|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά του σκύλου χτυπά 40 φορές περισσότερο από την δική μας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Είναι σαν τα βίντεο που αποδεικνύουν ότι ο Κακά δεν ξέρει να ντριμπλάρει ε;
Δηλαδή να ψάξω να βρω τα βίντεο του Μπόρχα που κυκλοφορούσαν πέρσι τέτοιο καιρό ή να δω το σκιαγράφημα του Μαζιά, που ταξίδεψε στα βάθη του αμαζονίου, για την κόμπρα από το Εκουαδόρ με το απολλώνιο κορμί, για να αποδείξω ότι είναι παιχταράς. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Ψάξε να βρεις βίντεο του Μπόρχα..... Εγώ σου δείχνω ψήγματα του τι μπορεί να κάνει ο Σαμαράς.... Θα τον δούμε και από την νέα χρονιά τι θα κάνει..... Επειδή βλέπω Ολλανδία αρκετά χρόνια (έχω κόλλημα με αυτό το πρωτάθλημα) επετρεψέ μου να τον έχω δει και σε 15 παιχνίδια τον Σαμαρά και να έχω πιο σφαιρική άποψη για το τι παίκτης είναι, από εσάς που αρχίσατε να τον παρακολουθείτε στενά από τότε που εντάχθηκε στην City.... Γενικά δεν είπα πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αλλά για Έλληνα παίκτη ξέρει πολύ καλή μπάλα και γενικά είναι πολύ καλός παίκτης..... Δεν μου αρέσουν οι μηδενισμοί. Και γενικότερα σχόλια του τύπου σιγά τον παίκτη...... Με αυτή την λογική και γω μπροστά στον Τσάβι θα πρεπε να λέω για τον Πίρλο σιγά τον παίκτη..... ΥΓ: Μέχρι τον απρίλη του 2007 (δλδ σχεδόν 1,5 χρόνο αφότου πήγε στην City) είχε 27 συμμετοχές και 11 γκολ σε όλα τα μέτωπα..... | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Εν κατακλείδι σιγά μην τσακωθώ για τον Σαμαρά. Ένα ακόμα ψωνισμένο παιδάκι είναι, που βάζει ζελέ στο μαλλί. Για να τρώει πάγκο από τον Μπενζά και τον Κοράντι, σημαίνει ότι είναι χειρότερος από αυτούς τους (μέτριους) παίχτες. Εκτός αν τον έφαγαν τα συστήματα και τα αποδυτήρα της Σίτυ που λέει ο φίλος Φόλει και δεν το πιστεύω προσωπικά. Παραπέμπω στα ματς με Τουρκία και Μολδαβία. Αυτά, τέλλλος. | |||||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 26-06-2007 στις 16:27. |
||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Mε την λογική αυτή που λες των τίτλων και τέτοια και ο Ντελ Πιέρο που έβαλα στο δίλημμα είναι πιο μεγάλος παίκτης από τον Μπάτζιο. Ο ένας εξάλλου έχει Παγκοσμιο ο άλλος έχει τις διαφημίσεις του keep walking...... Δεν βγάζουμε άκρη.... Και να σου πω πως ο Σαμαράς δεν είναι για την Ελλάδα. Παραείναι καλός για Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι για κάνα Καπάνταη, κάνα Καπετάνο και το παιδί με το μπουζούκι..... | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
![]() )? Άντε να είναι λίγο πιο γρήγορος...Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο ατυχές το παράδειγμα σου...και να φανταστείς τον εκτιμώ πολύ σαν παίκτη τον Τσάβι. Θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μπακ απ του Πίρλο στην Μίλαν. | |
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
@ Karma, Kallia: To βαρόμετρο που είναι ο Αντρέας φάνηκε μέσα στο Ολντ Τραφορντ. Μην κοροιδεύετε τον εαυτό σας πως ο Πίρλο είναι το βαρόμετρο..... Στην Μίλαν είναι ο Ρινο και στην Ιταλία με τις πλάτες των δυο χαφ της Ρόμα κουνιέται.....
Γενικά και για να κλείσουμε το θέμα ο Πιρλο είναι πολύ καλός παίκτης με κάποια εξαιρετικά στοιχεία όσον αφορά τον δημιουργικο τομέα αλλά κάπως παλιομοδίτης σε τρόπο παιξίματος. Αυτό που μου χε πει κάποτε ένας φιλος για τον Πιρλο είναι πως αυτός ήταν δεκάρι αλλά επειδή δεν είχε τα άντερα να παίξει εκεί γύρισε πιο πίσω, μασκαρεύτηκε και μας συστήθηκε για 8αρι. Γενικά τον Τσάβι τον θεωρώ επιτομή του 8αριού και υστερεί μονο στα στημένα από τον Αντρέα.. @ Κarma: Καλά το επιτευγμα του Μαραντόνα δεν συγκρίνεται με του Μπάτζιο. Πολύ καλύτερες ομάδες στο Μουντιάλ του 86, πολύ χειρότεροι συμπαίκτες στο πλάι του Μαραντόνα και γενικά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί αυτό που έκανε ο Ντιέγκο το έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος σωστά. Ο Μπάτζιο κάπου έκανε ένα λαθάκι...... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
2. Τι εννοείς? 3. Ε και? 4. Δεν συμφωνώ...Ο τσάβι ίσως να έχει περίπου ισάξια κοντινή μπαλιά αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση την μακρινή μπαλιά του Πίρλο ούτε μπορεί να φτιάξει παιχνίδι όπως αυτός. Βλέπει καλύτερα γήπεδο έχω διαπιστώσει... | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 27-06-2007 στις 11:43. |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΣ | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:32.

Υβριδικός τρόπος