Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-2007, 14:28   #990 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι σαν τα βίντεο που αποδεικνύουν ότι ο Κακά δεν ξέρει να ντριμπλάρει ε;

Δηλαδή να ψάξω να βρω τα βίντεο του Μπόρχα που κυκλοφορούσαν πέρσι τέτοιο καιρό ή να δω το σκιαγράφημα του Μαζιά, που ταξίδεψε στα βάθη του αμαζονίου, για την κόμπρα από το Εκουαδόρ με το απολλώνιο κορμί, για να αποδείξω ότι είναι παιχταράς.
Καλά το ότι ο Κακά δεν έχει άνεση στο ντριμπλάρισμα είναι γνωστό, μην επανερχόμαστε....

Ψάξε να βρεις βίντεο του Μπόρχα.....

Εγώ σου δείχνω ψήγματα του τι μπορεί να κάνει ο Σαμαράς.... Θα τον δούμε και από την νέα χρονιά τι θα κάνει.....

Επειδή βλέπω Ολλανδία αρκετά χρόνια (έχω κόλλημα με αυτό το πρωτάθλημα) επετρεψέ μου να τον έχω δει και σε 15 παιχνίδια τον Σαμαρά και να έχω πιο σφαιρική άποψη για το τι παίκτης είναι, από εσάς που αρχίσατε να τον παρακολουθείτε στενά από τότε που εντάχθηκε στην City....

Γενικά δεν είπα πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αλλά για Έλληνα παίκτη ξέρει πολύ καλή μπάλα και γενικά είναι πολύ καλός παίκτης.....

Δεν μου αρέσουν οι μηδενισμοί. Και γενικότερα σχόλια του τύπου σιγά τον παίκτη......

Με αυτή την λογική και γω μπροστά στον Τσάβι θα πρεπε να λέω για τον Πίρλο σιγά τον παίκτη.....

ΥΓ: Μέχρι τον απρίλη του 2007 (δλδ σχεδόν 1,5 χρόνο αφότου πήγε στην City) είχε 27 συμμετοχές και 11 γκολ σε όλα τα μέτωπα.....