Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-10-2007, 04:46   #2412 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τιμεί που το κάψιμο των τελευταίων ημερών είναι εύκολα το χειρότερο ever και σκοπεύω να το κάνω ακόμα χειρότερο;

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!

σε τιμει αλλα ως μελος των B.A.(Burned Anonymous) κι εγω εχω εγκαταλειψει την ιδεα της αξιολογησης των εγκαυματων(περαν μιας βιβλικης καταστροφης περσι τα χριστουγεννα που εκαψα τοσα κυτταρα που την επομενη μερα ξυπνησα σε ενα καναπε και για 2μιση ωρες κοιταγα ενα ενυδρειο και στην οποια ειμαι σιγουρος οτι εφτασα στα ορια της ανθρωπινης αντοχης και λιγο παραπανω) οποτε θυμισου οτι the sky is the limit που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι και καψτο και για μας που λογω συνθηκων δεν το καιμε αυτες τις μερες(καλα οχι και ανακωχη, αλλα καταλαβαινεις)

Οδηγια προς νεους φοιτητες: ο φραπες ειναι το καυσιμο του μελλοντος, μπορει να σε κρατησει ξυπνιο εκει που οι αλλοι σταματανε, μπορει να σε βοηθησει να καεις αυτο το λιγο παραπανω που κανει τη διαφορα. Εξισου μεγαλη τονωτικη αξια εχει το ντους.

Με τιμει που, αφου χρησιμοποιησα τις 2 αυτες μεθοδους για διαβασμα μεσα στην εξεταστικη(για ολονυκτιες, διαβασμα-εξπρες ενα μαθημα/3ωρο κλπ) σημερα τις ακολουθω με demo FM2008 για αναπληρωση των χαμενων σε ασκοπο διαβασμα ωρων??

Επισης οδηγια προς νεους φοιτητες: ''Εγκαταλειψτε καθε ελπιδα, εσεις που μπαινετε στο ελληνικο πανεπιστημιο''

Με τιμει που τελικα χθες εκανα το σερι, εδωσα το μαθημα(περναω-δεν περναω καπου 50-50 το βλεπω) εκανα υποχρεωτικα μαθημα μεχρι τις 4, γυρισα σπιτι κοιμηθηκα 2ωρακι και απο τοτε παιζω fm με μερικα διαλειμματα για NBA Live07(λιγο πριν βγει το καινουργιο)?

Τιμει τον Θεο που εδωσε τον χυμο ανανα-καρυδα στον ανθρωπο?

Με τιμει που εχω μαθημα παλι στις 8 σημερα και παλι μεχρι τις 4 ?

Στο τελος της χρονιας θα αυτοπροταθω για George Cross.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Commando7hh : 16-10-2007 στις 04:49.
Ο χρήστης Commando7hh δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση