

Πάντως χωρίς τεστοστερόνη πάνω της, στο δεύτερο βίντεο που έκανε ο Markus, είναι κανονική, γυμνασμένη και όμορφη γυναίκα!

Για να είμαι on topic όμως, επαναλαμβάνω ότι δε ξέρω σε τι ποσότητες υπάρχει η τεστοστερόνη σε αυτό το σκεύασμα, αλλά καταλάβατε ότι κάτι τέτοια θέλουν προσοχή μεγάλη απο γυναίκες!
Βασιλική με λένε.Δηλαδή είναι σαν να παίρνεις ναρκωτικά...σε εθίζουν...
Ωωωωω...και κτηνιατρικά
Ε,ναι,στην πρώτη φωτογραφία πάντως είναι κανονική,μια χαρά,αλλά μετά χάλασε πολύ...

Γενικά,δεν πρέπει να κατασκευάζονται τέτοια πράγματα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.......
Παλιά 05-01-2008, 22:30   #12 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road

Σου χα γράψει ένα κατεβατό ΝΑΑΑΑΑ, αλλά δε ξε΄ρω τι έγινε και δε μπόρεσα να το ποστάρω!

Η ουσία είναι πολύ φάρμακο, μεγάλυτερα προβλήματα υγείας, ψυχολογικές διαταραχές κ.λπ. κατάληξη στον εθισμό.

Κάνεις έναν κύκλο, πρέπει να μπεις στον απόμενο σε 2 μήνες και μπαίνεις σε 2 βδομάδες, δεν αντέχεις...

Κτηνιατρικά φάρμακα πάρα πολλά!!! Άσ' τα να πάνε! Kynoselen... κάνε ένα search...

Πρέπει όμως πολλά απο αυτά να φτιάχνονται γιατί μερικά σώζουν ζωές!!! π.χ. η αυξητική ορμόνη δίνεται σε παιδιάκια για να μη γίνουν νάνοι. Το Clenbuterol δίνεται σε ανθρώπους που έχουν άσθμα.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ BODYBUILDERS.GR.
Παλιά 06-01-2008, 01:23   #13 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Παράθεση:
Σου χα γράψει ένα κατεβατό ΝΑΑΑΑΑ, αλλά δε ξε΄ρω τι έγινε και δε μπόρεσα να το ποστάρω!

Η ουσία είναι πολύ φάρμακο, μεγάλυτερα προβλήματα υγείας, ψυχολογικές διαταραχές κ.λπ. κατάληξη στον εθισμό.

Κάνεις έναν κύκλο, πρέπει να μπεις στον απόμενο σε 2 μήνες και μπαίνεις σε 2 βδομάδες, δεν αντέχεις...

Κτηνιατρικά φάρμακα πάρα πολλά!!! Άσ' τα να πάνε! Kynoselen... κάνε ένα search...

Πρέπει όμως πολλά απο αυτά να φτιάχνονται γιατί μερικά σώζουν ζωές!!! π.χ. η αυξητική ορμόνη δίνεται σε παιδιάκια για να μη γίνουν νάνοι. Το Clenbuterol δίνεται σε ανθρώπους που έχουν άσθμα.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ BODYBUILDERS.GR.
Κοίτα,αν είναι για καλό σκοπό να τα πάρουν τα παιδάκια για πχ όπως είπες...αλλά χαλάνε την υγεία τους όλοι οι υπόλοιποι...

Ναι βρε,δεν σου είπαμε τίποτα...
Παλιά 06-01-2008, 03:06   #14 (permalink)
World Wide Poster

Ναι Βασιλική, το ξέρω ότι δεν ειπώθηκε, κάτι αλλά για να μη γίνει το έγραψα!

Το ότι θα σου χαλάσει την υγεία δεν είναι κι απαραίτητο. Κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά. Αντιδρά διαφορετικά ο καθένας σε κάθε φάρμακο. Όταν όμως οι δόσεις ξεφεύγουν (αντί για 200mg ενέσιμο Winstrol 1 φορά την εβδομάδα, βάζεις 3 φορές... το συγκεκριμένο το επεξεργάζεται ο οργανισμός, 2 -3 μέρες. Δε προλαβαίνει να ξεκουραστεί!), τότε εθίζεσαι και ζορίζεις το σώμα σου.

Το μόνο σίγουρό είναι ότι η τεστοστερόνη, χαλάει τον οργανισμό της γυναίκας, μπορεί όχι μόνιμα, αλλά "κατστρέφει" την ορμονική της ισσοροπία, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Παλιά 06-01-2008, 03:10   #15 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Ε,ναι,είναι ανάλογα με τον οργανισμό

Εμ...εδώ άλλες κι άλλες τρελένονται να μην έχουν τόσο τεστοστερόνη και άλλες πάνε και την παίρνουν,έτσι,για να φουσκώσουν...Εκεί είναι που ''μπριζώνω''...
Παλιά 06-01-2008, 03:14   #16 (permalink)
World Wide Poster

http://www.bodybuilders.gr/data/main...?TOPIC_ID=6413

Εδώ είναι ένα άρθρο του Σταύρου Παπαδόπουλου, Mr. Hellas 2003 και 2005, όπου αναλύει με το καλύτερο τρόπο ποιές είναι οι αιτίες που δε πρέπει να πέρνουμε αναβολικά.

Δε ξέρω αν δουλέυει το link, επειδή είναι κλειδωμένη, με είσοδο για μερικά μέλη, η ενότητα των ΑΑΣ στο bodybuilders.gr.
Παλιά 06-01-2008, 03:22   #17 (permalink)
World Wide Poster

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε,ναι,είναι ανάλογα με τον οργανισμό

Εμ...εδώ άλλες κι άλλες τρελένονται να μην έχουν τόσο τεστοστερόνη και άλλες πάνε και την παίρνουν,έτσι,για να φουσκώσουν...Εκεί είναι που ''μπριζώνω''...
Είναι θέμα επιλογών. Το "έτσι για να φουσκώσουν" είναι για τις επαγγελματίες bodybuilder ζήτημα επιβίωσης. αν θα κερδίζουν κάποιο αγώνα (έπαθλο), αν θα έχουν χορηγό, αν θα κάνουν κάποιες διαφημίσεις κ.λπ. Ας μη μιλήσουμε για το που πάει το γυναικείο bodybuilding παγκοσμίως. Άλλη λένε ότι δε πρέπει να είναι διαγωνισμός ομορφιάς, άλλοι λένε ότι οι αθλήτριες έχουν γίνει τέρατα. Γι' αυτό μικρότερες κατηγορίες όπως το fitness ή το figure έχουν πλέον περισσότερους οπαδούς. Οι 3 κοπέλες που πόστρα τις φωτογραφίες τυος είναι και ωραίες και γυμνασμένες. Για μένα, προσωπικά δεν έχουν χάσει και τη θυληκότητά τους. Για άλλους μπορεί.

Το ζήτημα είναι ότι ο καθένας εαν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να φτάσει στα άκρα για να το κάνει, πέρνοντας ρίσκα που ίσως δε γνωρίζει.
Παλιά 06-01-2008, 03:29   #18 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Παράθεση:
Είναι θέμα επιλογών. Το "έτσι για να φουσκώσουν" είναι για τις επαγγελματίες bodybuilder ζήτημα επιβίωσης. αν θα κερδίζουν κάποιο αγώνα (έπαθλο), αν θα έχουν χορηγό, αν θα κάνουν κάποιες διαφημίσεις κ.λπ. Ας μη μιλήσουμε για το που πάει το γυναικείο bodybuilding παγκοσμίως. Άλλη λένε ότι δε πρέπει να είναι διαγωνισμός ομορφιάς, άλλοι λένε ότι οι αθλήτριες έχουν γίνει τέρατα. Γι' αυτό μικρότερες κατηγορίες όπως το fitness ή το figure έχουν πλέον περισσότερους οπαδούς. Οι 3 κοπέλες που πόστρα τις φωτογραφίες τυος είναι και ωραίες και γυμνασμένες. Για μένα, προσωπικά δεν έχουν χάσει και τη θυληκότητά τους. Για άλλους μπορεί.

Το ζήτημα είναι ότι ο καθένας εαν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να φτάσει στα άκρα για να το κάνει, πέρνοντας ρίσκα που ίσως δε γνωρίζει.

