Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-2007, 00:56   #5 (permalink)
Apsiman
Hard work never killed anyone....But why risk it????

Το avatar του χρήστη Apsiman

Apsiman is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: NOKIA N95 - Ultimate Cellphone for the time being

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantoleon Εμφάνιση μηνυμάτων
……
Να πω όμως ότι το επιχείρημα "δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε..." ισχύει και για εσένα καθώς δεν έχεις δοκιμάσει το εν λόγο κινητό.
Άρα τι σημαίνει αυτό ότι η γνώμη σου δεν μετράει?
Γιατί αυτό λες για εμένα, ότι δεν έχω εμπεριστατωμένη και ουσιαστική άποψη.
Μιλούσες για ΟΛΑ τα WM pda και εγώ μίλησα για όλα τα παρόμοια symbian. Έχω λειτουργήσει και το Ν95 και αρκετά Ν series, φυσικά όχι για ένα μήνα όπως λες παρακάτω αλλά για μερικές μέρες. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να δουλέψω με ένα μήνα και με το Ν95 (ούτε και την διάθεση). Τουλάχιστον έχω λειτουργήσει με αρκετά μοντέλα και με τις 2 πλατφόρμες. Και μην ξεχνάς ότι έχω κινητό με ίδιο λογισμικό. Και πολύ κατώτερο hardware στο θέμα του Multimedia σε σ΄λυκριση με το Ν95

Παράθεση:
Γνωρίζω ότι η σειρά Ε της Νοκία είναι πολύ καλή αλλά, δεν είναι Ν.
Και δεν έχουν όλα τα Νοκία, ούτε τα της Ν σειράς, Symbian S60 3rd edition (τελευταία έκδοση).
Τα Ε είναι της επαγγελματικής σειράς, τα Ν είναι τα multimedia κινητά. Κάθε σειρά είναι καλύτερη σε συγκεκριμένους τομείς.

Παράθεση:
(Εννοείται είναι ακριβό, πάω πάσο. Αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό...είναι μια χαρά!
Εννοούνται και κάποια μειονεκτήματα αλλά, είναι τοπ τώρα για κινητό.
Γιατί δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε αυτό και μου λες για PDA, κλπ???
Για κινητό δεν μιλάμε? Χωρίς touch-screen και γραφίδα...)
Αυτό είναι που σου λέω. Έχει τα χαρακτηριστικά (και την τιμή) ενός PDA αλλά δεν είναι PDA. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα κινητά καθώς έχει λειτουργίες που πολύ λίγα κινητά έχουν. Φυσικά και είναι το καλύτερο κινητό (από άποψη χαρακτηριστικών) αφού κανένα κινητό δεν έχει τις δυνατότητες του. Τις δυνατότητες του τις έχουν όμως σχεδόν όλα τα PDAs. Γιαυτό και δεν μπορώ να το εντάξω ξεκάθαρα σε μια κατηγορία.

Αυτά, καλό βράδυ σε όλους.
Ο χρήστης Apsiman δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση