Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-2007, 15:08   #1 (permalink)
Mazda 6
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road
Προεπιλογή Διατροφή και Άσκηση (Bodybuilding style)

Σε αυτό το thread θα ξεκινήσω μια σειρά άρθρων, που θα αφορούν την ορθή διατροφή και διάφορους τρόπους άσκησης, κυρίως με βάρη.

Σκοπός θα είναι η ενημέρωση και η βοήθεια, όσων ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την εικόνα του σώματός τους και την υγεία τους.
Επίσης, η κατάρευση διάφορων μύθων γύρω απο σωστές διατροφικές συνήθειες, τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, η δημοσίευση κάποιων πρότυπων διατροφών (όγκου και γράμμωσης), ασκησιολόγιο με βάρη, πρότυπα προγράμματα εκγύμνασης και τέλος η γενικότερη βελτίωση της υγείας μας, μέσω διατροφής και άσκησης.

Κάνοντας μια μικρή αρχή θα ήθελα να σημειώσω ότι αυτά που θα γραφτούν εδω δε θα πρέπει να σας ξενίζουν, όπως και οι όροι που χρησιμοποιούνται.
Δεν είναι μόνο για ανθρώπους που ασχολούνται με το Bodybuilding, αλλά και για εκείνους που καθημερινά θέλουν να αρχίσουν γυμναστήριο και να αθληθούν πιο συστηματικά.
Για μένα Bodybuilding, με την έννοια του "χτίζω"-διαμορφώνω το σώμα μου, κάνουμε όλοι: από εκείνους που πάνε για να χάσουν κάποια κιλά, απο εκείνους που πάνε να ανοίξουν λίγο το ΄σωμα τους, μέχρι όσους απλά θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Δε θα πρέπει να θεωρηθούν τα άρθρα που θα υπάρχουν εδώ hardcore. Είναι δοκιμασμένα πράγματα που έχουν λειτουργήσει σε πολλούς ανθρώπους.

Πρώτα άρθρα θα αφορούν βασικούς όρους γύρω απο τη διατροφή, όπως τι είναι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, τα λίπη κ.λ.π.

Κάθε βοήθεια που θα μου ζητήσετε θα την έχετε και όποιες απορίες υπάρχουν εδώ θα είμαι να τις λύνω αν μπορώ!!!

Φιλικά, Σταύρος.

Υ.Γ. Οι περισσότερες πληροφορίες έχουν βασική πηγή τους το Bodybuilders.gr.