Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο hanter
με τιμει που ενω επαιζα ρακετες στην παραλια χτυπησα ενα μικρο παιδακι στο κουτελο;
το τιμει που πηγε κατευθειαν στην μανα του κλαιγοντας; 
τιμει το αδελφακι του που ερχεται , με υφος αλα καν, και μου λεει ¨ρε ηλιθιε μην ξαναπειραξεις τον αδελφο μου"!! 
με τιμει που γελωντας και βλεποντας την μαουνα την μανα του του λεω "γιατι με βριζεις ρε μικρε δεν εκανα τιποτα"
τον τιμει που με εστειλε με την εξης απαντηση "αμα ερθει ο πατερας μου θα σε τιμωρησει"; 
|
Όχι.
Ντάξει,παιδάκι είναι...

Απόλυτα!
Χμμμ... ΟΧΙ
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kallithea4
Με τιμεί που πέρυσι ενώ έπαιζα ρακέτες,περνάει μια κοπέλα δίπλα μου,δεν την βλέπω και την έστειλα στην θάλασσα? 
|
Αν στη συνέχεια επανόρθωσες κερνώντας την σε κανα beach bar σε τιμεί...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Μας τιμεί που λείπουν και οι δυο mod και ο admin?
Μας τιμεί που δεν έχουμε ξεσκιστεί στα off topic?
|
Αυτούς τιμεί που κάνουν διακοπές,όχι όσους ξέμειναν πίσω...
Αυτό το πιστεύεις τώρα; Είχα να μπω κανα 10ήμερο και σε κάθε 10 ποστ είναι off topic τα 11! Και αυτό σας τιμεί όλους...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xoulk13
Με τιμεί που είμαι ο ορισμός του κακού timing;Με τιμεί που κοπέλες που με γουστάρουν με τρομάζουν και κοπελές που γουστάρω τις τρομάζω;
|
Ε,όχι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο donpaganistis
Τιμεί τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που μας έστελναν λέγοντας <<Δεν υπάρχει τίποτε άδειο>> πριν καν τους πούμε τη θέλουμε;
Τιμεί ιδιοκτήτη Πιτσαρίας-Γυροπωλείου που το μουσικό πρόγραμμα του στις χαλαρές ώρες έπαιζε Μπιθικώτση και Πουλόπουλο και στις γερές Βαμβακάρη και Τσιτσάνη;
Τιμεί τη γκαρσόνα που στην παραλία της ζήτησα σόδα και μου απάντησε <<δεν έχω σόδα αλλά έχω Carib>>.Πού κολλάει η μπύρα με τη σόδα;
Μας τιμάει που με το που την βρίσκαμε ξαπλώστρα πετούσαμε τα πράματα και βουτούσαμε για κανά 3ωρο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να μη πληρώσουμε ούτε μια φορά ξαπλώστρα;
Μας τιμεί που στον καρατσιφούτη σπιτονοικοκύρη μας πουλήσαμε μούσι ότι κάπου χάσαμε ένα 50ευρω.Λογικά θα ξύλωσε και τα πατώματα για να το βρει!!!
Τιμεί κάφρικη παρέα που στον δρόμο Καλλιθέας-Θεσ/νικης κόρναραν σε περιπολικό της Τροχαίας που ήταν στην ουρά μπροστά τους.
Με τιμεί που το άλλο Σαβ/κο φεύγω διακοπές Ρόδο πριν ξαναρχίσω την δουλειά;
|
Αν πήγατε χύμα λογικό ήταν... Ωραία η Καλλιθέα Χαλκιδικής πάντως.
Πόσο πιό πολύ να τον τιμεί;
Αυτή την γκαρσόνα πρέπει να την γνωρίσω άμεσα!! Τι που κολλάει; Προσπαθεί να σε βάλει στον ίσιο δρόμο,τον δρόμο της μπύρας...
ΝΑΙ!!
Σας τιμεί.

Σε τιμεί αλλά μη τα λες και πολύ δυνατά γιατί ζηλεύουμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Tιμει ξαδερφια, θειες, μαναδες, παππουδες κλπ να μ ευχηθουν στις 10 το πρωι;;;
Γιατι αργοτερα δν μπορουσατε;;
|
Δεν τους τιμεί... Στην πραγματικότητα η μέρα της ονομαστικής γιορτής είναι ταλαιπωρία. Όλη μέρα τηλέφωνα και επισκέψεις.