Εννοείται πως είναι θέμα επιβίωσης,δεν το συζητώ...Όπως και τα μοντέλα για να ''ζήσουν'' πρέπει να χουν συγκεκριμένες αναλογίες και κάνουν ανάλογες θυσίες,έτσι κι αυτές...Για αυτές που το παρακάνουν λέω...Αλλά όπως είπες,κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του οπότε δεν μπορώ να τις κρίνω...Αλλά γενικά σε όλα πρέπει να κυριαρχεί η μεσότητα(ναι,με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου βραδιάτικα...)
Παλιά 06-01-2008, 12:36   #19 (permalink)
World Wide Poster

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοείται πως είναι θέμα επιβίωσης,δεν το συζητώ...Όπως και τα μοντέλα για να ''ζήσουν'' πρέπει να χουν συγκεκριμένες αναλογίες και κάνουν ανάλογες θυσίες,έτσι κι αυτές...Για αυτές που το παρακάνουν λέω...Αλλά όπως είπες,κάποιος μπορεί να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του οπότε δεν μπορώ να τις κρίνω...Αλλά γενικά σε όλα πρέπει να κυριαρχεί η μεσότητα(ναι,με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου βραδιάτικα...)

Χαχα!!! Κι εμένα Βασιλική με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου, αλλά πρωί πρωί!!!

Όταν ένας άνθρωπος κυνηγάει το όνειρό του, γίνεται πολύ ευάλωτος στις υποσχέσεις και πάντοτε υπάρχει κάποιος που θα τους υποσχεθεί ότι θα αποκτήσουν αυτό ακριβώς που θέλουν.

Για φαντάσου λοιπόν να κάνεις δίαιτα 4 μήνες (χωρίς να έχεις έστω 1 ελεύθερο γεύμα την εβδομάδα), να ξοδεύεις του κόσμου τα λεφτά (συμπληρώματα, φιλέτα κοτόπουλου, γαλοπούλας και μοσχάρι... σολομό...), να κάνεις 2 προπονήσεις τη μέρα (1 ώρα το πρωί διάδρομο, προπόνηση με βάρη το απόγευμα, και αμέσως μετά 45 λεπτά αερόβια στο διάδρομο πάλι), να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, αλλά να τρέχεις και στη δουλειά σου ταυτόχρονα, να πίνεις νερό για να καταπιείς το άνοστο φαγητό σου, να ανησυχείς για το πως φαίνεται τελικά το σώμα σου, αν έχεις βελτιωθεί κ.λπ. Καταλαβαίνεις τι ταλαιπωρία υπάρχει... είναι όμως επιλογή σου.

Κι έρχεται η μέρα του αγώνα... Είσαι πάνω στη σκηνή και τελικά υπάρχει κάποιος καλύτερος απο σένα. Απο τη δίαιτα και τις τελευταίες μέρες που μειώνεις τη λήψη νερού, δεν έχεις δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, πόσο μάλλον να τραβήξεις τις υποχρεωτικές πόζες για να δείξεις το σώμα σου και τη δουλειά σου. Ο άλλος αθλητής σου πέρνει τα πατήματα που λέμε, και σε κάνει σκόνη. Αυτός πρώτος στη βαθμολογία κι εσύ 5ος...

Μετά μαθαίνεις ότι έκανε όχι 16 βδομάδες δίαιτα όπως εσύ, αλλά μόνο 10! Ξόδεψε τα ίδια λεφτά μεσά αν και λιγότερες βδομάδες προετοιμασίας, μόνο που έβαλε πολύ περισσότερο φάρμακο!!!

Τότε έρχεται κάποιος και σου λέει: φίλε... αυξητική ορμόνη... 1 ένεση την εβδομάδα... και κάποιο ανδρογόνο μαζί... και λίγη τεστοστερόνη... και Τ3 (που καταστρέφει το θυροειδή!) και σε 8 εβδομάδες θα είσαι αγνώριστος!!!

Κατάλαβες πως πάει; Λίγοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις απαιτούμενες θυσίες για το σώμα τους! Όλοι τα θέλουν εύκολα και γρήγορα. προτιμούν να βάλουν ένα τοξικό φάρμακο μέσα τους και να είναι τούμπανοι και κομμάτια, χωρίς να ξέρουν ότι μπορεί στα 38 τους να μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία.

Εγώ, τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί ποτέ δε πρέπει να λες ποτέ, δεν είμαι πρόθυμος να θυσιάσω την υγεία μου για να γλυτώσω κάποιους μήνες προσπάθειας.

Και για να τελειώσω πάλι φιλοσοφικά (τι σκατά φιλολογος σπουδάζω;!) AD ASTRA PER ASPERA....
Παλιά 06-01-2008, 14:59   #20 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Πωωωω...... Καταλαβαίνω τι παίζει....κρίμα πάντως...Και αν τους πιάνει και το πείσμα άστα να πάνε....

Έλα ρε και σύ συνάδερφος-φιλόλογος είσαι

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές