Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Δεν εχω διαβασει σχολια μπορω να υποπτευθω μονο οτι θα χουμε τις καταγγελιες των Αεκτζηδων για τη σφαγιαστικη διαιτησια αλλα επειδη κατανταει ρουτινα δε θα ασχοληθω καν.Κατ αρχην δε με ενδιαφερει αν θα παρω πρωταθλημα φετος.Ειχα πει περσι οταν σερνομασταν και ολοι θεωρουσαν οτι η παρακμη του Παο δεν θα χει τελειωμο ,οτι αν αποκτηθουν 2-3 παιχτες σε καιριες θεσεις που θα πρεσαρουν(γιατι αυτο ηταν το μεγαλο προβλημα περσι)η ομαδα μπορει να διεκδικησει ακομα και το πρωταθλημα.Φετος αν και εχουμε καποιες τρομαχτικες αδυναμιες στα ακρα βλεπω οτι η ομαδα εχει αποκτησει ξανα ταυτοτητα και γινεται ο γνωστος Παναθηναικος που κανει τους αντιπαλους να φτυνουν αιμα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ αυτα που εχω δει και ισως ημουν και ο μοναδικος ευχαριστημενος Παναθηναικος μετα τη πρωτη αγωνιστικη οταν ειδα καποια πραγματα που πολλοι τα περασαν στο ντουκου.Οσον αφορα το χτεσινο ματς δεν χρηζει κριτικης.Για αλλη μια φορα μας επιασε κοροιδο η Αεκ.Πως ενα ματς που με μαθηματικη ακριβεια πηγαινε για 4-0 καθως και μετα το 2-0 εμεις πιεζαμε για τριτο γκολ εγινε 2-1 πρεπει να μας προβληματισει.Στη νοοτροπια εχουνε γινει πολλα βελτιωτικα αλματα αλλα πρεπει να σταματησουμε να χαριζουμε γκολ.
|