|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ιδιωτική αεροπορική εταιρία American Airlines, αφαίρεσε από κάθε γεύμα των πελατών της μια ελιά, κι εξοικονόμησε 40.000 δολάρια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1871 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Τιμεί τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που μας έστελναν λέγοντας <<Δεν υπάρχει τίποτε άδειο>> πριν καν τους πούμε τη θέλουμε;
Τιμεί ιδιοκτήτη Πιτσαρίας-Γυροπωλείου που το μουσικό πρόγραμμα του στις χαλαρές ώρες έπαιζε Μπιθικώτση και Πουλόπουλο και στις γερές Βαμβακάρη και Τσιτσάνη; Τιμεί τη γκαρσόνα που στην παραλία της ζήτησα σόδα και μου απάντησε <<δεν έχω σόδα αλλά έχω Carib>>.Πού κολλάει η μπύρα με τη σόδα; Μας τιμάει που με το που την βρίσκαμε ξαπλώστρα πετούσαμε τα πράματα και βουτούσαμε για κανά 3ωρο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να μη πληρώσουμε ούτε μια φορά ξαπλώστρα; Μας τιμεί που στον καρατσιφούτη σπιτονοικοκύρη μας πουλήσαμε μούσι ότι κάπου χάσαμε ένα 50ευρω.Λογικά θα ξύλωσε και τα πατώματα για να το βρει!!! Τιμεί κάφρικη παρέα που στον δρόμο Καλλιθέας-Θεσ/νικης κόρναραν σε περιπολικό της Τροχαίας που ήταν στην ουρά μπροστά τους. Με τιμεί που το άλλο Σαβ/κο φεύγω διακοπές Ρόδο πριν ξαναρχίσω την δουλειά; |
|
|
|
|
|
|
#1872 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ.Αλλά αν σε παρηγορεί θα πάρω εγω τη θέση σου. Αυτό μας έλειπε να μην ήθελες!Φαντάζομαι έλιωσες Παλιά πόλη - τα μπαράκια κοντά στην Ιξιά και Φαλιράκι,Κορυφή!!! | |
|
|
|
|
|
|
#1873 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Ναι μωρη γκαρσονα τετοια ν ακουω.Ακου σοδα.επισης πες που ειναι η γκαρσονα αυτη να της ανοιξω ενα τελαρο καριμπ | |
|
|
|
|
|
|
#1874 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που φευγω σε κανα δυωρο για Χαλκιδικη κι αφου εχω μαζεψει τα παντα και δεν εχω τι να κανω, θα βαλω το 1-4 της λεωφορου στο dvd ετσι για να γουσταρουμε?
|
|
|
|
|
|
|
#1877 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ.Αλλά αν σε παρηγορεί θα πάρω εγω τη θέση σου. Αυτό μας έλειπε να μην ήθελες!Φαντάζομαι έλιωσες Παλιά πόλη - τα μπαράκια κοντά στην Ιξιά και Φαλιράκι,Κορυφή!!![/quote] Δεν το συζητώ,τέλεια ήταν... Άντε καλα να περάσεις!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο