Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-2007, 12:52   #2463 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Εχει πλακα να βλεπεις Αεκτζηδες να κλαινε και να χτυπιουνται για την κοκκινη του Δελλα! Η αποψη μου ειναι η ιδια με αυτη που ειπε ο Κοντος χθες στην ΕΡΑ! Ο Δελλας το επαιξε ψευτομαγκας (κατι λεει στον Νταμε συνεχομενα και δεν νομιζω να του λεει ποσο ωραια ματια εχει) ο Εντογιε καποια στιγμη σταματαει ο Δελλας πλησιαζει και η συνεχεια ειναι γνωστη! Επαφη υπαρχει σιγουρα οπως επισης σιγουρα ο Εντογιε υπερβαλλει! Και μετα ο Δελλας εχει και το θρασος να περιμενει και στη φυσουνα τον Εντογιε για να του παραδωσει μαθηματα σεβασμου! Ας κοιταξει λιγο τα μουτρα του τριανταποσο χρονων ανθρωπος να μην τσαμπουκαλευται οταν εχει μια κιτρινη και ας διδαξει μετα τους αλλου περι σεβασμου!

Επισης Καρμακοσμικ εσενα η ΑΕΚ σου εδωσε την εντυπωση οτι θα κερδιζε αν δεν ηταν η "σφαγιαστικη" (χαχαχαχαχα) διαιτησια του "υπαλληλου" (χαχαχαχαχα) του Τζιγγερ; Εμενα παλι μου εδωσε την εντυπωση οτι το ματς θα επρεπε να ηταν κατι αντιστοιχο με το περσινο 1-4 στο ΟΑΚΑ! Εγω ειδα εναν Παναθηναϊκο που στο πρωτο ημιχρονο την ΑΕΚ την ειχε πνιξει κανονικοτατα και που στο περιφημο δευτερο ημιχρονο που οπως ολοι λενε εκατσε και η ΑΕΚ ισορροπησε το παιχνιδι παλι να εχει περισσοτερες και κλασικοτερες ευκαιριες! Αν εσενα αυτη η ΑΕΚ σε ικανοποιει και σου φταιει η διαιτησια τοτε εγω παω πασο! Εγω παντως μετα απο τετοια εμφανιση θα ντρεπομουν να μιλησω για διαιτησια!